A 90-es években ment egy ifi sorozat a tévében, nagyjából a Lassie, Flipper, Skippy sorozatokkal egyidőben. Sajnos elfelejtettem a címét, annyira emlékszem, hogy gyerekek voltak benne, nagyjából ezekkel az előbb említettekkel egy kaptafára készült, és volt benne egy Kiki nevű fehér kakadu, aki talán beszélt is, és rendszeres szereplője volt a sorozatnak.
Jó fiatal lehetsz, ha nem tudsz róla semmit... A 80-as évek második felében ment (csehszlovák ifjúsági film volt), és gyerekekről szólt, meg egy Matej nevű lóról!
Az első lehet hogy az majd megnézem ,a másodikkal nem sokra mentem ,valami gömbröl is szó van a filmben amiböl kijönnnek a fémzabáló bogarak ,és a végén egy nő beszéli rá az idegeneket hogy hagyják élve a földet.
Két filmet keresek ,az egyik valami olyasmi hogy nők kis testi hibával férjet keresnek (az egyiknek fütyije van a másik dagadt és fingik mint a ló stb),mi a pontos címe ,vigjáték .A másik egy sci-fi az idegenek valami kis bogarakat küldenek a földre amik felzabálják a fémeket és igy akarják a földet kinyírni ,ennek is a címe kelllene.köszi
Én két sorozatot is keresek, az egyik egy nszk film Anna a címe és balettáncos a főszereplője, akit baleset ér , kerekesszékbe kerül és aztán akaretrővel mégis újra lábraáll és újra balettozik, sehol sem találom, szóval, ha megvan valakinek...
A másik film címe is Anna, illetve sorozaté, ebben a sorozatban játszik james Brolin, de érdekes, hogy sehol sem találom a filmográfiájában, csak annyira emléxem, hogy ebben is marha kemény akaratereje volt a főhősnőnek és az egyik részben, talán pont james Brolin úgy ébreszti reggel, hogy beléhatol. nagyon jó kis sorozat és úgy emléxem, hogy ennek is Anna a címe.
Viszont egyik sem keverendő a harmadik kedvenc sorozatommal, aminek szintén Anna a címe (csak ő zöldoromból).
Mivel olyan viccesek a magyar filmcímfordítók, soha nem tükörfordítást használnak így baromi nehéz visszakeresni filmeket és sorozatokat.
Az Aprónépet én is nagyon szeretném megszerezni, fantasztikus sorozat volt és az Alana a jövőből jött lányt is nagyon, aki ezekkel tud szolgálni, akár anyagi ellenszolgáltatásban is benne lennék megegyezés alapján.
Sziasztok! én egy filmet keresek amit valamikor a 2005 előtt láttam amikor még általos iskolás voltam, és nem igazán sok rémlik belőle de nagyon szeretném még egyszer megnézni.Anevekre sajnos egyáltalán nem emlékszem. És ha minden jól rémlim akkor agy tó vagy folyó 2 partján lévő tábor egymással való "harcairól" szólt (sajnos az okra sem emlékszem). az viszont biztos hogy az egyik cspat kapitánya szerelmes volt a másik csapat kapitányának a tesvéréba ( aki viszonozta is ezt) ezért néha szóltak egymásnak az elkövetkezendő támadásokról. és még annyi rémlim a végén hogy a 2 szerelmes fiatal épp elszökik egyméshoz amit az egyik tábor észre vesz és elindulnak a megmentésükre, de szerencsétlenségükre az egyik kereső pár felgyujtotta az erdőt , de a végére épen előkerülne és happy end :P (és bocsánat ha valamit elég kedetlegesen írtam le ,a fogalmazás enm az erőségem ><")
Egyszer régen láttam egy filmet. Valami ilyesmi rémlik belőle:
Egy politikai fogoly börtönben volt, valahol a Szovjetúnióban, és nagyon rosszul lett, és vérátömlesztésre szorult. Ezért éjszaka, egy katonai teherautóval elvitték egy épületbe, ami egy ravazatozó lehetett, és ott volt egy nővér, és ott kapott vérátömlesztést, a donor meg egy börtönőr volt. A fickó meg kissé megzakkant, hogy egy kommunista vére folyik benne.