igen, szép lenne, ha a politika viselné a felelősséget. ebben az ügyben viszont azért nem magánügyük, mert közpénzek folynak el mindenféle rejtett csatornákon. a mai performance akkor ért volna talán vmit, ha egyidejűleg bejelenti zuschlag kizárását és nyilvánosságra hozza a vallomását. de így ez kevés, sőt tovább növeli a gyanú árnyékát. szvsz, gyurcsány az egész ügyben nagyon rossz taktikát választott, eddig csak rossz lépései voltak, ami miatt lassan stratégiai vereséget fog szenvedni. elfelejti, hogy már nem 2006-ot írunk és nem választási kampány van tabula rasa mellett.
hát, nem voltam itthon a sajttáj utáni közvetítéseken, a blogon olvtam, igen, Feri, megcsinálod! ne törődj hígvelejű fideszdemagógokkal, nem mehet el mellettünk atörtténelem, nem süllyedhetünk vissza a posványba!
akcionista kiszes volt, aki a politikai tőkéből gazdaságit kovácsolt magának és addig a háttérben maradt. úgyhogy számára a politika maga az élet, anélkül sehol se lenne.
Mé Szilvássy-val nem a poilitikáról beszélgett hanem lizingről meg (vissza)bérletről csak mijután rájött,hogy millen zseni (secc perc alatt milllliárdjai vannak) lószart szarakodok egy pics@ rt élén anyagi héttér megvan irány a hatalom,benne leszek a tv-ben engem hallgat a nép,történelmet csinálokkkk!Szép is vagyok okos is haver a fél világ.Ha nem sikerül,nagy dolog +élekk akkó is ,és szerpeltem egy csomót.Emlegetni fognak sikájig akárki +lássa.no.
Lehet h tevedek, de az errol szolo hiradasokat inkabb ugy lehet ertelmezni h az ugyeszseg felol azt tesz a tanu a kihallgatas anyagaval amit csak akar, ha elvitte, akar rogton nyilvanossagra is hozhatja, ha nem, akkor neki maganak kell kikernie.
azt hiszem furcsa is volna ha barki kikerhetni a vallomasod 1000HUF leperkalasa utan.
azt hogy hogyan kepzeljem el h feri nem rendelkezik hiteles nyilvanossagra hozhato masolattal meg nem tudom osszehozni, hiszen nem tartom tul valoszinunek h ne kert volna iziben a meghallgatas utan.
"...törvény javaslat készül arról, hogy a maszopos képviselőknek szárnyat a fidezesnek patát kell növeszteni..."
Minek ide törvényjavaslat? Még hogy szárnyat... A pata ott van mindegyikük lábán. Na jó, talán nem mindegyik, de azért dobogna rendesen, ha a a hídon lépést tarva mennének át.