Tudom, ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, hiszen ezért lett létrehozva. Viszont!!! Ha ennyire nem érdekel a Fresh Fabrik, illetve nem tartozik a zenekar a kedvenceid közé, akkor miért pazarolod az energiádat, illetve miért tévedtél ide????
Üdv,
épségben visszatértem a DM koncertekről :), huhh, mi van itt, viták, stb.? Angliában egyébként (ha már szó volt róla :)), eléggé be vannak szarva az anthraxtől, bár valszleg ott is főleg a média gerjeszti a témát... De pl. egy liverpooli iskolában egy sima levél miatt, amire nem volt ráírva, honnan jött, kiürítették az egész sulit... Na mindegy.
Volt egyébként egy FF-es élményem is: mielőtt lelép az emberfia a járdáról, sűrűn kell nézegetni jobbra-balra, hogy akkor most honnan is jöhet autó (bajos, akkarommondani "balos" a közlekedés), amikor eccer csak egy kocsiból bömbölő Lamentation-re figyeltem fel! Érdekes volt, bár a dolog igazán akkor lett volna szép, ha angol autóból hallom - a rendszám viszont cseh volt...
:))
Mind a 4 Depeche koncert csúcs volt egyébként, bár ez itt senkit sem érdekel, ugyhogy be is fogom gyorsan, sorry... :))))