Keresés

Részletes keresés

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.08 0 0 326
A csokit megettem, a virágot meg a szuszi csócsálta meg, így etr találtam nektek :)))
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.08 0 0 325
Boldog Nőnapot! Még neked is Lio :))

Mára ennyit :)))
Most nincs jó kedvem, igaz rossz sincs, csak úgy vagyok :)))

hűha Creative Commons License 2001.03.08 0 0 324
Ismerem - én vagyok az egyik alkotója, de köszi... amúgy csak belekontárkodtam a dologba. : ) kb. hülyeségszinten! De aranyos vagy. : )

bye

Előzmény: a_girl (323)
a_girl Creative Commons License 2001.03.08 0 0 323
Látom, csak a képekre utaztál.:-)
Van egy fórum, amit pont Neked találtak ki, de így hirtelen nem tudom névvel illetni, és nincs időm megnézni, de ha ki tudod várni, holnap megírom.

szia:
A_girl

Előzmény: hűha (322)
hűha Creative Commons License 2001.03.08 0 0 322
Hátjó - kellemesnőnapot! :)
Előzmény: a_girl (321)
a_girl Creative Commons License 2001.03.08 0 0 321
Semmisemmi.... Ez csak amolyan női versengés:-) Emilia azért keres topmodellekről képet, mert ha azt küldi el nekem, se fogom tudni, hogy nem ő van rajta. Mivel még nem találkoztunk.
Ezért felhívtam rá a figyelmét, hogy legyen elővigyázatos, nehogy a saját képemet lássam viszont. (Ennek úgymond 0% az esélye, mert nincs rólam a neten kép de jól hangzik, nem?:-) Meg különben is, ha lenne, nem tudnék a rajongókkal mit kezdeni:-)))

Emilia: esélyed sincs:-))))) jobb, ha most feladod:-)))

Előzmény: hűha (320)
hűha Creative Commons License 2001.03.08 0 0 320
Milyen képek, hol?

kiskontár bele a közepibe : )

Előzmény: a_girl (319)
a_girl Creative Commons License 2001.03.08 0 0 319
Emilia!
Várom a válaszod, csak vigyázz, hogy véletlen ne az én szexi képeim szedd le a netről, mert az bizony bukó.:-)))
Köszi a jókívánságot, Neked is BOLDOG NŐNAPOT, és jó síelést! (És jó pasizást.:-)
Előzmény: Emilia néni (313)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 318
Még egy kis nőnapi kedvesség :)

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 317
Na hogy sikerült az új hajad? Újabb kopaszt köszönthetünk? :)))))))))
Előzmény: Emilia néni (314)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 316
Upszá lemaradt a levele. Ezt nem bírja a html :)) Szóval van levele, meg szára tovább :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 315
Ez nem így van! Csak el vagyunk még foglalva. Igen én is, bármilyen hihetetlen!

Akkor kicsit később de szerintem még egyáltalán nem megkésve:

Boldog nőnapot! @--

Emilia néni Creative Commons License 2001.03.08 0 0 314
Drága a_girl!

Úgy látom a fiukra nem számithatunk, tehát:
:-)))))))))

BOLDOG NŐNAPOT!!!

Emilia néni Creative Commons License 2001.03.07 0 0 313
A_girl!

Köszönöm. :-))) Nagyon! Csak egy ideig nem találtam, mert nem szoktam volt használni azt a cimet, de meglett. :-))) Jah, meg nem tudtam a jelszavam sem, de a kitartásom siker koronázta. :-)))
Igaz, voltam sielni, meg most megyek is. :-)) Azért kell a szoli, h utána _egyesek_ :-))) ne kritizáljanak meg, h nem is látni a szinemen, h sielni voltam. :-))))))) Másrészt (Lio: te ugorj, ne olvasd el! ) az ilyen sielések elég jó pasiszerző körutak. :-))))))

Lio: büdös zokni elrohadthatott út közben, de nem ért ide. Vigyázz, igy meg fog enni a kutya. :-)))
Igy emléxem a mellem állagára? :-)))) Pedig max csak véletlen érhettél hozzá. :-))) Na majd most pótolhatod. :-))))))))))))))))

