Figyu te kis gonosz! Ez most nem képeslap ! Narancs szeletek vannak a tetején. :) Én a szilvalekváros gombócot és minnden tésztát ami mákos imádok! :) Nyamm most elindult a gyomrom.
Vajon miért jó így átszámozni? Mondjuk a piros 25-el régen jártam az katasztrófálisan ritkán ment. A többi se nagyon érint, de majd biztos rácsodálkozom alkalomadtán, hogy hová lett az a busz amire én várok. :) Köszi az infót!
Köszi! Mentem. :) Basszus valaki húst süt és az én gyomrom úgy elkezdett korogni. :(( A guta megüt, hogy mennyire megkóstólnám az illat materiális formáját!! :((( Méé kell engem ilyen későn ilyen fini illatokkal birizgálni??? :(((
"kiírták: "nem járt le a várakozási idő"...na sorbaálltam magam után...magamnál
"Kisteso nem Te fárasztottál le, az örökösöm egy kicsit, (De!! imádom) mindig figyelni, jönni, menni, és állandóan vinni....ja és keveset is aludtam....
..nem rosszból mondom az édest Te ! ez a "szavamjárása" (drágám, édesem, kicsim...)tudod munkahelyi ártalom...., csak az a baj, hogy néha mindenkinek mondom kortól és nemtől függetlenül...aztán jönnek a bonyodalmak.
nanemá......! Egy hétig nem vagyok magamnál (csak néha), aztán most Te akarsz agyilag lefárasztani ...? Mi ez ismerd meg hazádat?, vagy a "Vöröstorony kincse? ,Toronynak torony, templom, középület, valami kuriózum ??
....akarsz tőlem is ilyen kitalálgatost ?, van.....
Még egy órányit se voltam lent, mert ott volt az unoka akit a másik nagyi nagyon elrontott és rohadt erőszakos és pimasz volt a kiskölök, úgyhogy nem tudtunk sokat beszélgetni.