Keresés

Részletes keresés

zsopapp Creative Commons License 2009.04.03 0 0 19523
Szeretnél esküvői ruhákkal foglalkozni és pénzt keresni? Itt az alkalom.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni:

- Amennyiért mások bérbe adják, annyiért te el tudod adni a ruhákat.
- Dolgozhatsz otthonról, vagy elkezdhetsz vállalkozni, vagy már működő üzletedet is bevonhatod a partnerprogramba.
- Nem kell nagy üzlethelységet fenntartanod.
- Nem kell nagy összeget a ruha kínálatba beinvesztálnod. Minimális befektetéssel is csatlakozhatsz partnerprogramunkhoz és mégis óriási folyamatosan megújuló választékot nyújthatsz ügyfeleidnek. Ez a minimális befektetés pedig már az első hónapban megtérülhet.
- Mindig a legujjabb, legjobb ruhákat kínálhatod ügyfeleidnek.
- Nem kell alkalmazottat tartanod, hiszen egyedül te és egy számítógép is elég az eladáshoz.
- Nem kell egy állandó varrónőt alkalmaznod, aki méretre igazítja a ruhákat. Ha netán szükség volna a ruhák utólagos korrekciójára akkor alkalmi munkában ez megoldható.
- Nincsenek járulékos költségek. A lehető legkisebb felelősséggel, tiszta bevételhez juthatsz.
- Mindenben segítünk, hogy sok ruhát adhass el, hiszen rád építjük üzletünket.

Amennyiben partnerprogramunk felkeltette érdeklődésedet, kérjük, hogy kattints az alábbi linkre és töltsd ki a jelentkezési formot. Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és minden részletet megbeszélünk.

Nézd meg weblapunkat: eskuvoiruhak.com

Töltsd ki a jelentkezési ívet: KATTINTS IDE
ARic Creative Commons License 2009.04.03 0 0 19522

esküvői táskám eladó: ecrü szaténból *500 Ft + postakts.

atti73 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 19521
És ha már az ingyen ruha megvan, tegyük is mindjárt tönkre! :-)
"Trash The Dress" ajánlat
Előzmény: zsopapp (19520)
zsopapp Creative Commons License 2009.04.01 0 0 19520
Sziasztok!

Elindult a forum az INGYEN ESKÜVŐI RUHÁÉRT! Ha szeretnél csatlakozni a lányok már várnak téged :)

Nézz be ide és szerezd meg álmaid ruháját
_scs_ Creative Commons License 2009.03.31 0 0 19519
nézd meg oldalunk Wedding Design
volt egy szecessziós megbízásunk, ott az egész szöveg egy színdarab bemutatóját idézte tartalmilag és formailag egyaránt.
Előzmény: cucmorgó26 (19517)
mirkofoto Creative Commons License 2009.03.29 0 0 19518
Kedves Jegyespárok!

Az Áprilisi időpontok beteltek..

Még szabad Májusi időpontok S.O.S. fotóst keresőknek:

Május 16. Szombat
Május 23. Szombat

HÚSVÉTI AKCIÓ !!!

Szabadtéri Portréfotózás

Időpont: Április 11. Szombat

Helyszín: Budapesten előre egyeztetett helyszínen-és időpontban

Árak:
-10.000 Ft/ Fő
-15.000 Ft/ Párok (jegyespároknak esküvői csomag rendelése

esetén a teljes összeg levonásra kerül a

rendelt fotós csomag árából!)

Az ár tartalmazza:
-a fotózás árát
-a választott helyszínre történő kiszállás díját
-kb: 50-60 fotót dvd-n átadva (színes, szépia-és fekete-fehér vegyesen)
-10 db A4-es méretű, kiretusált papírképet

Korlátozott részvétel! Időpont egyeztetés-és foglalás kizárólag telefonon: 06-20-314-34-02 (Tóth Mirkó)
cucmorgó26 Creative Commons License 2009.03.29 0 0 19517
Sziasztok!

ELőször is, köszönöm a válaszokat!

Kicsit megint kellene segítség. A párommal nem egyszerű emberek vagyunk. Szeretnénk az esküvői meghívónkat poénosra csinálni. De szinte mindenhol "hagyományos" meghívókat találok. És a benne lévő szöveggel is ez a baj. Segítsetek, hol tudnél ilyesmit találni!
köszi
zsopapp Creative Commons License 2009.03.28 0 0 19516
Szia! Hozzászólásod végén nagyon ügyesen észre vetted a lényeget. Én is azt szoktam tanácsolni ügyfeleinknek, hogy menjenek el egy szalonba és próbáljanak fel pár ruhát, próbálják megtalálni mi az a stílus ami jól áll nekik. Ebben az esetben csak 1 szalonba kell bejelentkezni, hiszen a legtöbb kölcsönző szinte ugyanazokkal a ruhákkal dogozik, így amit fel tudsz próbálni az egyikben, megközelítőleg ugynaz van a másikban is.