Ne haragudj KrapulaX, de ma este Lioé voltam. Telcsizni még csak egy emberrel tudok egyszerre. :-)) De az egész délutánom a tied volt, úgyhogy semmi ok a féltékenykedésre. :-))
Az még semmi, h a te hangodra ébredek, de nemsokára akár hajnali csókkal is ébreszthetsz. :-)))

A_girl: ma már nem válaszolok, mert hosszan szeretnék és nem akarom összekapni. :-)) (meg még keresgélnem kell pár képet a neten jobbnál jobb topmodellekről. :-))))De holnap! :-))

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.07 0 0 312
Naszóval tessék letenni azt a telefont, Én szoktam telefonálni nem Lio! :))))
Lia: Remélem mostantól többnek érzed magad, elvégre nem sokaknak adatik meg, hogy az én hangomra ébred :))
a_girl: tutira megnyerhetsz mint főnyereményt :))
Lio: Már megint a játék. Esküszöm ha apa leszel, akkor nem gyereked, hanem játszópajtásod lesz :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.07 0 0 311
Lia: Gondolkoztam. Rájöttem hogy a Te melleid sokkal keményebbek annál, mintsem hogy lobogjanak. Bocsánat! :)))))))))) De azért jó kép nem? :)))))
Na megyek mert harcolnom kell a hazáért a kollégákkal :))))
Csókezerrel :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.07 0 0 310
Krapulax:
Ennél már csak az lenne szemetebb ha saját zsákomba akarnál belevarrni. :))))
A könyvben a lány szigonyozta meg a fiút? Mekkorát változott a világ :)) Figyelj! Egy jó tanács: Nem kell mindig elhinni, amit ezek a könyvek írnak! Szigonyozz Te elsőként! :)))

a_girl: Tutira szeretsz menni? Én vállalom az tuti! :)))

Elképzeltem hogy Lia monokiniben síel és lobognak a mellei :)))))))))) (Ez a fránya vizualitás :))))

Lia: Kabátot kitetted már? Kutyához szoktató büdös zoknimat megkaptad? :)))

a_girl Creative Commons License 2001.03.06 0 0 309
Zsákbamacska? Az nem jó, én tutira szeretek menni.:-)))
Lia: mintha nemrég jöttél volna síelésből. Megint mész? De miért is kell szoliba menni előtte? Fürdőruhába szoktál síelni?:-)
A meglepit egyébként megtalálod a levelesládádban.
Előzmény: KrapulaX (308)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.06 0 0 308
Lia: Csiga-biga gyere ki.... ja nem így. Húú most filóznom kell, hogyan is lehet előcsalogatni téged :)) Hallom anyukád már kérdezgeti miféle alakokat szándékozol befogadni :)))
Láttad a hazafi címü filmet? Ott van egy jó 5let a fiuvendég éjszakai befogadására :))) Egy méretes zsákba (legényzsák) varják a delikvenst, így csak a feje látszik ki. És mint tudjuk azzal max örömet tud okozni a szobatársnőjének, maradandó eredménye nem marad :)) Ezt pl alkalmazhatnád a Lión. Sőtt még én is hagynám, hogy zsákba varjanak, de nekem lenne egy iciri piciri kérésem :)))). ha lehet pl igazán lehetne az a zsák két személyes (a lióé is de neki a hasa miatt kell a hely:)) )és hogy kihasználjuk a helyet igazán bevarhatnád magad az én zsákomba :)))))
a_girl: esetleg jöhetsz te is zsákbamacskát játszani velünk :))

ja a wc: a könyvet kiolvastam amiben lio volt a főszereplő. hát tanulság: Lio síelni mehetsz Liával de búvárkodni nem, mert ott is csúful megszigonyozta a lányka Emiliot. Aztán megették a halak.

