ses után vurugya... Mily rég volt ilyen!! Még megéljük a végén, hogy evadnak spori lő alá...
Na, rég terítettem, igaz most se nagyon van mit, sorjás az anyag. Lássuk:
Sorjásan épített ház szezonális hátrányai Túl vagyok egy kemény télen
Kálhya nélkül, kéménytelen...
Toaletten írt, emil helyetti sms szövege Itt van, ha fagy a pc, wap írni,
De megyek, mert fogy a wc-papír, ni!
Mi, hogy a szomszédasszony gyereke külhoni??? Az, biza. Kata lánya
Katalán??? Ja.
A volt miniszter kegyetlen, ha tüzelővágásról van szó (CSABEE-nak, ill sesnek ajánlva) Kemény, ha aprít a Gogl fát,
Csakúgy, mint egykor a Fogl-gát.
Nem biztos, hogy a menyaszonyé lesz a fődíj a fenék-szépségversenyen... Kétséges: az ara nyer-e,
Kilátszik az aranyere!
Harcias matróna a bitumenezőn áll bosszút a bezárt vízvevő helyért. Mérgeli a kút e nőt,
Elkeni az útkenőt!
Az új sztár nyilatkozik Interjút ad Harry Potter,
Körülötte hat riporter.
OK, focihérosz, te nyerted a vívómeccset, de csaltá', ezé' főjelentelek! Bár tiéd volt a csörte, Pelé,
Kapsz majd szép kis pört e cselé'!
Matektantóbácsikérem, értem ezt a számítási módszert, de elismételhetnén megint ezeket az édességeket használva? Vonatkozik az aránypár a
Tanár úr csokis parányára?
Jaffával locsolod a lángokat??? Úgy hat ez a szörp e tűzre,
Mint magam egy törpe szűzre!
Jó érzés ebben a keleti vallásban hinni, de ettől még nem szűnik meg halottlátó képességed, ami annyira zavar! Nem segít a kellemes zen,
Hogy túljuss a szellemeken.
Már szaggat az agyam ezektől a hülye igeidőktől!!! A befejezett jelen
Bejelezett fejen.
ses, az utolsó korszakos!!! Gondolom, nem véletlenül tetted az uccsó helyre :))) De jogosan!!!
(Annyit hadd áruljak el a zuhanyhíradó pletykáiból, hogy Csabee nagyobb méretű készlettel rendelkezik. Szal türelem még nagyon sok Csabbe-rímet fog teremni nekünk!
ez k jo! nagyon odatetted :) hihetetlen, hogy tobb ezer loves utan meg mindig mennyi jo rim van a magyar nyelvben! (ez a tieidre s nem a most kovetkezokre vonatkozik ;))
Ha csak kemeny edzes aran lehetnek tancos, akkor nem erdekel: inkabb bulizzunk egy kemenyet! Kilenc evi sport a balett ara?...
Inkabb ontsunk bort a spalettara!
Uram, naplopasbol nem lesz penze! Keves, mit a zseb lel,
ha on folyton lebzsel!
Hideg-meleg keresos jatek A lavorhoz erve Adel feladta:
pedig ott volt a fedel alatta!
Gyogyszer helyett szuvenir Magas volt a bali batik ara,
igy nem kolthet Pali patikara!
Amerikai vakondok focimeccsen a csatar nem tudja turtoztetni magat Szepen szall a bedobas,
jo is lenne, de Bob as!
A sebesult ragcsalot ovatosan kell ellatni, mert kenyes! Nem hallanad a hod jajat,
ha nem erne jod hajat!
Julianus barat az Azsiabol valo hazaindulas elott szuvenirt vasarol ...es vegul a kis Vaszolynak
jo lesz ez a vaszon-jak!
Lassu a kiszolgalas az etteremben (ezt eredetileg a hirlevelbe talaltam ki) Elobb ad a vocsok pacsit,
mint ezek a pocsok vacsit!!
Ha taljánok is lesznek az összejövetelen, talán tudom használni megkopott nyelvtudásom Olaszok is lesznek majd a talin?
Hát, talán megy még annyira a latin.
Látom, lélegzetvisszafojtva várjátok a tejes anyagot. OK, íme:
Helybenhagyták a csaló halaskofát A halat lazán, szákon mérte,
A vevő meg ezt számon kérte.
Mindenféle hanghordozón megjelenhet csapatunk, ha a grandiózus üzlet létrejön Ha megköttetik bazi alkum,
Lessz itten majd kazi, album.
olcsóbb a kurva, ha őneki is jó Tuti csökkenti a tarifát,
Ha kielégíti a fa Ritát!
a macho zsidó még a körfolyosón is férfi! A gangon
Kan Kohn.
Nagyképű teniszező genyózása sima meccs után gyenge ellenfeléhez Na, barátom, tetszett-e,
Hogy nem nyertél szettet te?
Fohászkodhat Istenhez bármilyen őszintén, akkor sem bírja ki alattunk ez az ácsolat! Lehet ön hithű keresztény,
Ez egy silány ereszték!
Vaskos tévedés, hogy a Rolls Frakció és a Bikini egykori frontembere muszlim! A pletyka, hogy D. Nagy arab,
Csak kacsa, jó nagy darab!
Családtervezés Az első gyereket majd télen nyerem,
Mikor asszonyom a nyélen terem!
Egykori kiváló színészünk magabiztos bemutatkozása első évadjában a klasszikus darab szereposztóján Tiszteletem, nevem Kaló,
És Hamlet pont nekem való!
Este rakom fel az én soromat - monnyuk nem lesz épp topon, de sebaj...
kis ízelítő:
A középkori Velencében népszavazáson döntik el, hogy az elfogott titkosügynököt máglyára küldik-e A kém minálunk káros vendég,
Ha úgy dönt a város, kend ég!
namivanmar kedves kollegak, csak nem doglodik otthon a net? ejej-ejej... na jo, akkor nyomok en nehany szerenyebbet a tisztesseg kedveert:
A krasznojarszki kormanyzo parafenomennel kezelteti magat Lebegy,
lebegj!
A Fekete Istvan altal a golya megoleseert kituzott penzjutalom neked jar - hat szerezd meg tole! Ha penze nincs vele, kerd ijat -
csak szedd be Kele verdijat!
Szalmaozvegy ferjek Most, hogy elment Andrea Balira,
nevezz csak te is be a ralira!
Vadaszpraktika Az erdobe kitett urgefozet
megfekezi a furge ozet!
A volt szepsegkiralyno adekvat kornyezetben sem tudja befuzni a KFT egykori sztarjat, aki csunyanak tartja ot Megsem kell a banya Toni Laarnak -
dacara a balatoni nyarnak!
gro is cool: ramadan, kohn, elek, csap-penz :D !
(szablya viszont nem j. illetve a szabja elvileg lehet ertelmes szo, de a szabjat mar nem, csak ha kulon irod ;))
tolem csak egy kitekertre futja, fejbol nem emlekszem tobbre:
A leany az esztorszagi vadkempingezes soran csalodik szerelmeben Bar izzik szep szemeben a balti zsaratnok,
asszem, megsem lesz jo zsolti baratnak!