Nagyon erős volt a nyomás rajtunk a látogatóink részéről, hogy megnézhessenek néhány ruhát amit forgalmazunk. Szinte mindenki ezt igényelte, úgyhogy 3-4 héten belül megtekinthető lesz 3 ruha Budapesten. Többet sajnos nem tudunk bemutatni most mert egyszerüen nincs rá kapacitásunk a megrendelőink kilégítése mellett még 40-50 bemutató ruhát legyártani. Be kellett adnunk a derekunkat ezügyben, hiszen jogos igény, hogy mindenki meggyőződhessen a felhasznált anyagok, a kivitelezés és a díszítések minőségéről. Az sem elhanyagolható szempont, hogy így egy valós személlyel kerül a megrendelő kapcsolatba, nem pedig csak interneten, levelezés ótján tartjuk vele a kapcsolatot. Munkatársunk aki a ruhákat bemutatja, segít a választásban is, tanácsokat ad, hiszen nem minden nap vásárol az ember esküvői ruhát. Vele lehet tartani folyamatosan a kapcsolatot.

Egyébiránt pedig budapesti és vidéki üzletkötőket keresünk. Ha valakinek van egy megfelelő helyisége ahoz, hogy ott pár ruhát kiállítson, rendelkezik eladói tapasztalattal, van szélessávú internet kapcsolata, tudja kezelni a számítógépet akkor várjuk a jelentkezését. Nagyon fontos, hogy felhasználói szinten értsen a számítógéphez ezért egy kis tesztet kell a jelentkezőnek megcsinálnia. Semmi komoly, csak annyi, hogy a fórumunkon keresztül kell jelentkezni. Ahhoz, hogy ezt megtehesse valaki regisztrálnia kell és hozzá kell szólnia az adott fórumtémához. Ez az alap. ha ez megy akkor ennyi számítógép ismeret nekünk elég.

Szóval akit érdekel a munka keressen meg minket
sagia Creative Commons License 2009.03.28 0 0 19515

A szalonok meg tudják oldani esküvő előtt 1-2 héttel a méretre igazítást, de nem szeretik ha valaki több ruha számot fogy a ruhához képest. Nem úgy fog állni rajta ruha és nehéz méretre igazítani. De ez abszolút függ a ruha adottságaitól! Sőt van olyan szalon, ahol úgyanaz a ruha több méretben is van!:)

Előzmény: cucmorgó26 (19508)
sagia Creative Commons License 2009.03.28 0 0 19514

Hát nem tudom, azért interneten próba nélkül nem biztos, hogy jó ötlet menyasszony ruhát venni.

Több típust/fazont  fel kell próbálni, több árnyalatot meg kell nézni, hogy Neked melyik áll jól.

Ráadásul roppant izgalmas dolog menyasszonyi ruhát választani, próbálgatni a szép ruhákat.

Érveid több helyen sántítanak!:)

A legtöbb szalonban megtudod venni a ruhát, amit akkor odaadnak Neked és vállalják, hogy az esküvő előtt 2 héttel Rád igazítják.

És nem mindenkik szeretné, ha a szekrényében foglalná a helyet, úgyanis nagyon kicsi rá az esély, hogy azt az ember lánya felszeretné venni!:)

Ettől függetlenül jó reklámszöveg amit írtál, és úgy működhet, ha a bolti ár alatt tudtok maradni! Az ember elmegy a szalonokba, felpróbálgajta a ruhákat és utána Tőletek megrendeli!

zsopapp Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19513
Ez nem áprilisi tréfa: ESKÜVŐI RUHA INGYEN
ágika1 Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19512

Jól leírtad az internetes vásárlás és a kölcsönzés közötti különbségeket, mindenki eldöntheti ezekből hogy neki személyesen ebből mi az előny és a hátrány.

Az egyik legnyomósabb érv, hogy az interneten barátságokat is lehet kötni. 

zsopapp Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19511
Manapság már nem biztos, hogy a ruhabérlés a legjobb megoldás. Egyre több ruhát meg lehet már venni az interneten is. Most talán sokan közületek felhördülnek, hogy hééé, hol él ez! Esküvői ruhát az internetről?! Ki az a bolond?

Hát nem tudom. Nézzük meg az érveket és ellenérveket.

