Én is hasonlóképp emlékszem. Az megint más kérdés, hogy az Upton Parkban az edzők tényleg csak pár méterre vannak egymástól. Egyébként tényleg alapvető sportszerűségi forma a kézfogás, ha az oly sokat kritizált Mourinho meg tudja ölelni kollégáját egy vesztes meccs után, (de ez csak egy kiragadott példa, lehet más edzőre is vonatkoztatni) akkor Wenger miért nem képes kezet fogni AP-val? Még nem is azt mondom, hogy gratulálni kellene neki, csak legalább a sportszerűség elvét szem előtt tartva kezet fogni vele... Úgy tudom, hogy Wenger a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón sem jelent meg. Most már eltelt több nap a meccs óta, hétfőn már azt lehetett olvasni, hogy Pardew bocsánatot kér Wengertől, és ezt képes személyesen is megtenni, de a túloldalról nem érkezett válasz. Szerintem az lenne normális, ha Wenger is elnézést kérne AP-tól (mert azért azt egy Arsenal fan sem gondolja komolyan hogy csak AP hibázott) és ezzel le is lehetne zárni az ügyet kettőjük között, de eddig Wenger nem tett ilyen irányú lépést...
én nem így láttam a dolgot. mivel a gól után kimentek a sarokba, ez pardewtól épp wenger irányába esett. másik dolog hogy nem rohant a kispadotok elé, mert wenger sem ott állt. amikor lökdösődni kezdtek, akkor pont a játékos kijáró előtt álltak mindketten...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a virágnyelven írt szavaidat.
Ha rám vagy kíváncsi, akkor elmondom: hadd ne kelljen már kezet fognom azzal, aki 4 uszkve 5 perccel előtte odarohan hozzám, és indulattól eltelve (szerintem abszolút jogtalanul) tajtékzik.
Ma már nem kell kirúgni a labdát, ha valaki fekszik a gyepen... ezt be lehetne vezetni a kézfogásnál is. Legyen az az alapvető formula (szemléletváltás kell, tudom), hogy az edzők nem fognak kezet, sőt, tudomást sem vesznek egymásról, és akkor elkerülhetőek az ilyen viták :-)
Az alapszitu az volt, hogy Bárgyú beszólt a BL-döntő előtt. Okkal, vagy ok nélkül, azt a két argentín igazolása kapcsán lehetne igazán továbbragozni.
A meccsről. Volt egy meg nem adott büntető, majd egy vizilabdás hasonlattal élve, le nem fújt kontrafaultból indított támadás során elért gól. Wenger a saját ketrece előtt őrjöngött. Bárgyú pedig odament hozzá - számára illegális terület! - fokozni a hangulatot.
Ezek után reklamálni az úriemberség tárgyában kicsit nonszensz.
Egyébként pedig nagy ívben nem érdekel(ne), ha némely honfitársam (?) nem élvezkődne ezen. Fair-play, és társai. Szóval ezen kellene elgondolkodni.
Májusban bizisten nem fogok idejönni az ólvéz kokakólás reklámot idézni.
Az alapveto udvariassagi normakat epp azert hivjak alapvetonek, mert nem szokas oket megszegni ilyen kifogasokkal.
Tovabbra is azt mondom, Wengernek minden joga megvolt, hogy ne fogjon kezett Pardew-val, csak aki ezt helyesli, az vesztette el azon jogat, hogy beszoljon Mourinhonak ugyanezert. Persze feltetelezve, hogy nem akar az illeto topiktars direkt hulyet csinalni magabol.
(Jol veszem eszre, hogy feszult es olykor provokativ vagy az utobbi idoben? Nem tul szerencses dolog ez a te helyzetedben.)
Ezt találtam az NSO-n, nem lettem okosabb tőle, csak azt szűrtem ki belőle, hogy Touré malackododtt a kapu előtt
Az Arsenal elleni derbin természetesen a BL-döntős játéka dominált, ám a rendkívül gólerős csapatban ezúttal bizony nem volt benne a gól. Még azt sem lehet mondani, hogy olyan nagyon próbára tették volna a kapuban álló Green dolgát, pedig mezőnyfölényük egyértelmű volt.
Már-már kinézett a gólnélküli döntetlen, amikor a csereként beállt Harewood a 77. percben meccslabdát rontott. A hajrában az Arsenal nagy erőket mozgósított a győzelmet érő gól begyötréséért, még az önmagához képest előremerészkedő Toure is elengedett egyet, amely a hálótartó vasat, illetve annak köszönhetően az oldalhálót talált el.
A 89. percben aztán Etherington szerzett labdát a baloldalon Flaminitól – az „ágyúsok” szerint szabálytalan eszközökkel -, majd mértani centerezését a berobbanó Harewood lőtte a kiszolgáltatott Lehmann hálójába.
