Hat mostanaban nem fanklubozok, mert mindenfele mas feladatokat kell vegrehajtanom, pl dolgozas. Egyebkent ma eppen neztem bart reggel a felesegemmel, es mutattak, h kiesett az a hajnalcsillag vagy milyen nevu lany akinek mindig bahias kendo volt a fejen, es akkor gondoltam ujra paulinara, meg h mi van ha fanklub-fetise van, de ezt vegul elvetettem.
Ketchup ismét "visszatért" közétek, bár ezuttal kisbetűs változatban.
Egy hirtelen érzelemvezérelt mozdulattal szüntetettem meg a nickemet, amit utólag meggondolatlanságnak minősitek.
(Futárnak: én úgy szüntettem meg a nickemet, hogy a jelszót megjegyezhetetlenné tettem.)
Libertine úr! Nem nagyon értem a körtecserés hasonlatodat, engem egy rendőrvicc-re emlékeztet:)
Elvileg 5 lubtag kellene, de mivel a bélára nem lehet számítani, azaz: Paucica megfogja a körtét, én meg Shalinával és Elvissel körbeforgok vele. Csak hogy a többiek meg ne sértődjenek: a körbeforgók neve igény szerint Ketchup-re, Futárra, ZedIzDead-re stb. cserélhető. :-)
Azért azt ki kell jelentenem, hogy csak AZ tud feltámadni, AKI már meghalt. Példaul ÉN, a király. Szóval ne mondd nekem, hogy feltámadsz, ha csak nem vagy TE a MÁSIK király. Akkor viszont legyél szíves dalban elmondani. A lub pedig télleg egy kicsit haldoklik, de én azt mondom, egy kiadós adag noradrenalin talán még segíthet rajta. Addig is, hogy megfelelő irányba rendezgessem a tisztelt depressziós és skizofrén lubtagok alfa-hullám diagramját, felteszek egy igen elgondolkodtató körkérdést:
Hány lubtag kell ahhoz, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
A.: 1
B.: 2
C.: 3
D.: 4
E.: Nem tudom , mi az
a villanykörte
Megfejtési határidő 2001.07.09 hétfő este 8 óra.
Indoklás nélküli válasz 0 pontot ér.
Azon sem, hogy állandóan lefagy a gépem, most meg a nyavalyás ICQ nem hajlandó konnektálni. (A Microsoft izéről meg már nem is beszélek, az két napja semmit sem csinál, bár ez itt nem érdekel senkit, csak a meghalt témába jól passzol.)
Szóval innen kívánok jó éjszakát, mivel máshonnan nem tudok.
Ez az utolsó hozzászólásom, mert ez után megszüntetem a nick-et.
Természetesen titeket továbbra is barátaimnak tekintek, de nem folytatom tovább forumozást.
Én ilyet nem mondtam. Pau, te voltál? :)
Egyébként nem nagyon hiszek benne, hogy mostanában lenne lubtali, sztem kb. akkora részvételre lehet számítani, mint itt. Bár lehet, hogy csak a magam nevében kellene nyilatkoznom, tehát csak a magam nevében nyilatkozom.
Ketchup ismét "él":) Ne haragudjatok, hogy eddig nem irtam, de majd behozom:))))
Mi ujság? Kivel mi van?
A mircen már beszéltem Pau-val és Shal-lal és mondták, hogy tervezés alatt áll egy újabb Lub buli, de még nincs semmi megszervezve, szerintem épp itt lenne az ideje egy újabb bulinak, végemben már azóta Lub is átalakult, megismerhetjük az új tagokat stb... Azon kivül eljött agyébként is az ideje.
Hát akkor kezdjük szervezni....
Kinek mikor jó?
Ill. várom az ötleteket a buli helyét illetően (pizza hut, stb...)