Az esküvői ruhakölcsönzők előnyei:

- bemész, látod a ruhát, felpróbálhatod, segítenek, méretedre igazítják

Az esküvői ruhakölcsönzők hátrányai:

- nagyon sok idő elmegy a ruha megtalálásával, az üzletek felkutatásával, időpont egyeztetéssel

- időben, február március környékén el kell kezdeni keresni a kölcsönzőket, mert ha később mész már vagy ruha nem lesz, vagy ha találsz ruhát akkor már lehet, hogy valaki más lekötötte a te esküvőd időpontjára

- ha nem még a szezon elején van az esküvőd akkor egy olyan ruhában fogsz megesküdni amit már kitudja hányszor átszabtak, kimostak

- az esküvőd után sétálgatás közben egy fotós kirakatában valaki mást pillanthatsz meg abban a ruhában amiben életed egyik legszebb napján úgy gondoltad csak a tied

- 70-150 ezer forint közötti összeget hagyhatsz ott a kölcsönzöben, aztán viheted vissza a ruhát és csak a fényképek maradnak emlékbe arról milyen szép is volt a ruhád valamikor

- ha mész a ruháért és netán nagyon le van harcolva, az anyag megfáradva, létszik, hogy sokat volt használva akkor mit fognak neked mondani? Ja hát kedvesem ez ilyen.

- izgulhatsz az egész esküvő alatt, hogy valamelyik gyerek szaladgálás közben rád ne borítsa az üdítőjét mert akkor keményen fizethetsz

És most nézzük az internetes vásárlást előnyeit:

- olyan ruhád lehet, amiről álmodni sem mertél, mert amit itt egy kölcsönzés áráért megveszel azt a kölcsönzőkben horror áron adják bérbe

- otthonról a számítógéped mellől kényelmesen átnézheted a ruhakollekciót

- a méreteidre szabott ruhát kapsz, kellő ráhagyással, ha esetleg változik a sújod

- a forgalmazók weblapjának fórumaiban nagyon sok veled egy cipőben járó leendő menyasszonnyal beszeélhetsz, tanácsokat kaphatsz, ötleteket cserélhetsz

- egy ember a forgalmazótól végig kisér téged egészen a ruha megérkezéséig, bármikor felhívhatod, írhatsz neki, személyes barátságok alakulhatnak ki

- az interneten vásárolt ruháért sem kell több pönzt előre kifizetni mint a kölcsönzőben otthagyni a lekötésre

- szerződéskötés és pénzfisszafizetési garancia ha valami gond lenne

- a ruha a tied marad, házassági évfordulódon előveheted, egyszer majd a lányodnak adhatod, vagy egyszerüen csak kinyitva a szekrényt kellemes emlékeket idézhetsz fel magadban

Hátrányok

- nincs próba, nem látod a ruhát amíg meg nem érkezik, de erre az esetre már egyes forgalmazók bemutató ruhákat tartanak, amin meg lehet nézni a minőséget, és közvetlen kapcsolatba kerülsz az eladóval

Nos, tessék mérlegelni. :)
uancsa Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19510
Nekem 3 is van, én is ott voltam a kiállításon, ahol osztogatták...De nekem eszembe se jutott vagy jutna eladni...
Előzmény: shine111 (19505)
uancsa Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19509
Szia!

Szerintem pár nap is elég nekik. Én a cipővel vagyok így, h fogalmam sincs, mikorra lesz meg, és ugye ahhoz is fel kell majd hajtani a ruhát, hogy jó legyen a hossz. Bár ez kicsit egyszerűbb. De a legjobb, ha megkérdezed a szalont.
Előzmény: cucmorgó26 (19508)
cucmorgó26 Creative Commons License 2009.03.27 0 0 19508

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Két napja kérte meg a párom a kezem, és szeptember elejére tervezzük az esküvőt.

A kérdésem a ruhával kapcsolatos. Már két hónapja fogyózom, és szépen lassan mennek is le a kilók. Viszont nem tudom, hogy a ruhapróbálgatás idején mennyi leszek, és hogy utána még mennyi megy le az esküvőig. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel az esküvő előtt tudják még alakítani a ruhát? Tehát, ha az  első próba után az esküvőig még leadok mondjuk 5-6 kg, akkor az gond-e? Mivel visszahízni a leadott kilókat nem akarom, ezért szép lassan fogyózom, tehát elképzelhető, hogy a végleles súlyomat csak mondjuk az esküvő előtt 2 héttel vagy eggyel érem el.

Mennyi időt kell hagyni a szalonnak, hogy még utoljára "bevegyen" a ruhából!

