Itt van egy másik cikk, amely cáfolja a relativitáselméletet, mert nem fér össze a Doppler jelenséggel.
Ezt én már többször leírtam.
Reiner Georg Ziefle
"Ha a fény c relatív sebessége bármely inerciarendszerben állandó lenne, függetlenül a vevő és a kibocsátó mozgásától, akkor nem lenne lehetséges a hullámhossz és a frekvencia eltolódása. Einstein speciális relativitáselmélete kizárja a longitudinális Doppler-effektus lehetőségét."
A Gizai piramisok számítanak igazi öregotthonnak, hiszen ötezer éve állnak. Igaz már látszik rajtuk a kor, mivel elhasználták a burkolatukat. Azonban az idő is gyorsuló, mivel a téridő gyorsulva tágul.;-)
irományából viszont azonnal látszik, hogy egy kissé megbuggyant elektromérnök.
Aki némileg a magyar Rockenbauer Antalhoz hasonlóan nyugdíjas időtöltésként próbál fundamentális fizikát művelni, s megmondani, merre van az előre. Szó sincs itt az éterszél semmiféle detektálásáról, csak a szerző képzelődéséről.
Akkor lássuk a többit, abból az "egyre több" relativitást cáfoló cikkből!
Megint olyasmikről blöffölsz, amiről nyilvánvalóan semmi se tudhatsz.
Például, hogy én hányszor kattintottam rá valamire, hány cikket és könyvet írtam, azokat hányan olvasták végig s hányan olvastak csak bele, stb.
Ismerünk már mind a rossz pénzt.
De neked nem is érdemes ezt elolvasnod, mert láthatóan meghaladja a felfogóképességedet.
Például még azt se voltál képes megérteni belőle, hogy a görbült geometriákban egy kör kerületének és átmérőjének aránya koránt se mindig 3.14. Csak nevetgélsz a matematikán, hogy elleplezd a tehetségtelenséged.