Látom, csak a képekre utaztál.:-)
Van egy fórum, amit pont Neked találtak ki, de így hirtelen nem tudom névvel illetni, és nincs időm megnézni, de ha ki tudod várni, holnap megírom.
Semmisemmi.... Ez csak amolyan női versengés:-) Emilia azért keres topmodellekről képet, mert ha azt küldi el nekem, se fogom tudni, hogy nem ő van rajta. Mivel még nem találkoztunk.
Ezért felhívtam rá a figyelmét, hogy legyen elővigyázatos, nehogy a saját képemet lássam viszont. (Ennek úgymond 0% az esélye, mert nincs rólam a neten kép de jól hangzik, nem?:-) Meg különben is, ha lenne, nem tudnék a rajongókkal mit kezdeni:-)))
Emilia: esélyed sincs:-))))) jobb, ha most feladod:-)))
Emilia!
Várom a válaszod, csak vigyázz, hogy véletlen ne az én szexi képeim szedd le a netről, mert az bizony bukó.:-)))
Köszi a jókívánságot, Neked is BOLDOG NŐNAPOT, és jó síelést! (És jó pasizást.:-)
Köszönöm. :-))) Nagyon! Csak egy ideig nem találtam, mert nem szoktam volt használni azt a cimet, de meglett. :-))) Jah, meg nem tudtam a jelszavam sem, de a kitartásom siker koronázta. :-)))
Igaz, voltam sielni, meg most megyek is. :-)) Azért kell a szoli, h utána _egyesek_ :-))) ne kritizáljanak meg, h nem is látni a szinemen, h sielni voltam. :-))))))) Másrészt (Lio: te ugorj, ne olvasd el! ) az ilyen sielések elég jó pasiszerző körutak. :-))))))
Lio: büdös zokni elrohadthatott út közben, de nem ért ide. Vigyázz, igy meg fog enni a kutya. :-)))
Igy emléxem a mellem állagára? :-)))) Pedig max csak véletlen érhettél hozzá. :-))) Na majd most pótolhatod. :-))))))))))))))))
Ne haragudj KrapulaX, de ma este Lioé voltam. Telcsizni még csak egy emberrel tudok egyszerre. :-)) De az egész délutánom a tied volt, úgyhogy semmi ok a féltékenykedésre. :-))
Az még semmi, h a te hangodra ébredek, de nemsokára akár hajnali csókkal is ébreszthetsz. :-)))
A_girl: ma már nem válaszolok, mert hosszan szeretnék és nem akarom összekapni. :-)) (meg még keresgélnem kell pár képet a neten jobbnál jobb topmodellekről. :-))))De holnap! :-))
Naszóval tessék letenni azt a telefont, Én szoktam telefonálni nem Lio! :))))
Lia: Remélem mostantól többnek érzed magad, elvégre nem sokaknak adatik meg, hogy az én hangomra ébred :))
a_girl: tutira megnyerhetsz mint főnyereményt :))
Lio: Már megint a játék. Esküszöm ha apa leszel, akkor nem gyereked, hanem játszópajtásod lesz :)))
Lia: Gondolkoztam. Rájöttem hogy a Te melleid sokkal keményebbek annál, mintsem hogy lobogjanak. Bocsánat! :)))))))))) De azért jó kép nem? :)))))
Na megyek mert harcolnom kell a hazáért a kollégákkal :))))
Csókezerrel :))
Krapulax:
Ennél már csak az lenne szemetebb ha saját zsákomba akarnál belevarrni. :))))
A könyvben a lány szigonyozta meg a fiút? Mekkorát változott a világ :)) Figyelj! Egy jó tanács: Nem kell mindig elhinni, amit ezek a könyvek írnak! Szigonyozz Te elsőként! :)))
a_girl: Tutira szeretsz menni? Én vállalom az tuti! :)))
Elképzeltem hogy Lia monokiniben síel és lobognak a mellei :)))))))))) (Ez a fránya vizualitás :))))
Zsákbamacska? Az nem jó, én tutira szeretek menni.:-)))
Lia: mintha nemrég jöttél volna síelésből. Megint mész? De miért is kell szoliba menni előtte? Fürdőruhába szoktál síelni?:-)
A meglepit egyébként megtalálod a levelesládádban.