Előzmény: Emilia néni (307)
Emilia néni Creative Commons License 2001.03.06 0 0 307
Tudjátok már, h lehet engem előcsalogatni. :-))))) Vagyok én, csak most hirtelen összetornyosultak a dolgok a nagy siszervezésben. :-))))
Hogy tegnap miért nem irtam? Mert minden figyelmem szerelmemnek szenteltem. :-))))

Krapi te még azóta a wcn ülsz? :-)))

a_girl
Halljuk, csak halljuk azt a meglepit. :-)))) Mégis velem akarsz aludni? :-))))))

Most rohanok szolizni. :-)) Ez is a sielésre való felkészülés része. :-))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 306
Feltűnt, de engem nem zavar. Elvagyok én Veled kettesben :)))
Lia volt tegnap este a neten, de nem írt ide. Tőle kérdezd miért nem. Most majdnem írtam hogy mondd el mi a meglepi! :)) De akkor elolvasná és megtudná :))

Krapi meg igázik. Csak annyi szabadideje volt reggel is hogy beugorjon értem kocsival :))))

Előzmény: a_girl (305)
a_girl Creative Commons License 2001.03.06 0 0 305
Nem tudom feltűnt-e Neked, de két napja csak mi társalgunk. Mi van Liaval? Van egy meglepetésem számára:-) És Krapi? Megint húzza az igát?
Előzmény: Emilio bácsi (304)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 304
Na itt van lassan az idő hogy menjek haza. Sajnos még csak nagyon lassan, de határozottan közeledik :))

Krapulax: Kijöttél már a wcről? :))

Mindig onnan hív. Hogy miről juthatok eszébe? .))))

Lia: Te meg remélem kitetted a kabátod, mert így nem fogja anyu kimosni!!! :))) Küldjek neki sms-t? :))))))) Mását is üdvözlöm! Küldhetek neki egy ruhadarabomat hogy szokja a szagomat? (Illetve az illatomat, ha a kutyáknál van ilyen :)) Mi? Hogy ne használt zokni legyen? :)) Jó! :)))))

Na jócc!

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 303
igaz nem mondtad, de nem is kell Krapulax alá adni a lovat! Így is tiszta gyogyó! :)))) Tudod: rövid haj, rövid ész. Ez nem így van, de ha rendesen használtam volna, akkor az jött volna ki hogy sok esze van :)))) Egyébként persze hogy jót szólt! Sajnos mindig betalál :))))
Egyébként meg már kiengeszteltelek a playerrel nem? :)))))))
Előzmény: a_girl (302)
a_girl Creative Commons License 2001.03.05 0 0 302
Ez merő rágalom. Már több hete nem mondtam, hogy mozognod kellene picit.:-)
De azt te is elismerheted, hogy igenis ötletes volt a krapi hasonlata:-)

Legyetek jók, mennem kell!
Talán este még beugrok.

Sziasztok

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 301
Dehogy azt akarom mondani. Nélkületek nem lenne ilyen szép az élet. Krapi nélkül még csak csak :)))) Bár mostanában téged is csak a hasam nagysága érdekel :)) Ezt megkapom Krapitól is :))))
Előzmény: a_girl (299)
a_girl Creative Commons License 2001.03.05 0 0 300
Egy microdvd player-rel ki tudsz engesztelni:-))))
a_girl Creative Commons License 2001.03.05 0 0 299
Most ezzel azt akarod mondani, hogy a Krapival feleslegesek vagyunk itt? Na jól van, megsértődtem!:-)
Előzmény: Emilio bácsi (298)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 298
Nekem viszont nem tetszett ennek a jólfésültnek a hasonlata. :)) az értékeimet tessék kiemelni. :))) Áhh veletek is csak többen vagyunk :))))
Előzmény: a_girl (297)
a_girl Creative Commons License 2001.03.05 0 0 297
Háát, lehet hogy itt lesz a következő alkalom:-) Szereztem egy nótsz telepítő cd-t, úgyhogy ma este nekiállok az installálásnak. Ha elakadok, hívni foglak:-) De talán sikerül megbírkózni vele egyedül is. Persze ez még nem zárja ki a telefonálás lehetőségét. Legalább beszámolsz, ha vannak új fejlemények a nők terén.:-) Feltéve, hogy nem épp valamelyikkel trécselsz.
A hancúrozásról meg inkább nem írok semmit.:-)
Viszont a terhes kismamás hasonlatod nagyon tetszett:-)))

Előzmény: KrapulaX (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!