Alone, Pictures of You, High, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Burn, Fascination Street, Kyoto Song, Push, In Between Days, Just Like Heaven, At Night, Play for Today, A Forest, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong 1st encore: It Can Never Be the Same, Want, Charlotte Sometimes, Plainsong, Disintegration 2nd encore: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, Why Can't I Be You?, Boys Don't Cry
Robert pólóján a halál és az alvilág egyik legfőbb istene, Mictlāntēcutli volt. Tudom, már mondtam korábban, de nagyon csípem az efféle figyelmességeit az aktuális közönség felé.
Na újra jól meghallgattam Mexikót, hát valami egészen frissnek tűnik számomra a hangzás. A szintik sokkal gazdagabbnak, rétegesebbnek tűnnek. Most nem tudom, hogy ez csak a stream kitűnő keverése miatt lett ilyen, vagy ez a Mike ennyire telepakolta plusszal, de ez a live verzió (pl Charlotte S) valami teljesen frissen légiesnek, lebegőnek hangzik számomra. A többi számnál is, végig a koncert alatt lehet hallani, hogy ez más, mint korábban.
Ti mit gondoltok? Kíváncsi leszek, hogy ők keverték ilyenre eleve, vagy csak a fesztivál hangmérnökei alkottak.
Ezt meg csak úgy itt hagyom passzol Robert Mexikóban viselt pólójához, a halottak napi koponyával
Nagyon kellemesen hatalmas méretű volt a két kijelző a színpad oldalán.
Titkon vártam volna valami meglepit a LatAm leg első koncertjén, de azért így is jó volt, remekül játszottak, mint mindig. Roger látványa azért hiányzott a szememnek.
Alone, Pictures of You, High, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Burn, Fascination Street, Charlotte Sometimes, Push, In Between Days, Just Like Heaven, At Night, Play for Today, A Forest, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong
1st encore: It Can Never Be the Same, Want, Plainsong, Disintegration
2nd encore: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, Why Can't I Be You?, Boys Don't Cry
egy kis segítségkérés: nem tudja valaki a cureation25nek a zip kódját? anno 4 éve levettem vmelyik serverről de amikor most a password-re kattintok, nekem nem jön be semmi.