Vicces, olyannyira olyan, hogy jobban megnézve rájöttem, hogy ez az én képem :-) Gyanús volt elsőre is, de nem néztem a részleteket, csak a virágot..., de egyértelmi, hogy a mi teraszunkon készült a kép. Nem tudom ki mondta neked, hogy ez az a fajta, lehet nagyon hasonlóak, de ez nem az, hanem Madame Allen.
Csak annyiban, hogy egy idősebb növény jobban bírja mint egy fiatal, sok olyan dísznövény van, amit 3 éves kor után ajánlanak csak kiültetésre pl. majomfarokfenyő, selyemakác stb...
A hidegekben bent voltak kazánházban, olyan 5-10 fok volt rájuk éjszaka.
Amiket lemetszett felső szárakat, most vízbe lógatva próbálom gyökereztetni. Sajna nem tudom ez milyen fajta lesz, kiváncsian várom a virágjait, ha hoz egyáltalán idén :)
Tápoldatnak a Wuxal-t ajánlották, ti mit gondoltok?
Nem felejtettem el a hagymákat de nem volt időm kiszedni őket, tocsogott a hó után a kert. Most meg káosz ez a hetem, várom Lili felvételi eredményeit..
Konrádom meg nem bír magával a suliba ma megyek rapportra...
Lehet hogy nem jobb, de rezisztencia törésre biztosan jó lesz. Én nagyon sokat küzdök a sivatagi rózsákon lévő atkákkal. Felváltva permetezem Nissorun és Flumite szerekkel, és az atkák kiröhögnek.
Az idén a leanderek is atkaveszélyes helyen laknak, vigyázni kell.
Valóban ezt én sem vettem észre..., de a leírás alapján után úgy tűnik, ez sem szabadít meg tutira az atkáktól :-( Én a 20.000.- forintot értelmeztem valahogy, osztottam, szoroztam, elosztást gondoltam..., csináltunk ilyet anno Vertimeccel..., szóval nem annyira az árral volt gondom, mint a hatékonysággal. Ha az lenne, hogy ez a tuti..., hát még talán ennyit sem sajnálnék, mert gondolom nem egy éves adag lenne..., de semmivel sem tűnik jobbnak, mint az eddig próbáltak. :-((((
Ezt most olvastam a Zoom-ról: "Kontakt és mély hatású, növekedésszabályozó készítmény. A kifejlett egyedek kivételével az atkák minden fejlődési alakja ellen hatékony. Hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak."