Csak tudod, a vezetők nem tehetik meg, hogy öt évre előre gondolkodjanak. Nekik a szponzorok felé eredményeket kell felmutatni. Lehet, hogy néhány ember számára sokkal szimpatikusabb lenne egy kiesés ellen küzdő, de magyar fiatalokból álló, nagy jövő előtt álló együttes, de erre senki sem ad pénzt. A lelátón kétszázan ücsörögnének, és szép lassan meghalna a sportág a városban.
Hát, remélem a következő szezon jobban sikerül, mert erre az ideire kár szót vesztegetni...
Még három meccs, amin nem szabad lebőgni, aztán lehet gondolkozni, mi legyen jövőre. Remélem a vezetők most jobban meggondolják, hogy mi legyen a koncepció. Én a fiatalításra szavazok. Nem azért, mert az olyan jól hangzik, meg ezt mindig lehet mondogatni, de komolyan: Egy fiatal, tehetséges csapatnak jobb szurkolni is. Ha egy ilyen csapatot hoznának össze (és hajlandóak lennének hosszú távon gondolkodni) én simán elnézném nekik, ha esetleg az első szezon kicsit rámenne a rutinszerzésre, mert valószínűleg megérné....
lehet, hogy kicsit túlzottan előre beszélek erről, de ez a rájátszás nem tud lázba hozni. Semmi reményt nem látok a csodára, de még egy esetleg becsúszó hazai győzelemre se sokat......sajnos.
Ez talán számunkra a legjobb megoldás. Ha kiesünk kiesünk, senki nem fog meglepődni rajta. Ha valami nagy-nagy csoda miatt még is kiejtenénk a Paksot, akkor azt hiszem megbocsátható lenne az egész szezon. Sokkal jobb, mint az alsóházban vergődni nemolcsó légiósokkal. Talán, ha így előbb lesz vége a bajnokságnak, akkor sokkal több idő lesz egy ütőképesebb csapatot építeni a következő bajnokságra.
Nyert a Körmend és a Falco is, de a PVSK is így biztos, hogy hajtani fognak kedden mert még negyedikek is lehetnek akár. Nagyon szégyellem, hogy ilyet kell leírjak, de Hajrá Pécs:-)
Szerintem, ha úgy alakul a jövő évi keret, ahogy leirtátok (márpedig, úgy lesz szerintem is), akkor lesz egy félelmetesen erős kispadunk, már csak egy jó kezdőcsapat kell...
Én személy szerint nem mozgatnák meg minden követ, hogy Zoki maradjon...
HAJRÁ KAPOSVÁR !!!
Igen :) Tulajdonképpen tényleg egy teljesen új csapat kell. Nagyon fontos a jó légiósválasztás, mert akik maradni fognak azok tényleg nem húzóemberek, viszont kiegészítőembereknek megfelelnek. Meg hát posztokra kellene igazolni a légiósokat nem úgy, mint idén, Ike is össze-vissza játszott itt az év elején, Kunc is végigszenvedte a szezon első felét az 5-ös poszton... és Wylie is inkább 4-es, ami azt illeti...
Én annak örülnék, ha Dénes maradna, nálam Kmézics eléggé leszerepelt idén, mind edzőként, mind emberileg... De még azt is el tudom képzelni, hogy egyik sem marad...
A jövővel kapcsolatban igazad van, tulajdonképpen annyit is írhattál volna: kell egy teljesen új csapat. Már ha ismét meghatározó csapat akarunk lenni. Mert ha a maradók lesznek a húzóemberek akkor marad a középszar.
Én már csak egy dolog miatt örülnék annak, hogy bejutunk a nyolcba: hamarabb vége a szezonnak... A f@sznak van kedve még 10 meccset végigszenvedni a 9-14. helyért...
A mai meccset a két amerikai játékos miatt vesztettük el... Mo 5/3, Joe 4... Ez egy nagy 0!
Niko amit tud megcsinálta, Trepi hajtott (a legjobb dobónk lett... ez mindent elárul...), Dee az átlagosnál kicsit jobb volt, Szikó semmi, Primc nagyon jól dobott, erre mikor beszórta a 2. tripláját befújták neki a 4. hibáját... Kunc szerintem jó volt, a végén nagyon el volt kenödve, látszott rajta. Gordan, Kornél: játszottak...
Lassan vége a szezonnak (remélem), ideje arra gondolni hogyan tovább. Idén új csapatot akartunk építeni, és állítólag jövöre fiatalitás várható... Strnad ugye marad, még 2 évig van szerzödése. A légiósok közül: Moseley, Wylie, Primc gondolom mennek, Kunc talán marad (de csak akkor maradjon, ha szerzünk mellé egy IGAZI centert, mert Wylie sem az). Szikó gondolom marad, Tanács is talán bevethetö lesz. Bobó sajnos nem fog tudni játszani többet. Gordan max. 4. centernek még maradhat. Kiss Kornél oké, és Hendlein is visszajön (remélem). Trepák máshova gondolom nem kell, úgyhogy szerintem maradni fog... A nagy kérdés Dénes - és ehhez kapcsolódik, hogy vajon ki lesz az edzö.
Ha ki is kap holnap a Pécs, azért én még bízom Stojanban, hogy felrázza a csapatát és teljes erőbedobással játszanak a Körmend ellen, hogy besegítsenek minket a 8ba. Meg ha a szövetség az Albát szeretné az alapszakasz élén látni, akkor még Pakson is bármi lehet.
Tévedtem, szarok voltunk ma is.
