mijazhogy valaminek a felelőse, meg hogy csak a papagájnak??????
na ez azért nem így van, topicsekmammma
asszem mindannyian éhenhaltunk volna ha nem vagy velünk a vonaton, meg a virágaink, meg a kenőcsök, szal ha nem haragszol akkor nekünk is a felelősünk és igencsak szükségünk van rád !!!!!!!
meglehet az ujjad meg a Shiro térgye nem ugyanugy gyógyul .. bár sok igazság van a dologban.
Én mindenesetre most mindjart felhivom a poreci szervezős bácsit, mert most ennek az átuszasnak a kellemes gondolata az egyetlen, ami ezen a munkanapon átsegit.
Lehetnék én valaminek a felelőse? annyira szeretnék lenni... már hetek óta csak a papagálynak van szüksége rám. ( azért ez a depi holnaputanra rendeződni fog, de felelős az ezzel együtt is nagyon szeretnék lenni:-))
Azért még mehetünk ma egy kört, itthon vagyok, és él a mobil.
A listádon, azt hiszem, valami rejtélyes okból még mindig nem vagyok rajta, nem kaptam semmit. :-(((
Hát, ha fel tudok kellni (ma reggel sem sikerült), 1/2 7 körül ott vagyok, de neked kell engem felismerni, mert szemüveg nélkül még magam sem ismerem meg a tükörben §:-)
Ki kellene nevezni egy átúszás-felelőst, aki a szervezőket zaklatná rendszeresen telefonokkal, hogy mi a helyzet. Nem érez valaki magában kellő elhivatottságot eme nemes tevékenység végzésére? :-)
m
De ne má fijjug... megígérem, hogy nem lesz semmi baj .. okéjj??
Már azt mondta a dokibá, hogy egészséges és csak elesni nem szabad ... és annyira szeretném
Aranyos, hogy ennyire féltitek a porecsi átúszásom, de most már azt, akár fél lábbal is :o))
Én nem szólok bele, hogy mit csinálsz, csak tapasztalatból szerintem, nem szabad felelőtlenkedni,
a múltkor kosarazás közben megrepedt az ujjam és ráraktak egy sínt, aminek 3 hétig fent kellett volna maradnia, én levettem 4 nap után, az ujjam meggyógyult, de néha nagyon tud fájni és megint bedagad, ha rosszul találja el a kosárlabda, tehát még sem gyógyult meg rendesen
Holnap reggel aki tud, az jöjjön a Sportuszodába. "Medanszében" taláxunk.
Én spec 6 és negyed 7 között érek oda. Ne várjunk kint egymásra, a 33-asban úgy is összefutunk. (Remélem idoben szólok még...)
a félhat alakulás alatt, további pontosítás 4körül. A találkozó a Kojádiban a bajárattól jobbra a sportbolt előtti székeknél szokott lenni. Amennyiben az nem jön össze, akkor benn a medencénél/ben
Valahogy sejtettem, hogy a "fiataloknak" kategóriába nem férek bele.§:-)))
Pont ezt éreztem tegnap kispálon is.
Amikor én 14-16 közöttt kispálra jártam csupa 20 feletti ember volt, mire felnottem (18+), addigra már csak 14-16 évesek járnak.
Zsuzsa! Te vagy a Topicsekek HTML és Fotóperator királynoje! Foleg a háttér! (c:§
Azénáltalam elkövetett képek ma 3 körül realizálódnak. Utána átnyomnám valakinek mailben, mer nekem nincs tárhelyem. (Asszem csak úgy 4-5 kép lesz )c:)
Mivel a mai tavi-topicsekelés viszonylag kevesek teccését nyerte el, ezér új körkédést intéznék ide:
Kinek jó csüt. vagy péntek vagy szombat egy bicós-fürdos-szentendreifagyizós topicsekelésre?
Mai komjádii nekem nem jáccik, mer féltem Aladárt. A tegnapi tuzijáték már ígyis megviselte egy kissé szegényt. (majd errol, meg a hétvégérol még mesélek, csak az hosszú ido)
udv, megkernem, hogy azok a kedves topicsek tagok, akik szeretnenek feliratkozni a topicsek-l nevu levelezesi listara, es hajlandoak vallalni az ezzel jaro viszontagsagokat, akkor azok irjanak nekem egy emailt azzal az email cimmel ahova a listas leveleket kapni szeretnek!