Köszönöm!

tunderzi Creative Commons License 2009.03.26 0 0 19507
Nálunk tavaly a Perfect Party Company játszott, és nagyon jó választás volt. Ők mondjuk hatan vannak, de öt fős felállással is vállalnak fellépést. A repertoárjuk a vendégsereg minden igényét kielégítette, és fantasztikus hangulatot csináltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Előzmény: Pipi77 (19483)
zsopapp Creative Commons License 2009.03.24 0 0 19506
Sziasztok! Ha még az eljövendő nagy nap előtt álltok, és szerettek fórumozni, blogot vezetni akkor érdemes megnézni ezt a cikket. Esküvői ruha AJÁNDÉKBA! Ha bármi kérdésetek van írjatok.
KissMe Creative Commons License 2009.03.22 0 0 19504
Szia!
Az én páromnak nem jók a konfekció ingek, de abban a butikban, ahol az öltönyét - szintén méretre - rendeltük, elvállalták, hogy az ingeket is megvarrják. Levették a pontos méreteit, és átalakították a konfekciót. Állítólag Magyarországon varrják ezeket az ingeket, és a gyárban dolgozókkal szokták az átalakításokat is megoldani. Mi egy pécsi butikban jártunk, de szerintem az országban bárhol lehet ilyen, ahol ennek az adott gyártónak a termékeit forgalmazzák.
Előzmény: Figurehead (19502)
Kiskukacka Creative Commons License 2009.03.19 0 0 19503

sztem probald meg a helyi varronoket... Az ugyesebbje meg keprol is megcsinalja neked, csak meg kell beszelnetek az anyagot!

Előzmény: Figurehead (19502)
Figurehead Creative Commons License 2009.03.19 0 0 19502
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet méretre inget csináltatni? (Bp-n biztos vannak ilyen helyek, de én elég messze lakom onnan)
Ilcsi24 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 19501
megnéztem a blogot és gyönyörű dolgokat láttam! aki az esküvőjét tervezi, annak látnia kell!!
Előzmény: _scs_ (19500)
_scs_ Creative Commons License 2009.03.17 0 0 19500
és a link helyesen:
Wedding Design Blog
_scs_ Creative Commons License 2009.03.17 0 0 19499
Stílusos esküvői tanácsokra vágysz?

http://weddingdesign.blog.hu/

Magyarország egyik legszínvonalasabb esküvői blogján minden esküvői design-al kapcsolatos kérdésedre választ találhatsz.

http://weddingdesign.blog.hu/
Dani82 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 19498

Szia Kiskukacka!

Pesten lakom, úgyhogy budapesti, és Pest megyei rendezvénykre gondoltam...

sibro Creative Commons License 2009.03.14 0 0 19497
Orbán Gergely a honlapon tudtok jobban informálodni : misoframes.hu
Előzmény: sibro (19496)
sibro Creative Commons License 2009.03.14 0 0 19496
Sziasztok!
Egy kedves és még nem ismert programlehetőségre hívnám fel figyelmeteket.
Az esküvői fotózás meg videózás mellett, nagyon szórakoztató és személyes ajándék lehet az, ha a csecsemőkortól az esküvő napjáig készült fotókból levetítesz a lagzidon egy rövidfilmet a násznép számára! Könnyed, izgalmas és kimondottan az ifjú párról szól! Nem sablonos, képzőművészek készítik az animációt a kapott képekből.
wdetti Creative Commons License 2009.03.14 0 0 19495
Sziasztok! Eladó egy álomszép, szuper elegáns, egyszer viselt 52-es méretű Anni szalonban vásárolt Rocky Moles - Ceremonia Uomo fekete vőlegény öltöny, az alkalomhoz és természetesen az öltönyhöz illő ezüstszürke-fekete mintás selyemmellénnyel, francia nyakkendővel, és a hozzá külön vásárolt mandzsettagombbal. Új ára 175000 Ft volt, én fix 110.000 Ft-ért adom! Érdeklődni az ewdetti@gmail-com-on tudtok, (a fórumot ritkán látogatom) Ha írtok, szívesen küldök képeket és pontos méreteket! :-) Detti
uancsa Creative Commons License 2009.03.11 0 0 19494
A szállást 2 hónappal előtte le kell foglalni(vagyis áprilisban), ezért akarom minél hamarabb, h tudjuk, h hány főnek kell férőhely.

Na jó, akkor áprilisig várok. De tovább nem.

Akiknek tudjuk, természetesen mi is személyesen visszük, de sok rokon lakik az ország másik részén, ahova nem nagyon tudunk elmenni.

Kiskukacka Creative Commons License 2009.03.11 0 0 19493

:S uh, koszi, most megnyugtattal...

azert megprobalom. Mindenki tudja hogy nem lakunk otthon, ugyhogy bizom benne hogy megertik.

Ha nem, akkor roppant jol fogunk indulni a nepszerusegi listan! :)

Előzmény: Supersonica (19492)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!