Az eset után a két menedzser, Wenger és Pardew igencsak indulatosan lökdöste egymást… A hátralévő percek ezt leszámítva nem tartottak izgalmat, a lefújás után Wenger felé induló, normális esetben gratulálni készülő Pardew-t a biztonsági embereknek kellett bekísérni az öltözőbe, na nem, mintha a karbatett kézzel álló francia tréner jobbot nyújtott volna neki…
Fabregast a két csapat játékosai közös erővel tudták csak a játékvezetők elől erőnek erejével eltessékelni.
Tudom, hogy elküldtök a picsába, de nem láttam a meccset és az összefoglalót sem, eért megkérnék valakit (pár szóban, tényleg!) írja le nekem mi a francról van szó? Pardew nekiment Wengernek? Vagy fordítva?
Így van, a sportszerű edző kezet nyújt kollégájának, gratulálva neki, még ha bosszús is amiatt, hogy elvesztette a meccset csapata. Egyébként ha már a "kiállhatatlan" Mourinho-nál vagyunk, említsük meg, mi volt a reakciója a Tottenham elleni meccs lefujása után: annak ellenére, hogy a Chelsea 2-1-es vereséget szenvedett, megölelte Jol-t és így gratulált neki...
Nem tudom nem eszrevenni, hogy ugyanazok az emerek, akik vehemensen |es joggal) parasztozzak Mourinhot, amiert az Angliaban elfogadott alapveto udvariassagi szabalyokat nem tartja be, milyen nevetseges es pitianer kifogasokkal probaljak kimenteni a sajat kedvencuket, amikor ugyanezt csinalja. (Arrol nem is beszelve, hogy elvileg a vesztesnek kene kezet nyujtani, nem?)
Persze, egyértelműen AP a hibás, hogy mert örülni a gólunknak! Még ilyet... megbocsáthatatlan bűn... "Én pedig úgy láttam, hogy bárgyú ment oda a kispadunk előtti dühöngő területre." - igen ő ment oda a meccs után is Wengerhez, hogy kezet fogjon vele, csak Wenger ezt visszautasította... a 2 mester sportszerűségéről ez mindent elmond...
eléggé naív és elfogult vagy ha azt gondolod AW csak úgy egy bekapott gól/elvesztett mérkőzés miatt nekimegy bárkinek is. visszanézheted az elmúlt 10 év öszefoglalóit, amiben nem igazán találsz ilyenre precedenst. talán nem véletlen volt indulatos a francia? még az is meglehet. persze ítélkezni és fikázni a legkönnyebb és a leg divatosabb manapság, különösen egy fórumon. GG
Először is nagyon jó, hogy győztünk, ez a siker nagy lendületet adhat a folytatásban. Nagy bravúr, hogy nem kaptunk gólt az Arsenal ellen, érdekes, hogy ezt először sikerült végrehajtani a szezonban, éppen a tavalyi BL döntős ellen. :-) Minden esetre szerintem sokkal biztosabb a csapat védelme Green-nel a kapuban! Arsene Wenger sportszerűtlensége mellett viszont nem tudok szemet hunyni. Nem tudom, kinek képzeli magát ez az ember, azt hiszi, hogy az ő csapatát nem győzheti le senki?! Én elhiszem, hogy bosszantja a vereség, de szerintem megérdemelten nyertük meg az összecsapást. És mi az hogy kis híján nekimegy a gólt ünneplő Pardew-nak? És akkor még szegény AP érzi magát kényelmetlenül, mondván, hogy ő kér bocsánatot, ha Arsene "gentleman" Wenger úgy gondolja. Szerintem itt egy embernek kellene bocsánatot kérnie felháborító viselkedéséért és az nem más mint Wenger. Nem beszélve arról hogy a meccs után sem ő, sem pedig segédje nem fogott kezett AP-val... Jobban tenné, ha saját csapatával foglalkozna, nem pedig az ellenfél ünneplő edzőjének akarna nekirontani. Talán ideje lenne azon is elgondolkoznia, hogy miután lecserélte Hoyte-ot nem volt angol játékosa a pályán... nem véletlen, hogy retteg a FIFA legújabb tervétől... Az pedig, hogy Pardew nyilatkozata után nem ő kér bocsánatot, tökéletesen minősíti Mr. Gentleman-t. Nem tudom, de valahogy herótom van az ilyen dolgoktól. Miért nem tud egy edző futballpályához megfelelően viselkedni?
húúúú de kellett ez a siker, végre amolyan tavalyi csapatmelót produkáltunk. biztos lesz nyilatkozatháború, meg minden, ám a 3 pontunk okán ez egyáltalán nem érdekel.
A Blackburn elleni meccsen nagyon tetszett a közönség hozzállása, végig biztatták a csapatot és tényleg kiálltak Pardew mellett. A csapat is jól küzdött, és nekem nagyon tetszett Spector és McCartney játéka. Annak ellenére, hogy a beadásaik nem nagyon sikerültek bejátszották a pálya széleit.