Lia: Csiga-biga gyere ki.... ja nem így. Húú most filóznom kell, hogyan is lehet előcsalogatni téged :)) Hallom anyukád már kérdezgeti miféle alakokat szándékozol befogadni :)))
Láttad a hazafi címü filmet? Ott van egy jó 5let a fiuvendég éjszakai befogadására :))) Egy méretes zsákba (legényzsák) varják a delikvenst, így csak a feje látszik ki. És mint tudjuk azzal max örömet tud okozni a szobatársnőjének, maradandó eredménye nem marad :)) Ezt pl alkalmazhatnád a Lión. Sőtt még én is hagynám, hogy zsákba varjanak, de nekem lenne egy iciri piciri kérésem :)))). ha lehet pl igazán lehetne az a zsák két személyes (a lióé is de neki a hasa miatt kell a hely:)) )és hogy kihasználjuk a helyet igazán bevarhatnád magad az én zsákomba :)))))
a_girl: esetleg jöhetsz te is zsákbamacskát játszani velünk :))
ja a wc: a könyvet kiolvastam amiben lio volt a főszereplő. hát tanulság: Lio síelni mehetsz Liával de búvárkodni nem, mert ott is csúful megszigonyozta a lányka Emiliot. Aztán megették a halak.
Tudjátok már, h lehet engem előcsalogatni. :-))))) Vagyok én, csak most hirtelen összetornyosultak a dolgok a nagy siszervezésben. :-))))
Hogy tegnap miért nem irtam? Mert minden figyelmem szerelmemnek szenteltem. :-))))
Krapi te még azóta a wcn ülsz? :-)))
a_girl
Halljuk, csak halljuk azt a meglepit. :-)))) Mégis velem akarsz aludni? :-))))))
Most rohanok szolizni. :-)) Ez is a sielésre való felkészülés része. :-))))
Feltűnt, de engem nem zavar. Elvagyok én Veled kettesben :)))
Lia volt tegnap este a neten, de nem írt ide. Tőle kérdezd miért nem. Most majdnem írtam hogy mondd el mi a meglepi! :)) De akkor elolvasná és megtudná :))
Krapi meg igázik. Csak annyi szabadideje volt reggel is hogy beugorjon értem kocsival :))))
Na itt van lassan az idő hogy menjek haza. Sajnos még csak nagyon lassan, de határozottan közeledik :))
Krapulax: Kijöttél már a wcről? :))
Mindig onnan hív. Hogy miről juthatok eszébe? .))))
Lia: Te meg remélem kitetted a kabátod, mert így nem fogja anyu kimosni!!! :))) Küldjek neki sms-t? :))))))) Mását is üdvözlöm! Küldhetek neki egy ruhadarabomat hogy szokja a szagomat? (Illetve az illatomat, ha a kutyáknál van ilyen :)) Mi? Hogy ne használt zokni legyen? :)) Jó! :)))))
igaz nem mondtad, de nem is kell Krapulax alá adni a lovat! Így is tiszta gyogyó! :)))) Tudod: rövid haj, rövid ész. Ez nem így van, de ha rendesen használtam volna, akkor az jött volna ki hogy sok esze van :)))) Egyébként persze hogy jót szólt! Sajnos mindig betalál :))))
Egyébként meg már kiengeszteltelek a playerrel nem? :)))))))
Dehogy azt akarom mondani. Nélkületek nem lenne ilyen szép az élet. Krapi nélkül még csak csak :)))) Bár mostanában téged is csak a hasam nagysága érdekel :)) Ezt megkapom Krapitól is :))))
Háát, lehet hogy itt lesz a következő alkalom:-) Szereztem egy nótsz telepítő cd-t, úgyhogy ma este nekiállok az installálásnak. Ha elakadok, hívni foglak:-) De talán sikerül megbírkózni vele egyedül is. Persze ez még nem zárja ki a telefonálás lehetőségét. Legalább beszámolsz, ha vannak új fejlemények a nők terén.:-) Feltéve, hogy nem épp valamelyikkel trécselsz.
A hancúrozásról meg inkább nem írok semmit.:-)
Viszont a terhes kismamás hasonlatod nagyon tetszett:-)))