A meccs után, Zorán is kijelentette, hogy a Pécs kezében van a sorsunk. Legalább még annyit hozzátehetett volna, hogy azért mindent megpróbálunk a paksi meccsen, még akkor is ha mindannyian tudjuk, hogy az ottani győzelemre mennyi az esély.
Reméljük, hogy a Pécs nyer holnap Kecskeméten mert ha nem, akkor az utolsó meccstől függetlenül hatodik lesz, ami azt is jelentheti, hogy motiválatlanul lép pályára a Körmend ellen...
Ja, nálunk is volt 1 jó meccse Szombathelyen, akkor is 17-et dobott, persze mi is vesztettünk...
Simi!
Ha a papíformát nézzük (...) és pesszimisták vagyunk /:)/, akkor 12-14-el végzünk, a Falco hozza mindkettöt (MAFC-h, Dombóvár-i), 14-12, a Körmend nyer otthon az Eger ellen és kikap Pécsen 12-14. Az egymás elleniböl meg tényleg mi jövünk ki jobban, mert a Körmendet oda-vissza vertük. De azért jó lenne nyerni az Alba ellen, mert Pakson biztos, hogy kikapunk, és nehogy az legyen, hogy a Körmend vmi csoda folytán nyer Pécsen.....
Igen, asszem Dénes dobta vitte el a gyűrű alatt és próbálta visszatenni, nem tudom miért adták meg (jah, te tudom, mert Valovics is lassan Szabó IV szintre emelkedik:) Sajnos a zóna ellen semmi nem ment (ha jól figyeltem 2-3as zóna volt), talán Moseleyval jobban ment volna, de a többi bedobónk teljesen alkalmatlan erre (Dénes alibi, Szőke csak védekezni tud(...), Primc meg egy agyrém, ennyire szar azért nálatok sem volt szerintem, én a pécsi meccseteket láttam, ott nagyon megszórta magát). Hazai pályán talán jobban sülnek majd a kinti dobásaink mint kedden (mondjuk nem lesz nehéz, az volt a röhej, hogy a két magasember Trepák és Kunc dobott csak hármast, a többiek semmit) Meg kulcs volt, hogy Strnad egyszerűen nem bírja sorozatban a 38-40 perceket, eddig Bobó cseréje volt, most meg neki kellene megváltania a világot. Ha pénteken kikapunk játszhatunk a 9-14. helyért... :(
Csak egy kis történet a keddi meccs utáni fehérvári véleményekről (nem mondom, hogy ez az általános,de én ezt hallottam...). Ballagok az utcán, három magas, tarkóig érő homlokú fiatalember vitatja meg a "nagy balhét".
- Te,hogy ezek mekkora parsztok! Nem is érdekelte a meccs egyiket se, csak a balhé !
- Az ilyeneket egyből ki kellene vezettetni....
-... ha meg nem mennek ki, erőszakkal kell kivinni őket. Ha pedig nem nyugszanak le, oda kell vezényelni 40-50 rendőrt, és az egész szektort ki kell üríttetni!
Hát,kösz ! Komolyan mondom, ha a klubok is átveszik ezt a gondolkodámódot, 2 év múlva minden csapat üres vendégszektorok előtt fog játszani. Isteni jó hangulat lesz!
Félreértés ne essék, ellenzem a balhét, de mindig azt mondják, hogy a játékosra úgy kell tekinteni, hogy más a meccsen, mint egyébként, mert végletikig felfokozott idegállapotban játszik (na, már amelyik.....biztos nem a Primc...). Akkor a szurkolókra is tekintsenek így, ne fúják fel a jelentéktelen eseteket, és ne vezényeljenek ki hadosztályokat egy kosármeccsre. (Ha összevetjük a kosárlabda és futtballmeccsek közönségét, és a focipályákon hasonló arányú biztosítást akarnának, lassan már tankokat kellene kivezényelni....de nem?).
Aki tényleg nem tudja hol van, és direkt a balhét keresi, azt viszont ki ki kell szűrni, vagy valami....de nehogy már a kosárlabdát szerető, azért fizető szurkoló legyen a rossz, mert olyat kiabál, ami esetleg egy-két másiknak nem tetszik...
Hát igen erre gondoltam, amit írtál, mert Valovicsnál másra nem nagyon lehet gondolni, amikor Fehérváron vezet az ellen 4-6 ponttal 17perc után és kiállítanak egy meghatározó emberünket és már 3perc alatt ledolgozza hátrányának felét az Alba és utána persze ki is üt minket. Nem kellett ahhoz látni a meccset, hogy erre rájöjjön az ember, csak ismerni a magyar helyzetet. A fehérváriaknak ezek a momentumok kimaradtak a meccsből. Ők egész meccsen csak a balhénézésre készültek!:))
Sajnos nekem is csak délután derült ki, hogy megyek, de csak azért mentem így is el, mert meccs után egyböl tudtam menni Szegedre... jó kis túra volt :)
Látod ez van, ha nincs veled egy megfontolt, JÓZAN gondolkodású kisérő! Elmész nélkülem Fehérvárra és máris balhéba keveredsz??? Talán cola helyett sört is ittál!? :-))
Örülök, hogy végül eljutottál a meccsre! (Ha a Csongiék nem délben indulnak, akkor én is ott vagyok és találkoztunk volna, de nem tudtam elszabadulni olyan korán.)
A pályán és a nézőtéren történtek miatt szomorú vagyok...
Nos igen, azért gondoltam, hogy valamennyire "bele lett nyúlva" a meccsbe. Előzőleg nem is figyeltem kik a bírók, aztán amikor olvastam, hogy mi volt, egyből tudtam, hogy a Valovics az egyik...
Ami a balhét illeti, hát az nagyon durva bazmeg. Erre nem lehet mit mondani.