Tenisz - Sampras kesereg
kod: tenisz/SPOR
fk: US
ld: Miami, 2002. március 27., szerda (MTI) - A korábbi
világelsô amerikai Pete Sampras, aki hétfôn, a harmadik fordulóban
búcsúzott a Miamiban zajló tenisztornától kijelentette: számára a
nagy sikerek ideje már lejárt.
- Hiába teszek meg mindent a jó szereplés érdekében, valami
jóvátehetetlenül elromlott - mondta. - Amikor megnôsültem, azt
gondoltam, hogy az esküvô után majd jobban megy a játék, de sajnos
csalódnom kellett. Annak idején hozzászoktam a sikerekhez, most
viszont a vereségeket kell elviselnem. Bárcsak visszaforgathatnám az
idô kerekét!
A 30 éves amerikai klasszis egyéniben 13 Grand Slam-tornán
gyôzött, s ezzel csúcstartó.
Hát esélye az van, de szerintem se fog.
Garroson szerintem ő se fog soha nyerni, mindig lesz egy salakos, aki megállítja. Wimbledon elvileg nagyon fekszik neki, füvön otthonosan mozog, de eddig nem mutatott sokat, és azt hiszem, ott se fog tudni majd nyerni (az Federer vadászteülete lesz), marad a US Open, ahol a legjobbak az esélyei; és Ausztrália, ahol eddig még nem jött neki össze, lehet, hogy pont azért, mert otthon van? De ott szerintem tud majd nyerni.
Aztán majd meglátjuk :-)
Ja korábbi Hewitt-os hozzászóláshoz: vki azt írta, hogy úgyse fog annyit nyerni mint Pete...én pont attól félek, hogy ha vkinek esélye van erre az sajnos ő, más kérdés, hogy ettől még jobban utálom azt a rasszista genyót
Jó kérdést tettél fel,tegnap mi is azt kérdeztük egymástól TyggeRrel,hogy mi van mostanában Pete-tel?
Az a vereség kicsit betett,főleg,hogy 4-1-re vezetett az első játszmában,és aztán a tie-breakben pedig össz-vissz egy pontot kapart össze,holott ilyenkor mindig odateszi magát.A második szett meg ugye no comment,1-6,nem ide.
Nem mondom, hogy nem lepett meg Sampras veresége, de azért Gonzalez nevét elég sokat lehetett hallani idén, szóval nem egy "noname" kvalis. Néhány ismerős látta a Moya elleni meccsét, és azt mondták, hogy nagyon erősek az ütései, és nagyon felszabadultan játszik, mint akinek nincs vesztenivalója (ahogy nincs is), nyerő ütésekre megy, nem a biztonságra. Moyát futtatta rendesen, Sampras mellett meg állandóan elütött. Kíváncsi vagyok, Safin mit kezd vele, mert ő sincs éppen nagy formában, majdnem kikapott Hornától. (Egy Hornától! :)
Sampras következő fellépése a Davis Kupa lesz, amit tényleg füvön rendeznek, úgyhogy Corretja mégsem hiába tartott ettől.