Keresés

Részletes keresés

Psenior Creative Commons License 2021.10.01 0 2 4920

Döbbenetes pacák ez a Canayer. Szerintem a Salgótarjáni postásválogatottal is megnyerné a Magyar NBI-et... :)

vitaceae Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4919

Hát, mint látod vannak infóim. :-)

Előzmény: codi1993 (4747)
ed1960 Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4918

Remek hír, sok sikert neki!

Előzmény: Psenior (4916)
ed1960 Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4917

Csatlakozom az előző hozzászólókhoz, fantasztikus volt tegnap ott lenni és szurkolni, nem gondoltam hogy mi és a CSAPAT is még a párizsi csütörtököt is tudjuk fokozni!!!! Persze vannak még hibák, Lauge nagyon kell már, a játéka, a kapitánysága. Éppen az volt szerintem az emberek többségének a véleménye, hogy igen kell egy ilyen "vehemens" rendet rakó csk, ha arról van szó. KÖSZÖNET EZÉRT A SZUPER ESTÉÉRT A CSAPATNAK, MOMONAK. HAJRÁ VESZPRÉM!!!

Psenior Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4916

Fazekas Gergőt behívták a válogatott edzőtáborába.

Psenior Creative Commons License 2021.09.30 -1 0 4915

Nagy gratuláció a csapatnak, nem gyakran kalapálják el a Barcát s nekünk most sikerült! :)

Néhány megjegyzés, bár szerintem a zömét már írtátok:

Jól kűzdünk és ez a legfontosabb.

A kűzdésbe viszont becsúsznak továbbra is az értelmetlen kétpercek. Ezek kicsit visszavetették a védekezést a második félidőben, enélkül simább lett volna. Meg kéne oldani.

Nincsenek átlövés góljaink, szinte minden támadást a vonalról próbálunk befejezni. Ez előbb-utóbb szembeötlő lesz az ellenfeleknek is. Ráadásul a beállójátékunk azért messze nem kolosszális... muszály kintről is lőni.

Máté megint nem volt igazi pedig biztos, hogy nem felejtett el kézilabdázni, valahogy össze kell Őt szedni.

Lauge visszatért és meg is mutatta, hogy van vér a pucájában. Rendezte a fiúkat, ha nem tetszett neki valamelyik "mutatvány". Azt hiszem Patrikot osztotta ki keményen (talán mert nem vetődött a labdára...).

Manaskov is rácáfolt az utóbbi idők kritikáira, hidegvérrel rakosgatta el a labdákat Vargas mellett.

Kapuban nagyon megvagyunk hosszú időre. :)

Petrus meg khm... nem lett szimpatikusabb tegnap, kimondottan gusztustalan volt.

lincoln osiris Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4914

Egész egyszerűen csak csodálatos volt ott lenni és megélni ezt az újabb Barca-verést. Szerintem sok csiszolandó dolog is kijött tegnap, aminek ki kellett jönnie. Petar egyelőre mellőzhetetlen, ahogy írtátok is a "holtponti" szituációk miatt, bízzunk benne, hogy Lauge felnő majd hozzá úgymond.

Lássuk be, előzetesen ezekből a meccsekből nulla pontot vártunk, lett négy. Iszonyatosan kemény a csoport, noch dazu jelen állás szerint a Flensi az első 4-5 sorrendjébe nem igazán szólhat bele - mennek mostanság Kielcébe és jönnek hozzánk. 

Alakulunk, alakulunk.

schanc Creative Commons License 2021.09.30 0 1 4913

Sok mindennel egyetértek a leírtak közül.

Lauge szerintem kimondottan ijesztően kezdett, szinte taszította a labdát, de óriásit küzdött, és magára vállalta a felelősséget is a végén.

Ligetvárival kapcsolatban: nem feltétlenül az a klasszikus "húzóember" (még), de azért be-bepakolja a maga 2-3 góljait a közösbe, tegnap kiváló labdái voltak beállóba, védekezésben meg nagyon hasznos. (Bár tegnap amúgy a meccs végén nem védekezett, pedig azt hittem, valamelyik beálló helyett beteszik hármasba.)

Manaszkovot én is néztem tegnap, hogy nagyon higgadtan értékesítette a két helyzetét (és klasszikus szélső helyzete csak neki volt!).

Marguc nekem kb. a 2015/16-os szezon óta nagy kedvencem, nagyon örülök a tegnapi teljesítményének is. Remélem, bírni fogja a szezont, gyakorlatilag második éve szinte egyedül van a posztján. Nem véletlen, hogy a hétközi bajnokikra rendszeresen pihenőt kap.

Előzmény: Zso_Re (4912)
Zso_Re Creative Commons License 2021.09.30 0 1 4912

A tegnapi meccs fantasztikus volt, sok ilyet kívánok magunknak az Arénában.

Nagyon nagy gratula a győzelemhez.

Nekem tetszik, hogy Ilic meri forgatni a csapatot.

Nagyon bízom benne, hogy Petar mellé lesz még egy vész megoldás (Lauge), aki amikor nagyon muszáj, bármi áron megoldja a helyzetet.

Corrales ufó, Ligetnél pedig érdemes figyelembe venni, hogy nem keveset játszik, és bár valóban hibázott a 2. félidőben, de átlövést (olyan rendeset) csak tőle látunk szinte.

Omarnak vajon a lelke vagy teste fáradt kicsit? mintha nem merne a kapura törni.. pedig ilyen adottságokkal... bakker

Vannak akikkel talán többet kell foglalkozni, de ez a év még lehet igen jó is..

Jelzem tegnap Manaszkov megoldotta top meccsen is, pedig őt többször többen (volt hogy én is ) kritizáltuk.

Gasper meg nekem 8 :)

A legfontosabb talán, hogy csapatként k*rva jól nézünk ki.

birka_zoli Creative Commons License 2021.09.30 0 0 4911

Nem megy neki, de azért a PSG elken a végén előjött az igazi Lékai.

A kérdés, h vissza tudja-e szerezni és tartősítani a régi formáját. 

Még most vele kezdenek, de nem tudom meddig tart a bizalom. 

A másik nagy talány Mahé, vele kezdeni kellene vmit, luxus a padon ültetni, tudom h GP nem kedveli...  

Előzmény: Marton 55 (4909)
Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 1 4910

Corrales az utolsó védésével feltette a koronát a teljesítményére. Látszólag egyszerű védés volt, de ezek a legnehezebbek.

Az élet is úgy akarta hogy a Veszprém nyerjen mert tett eleget ezért.

Lauge kezd visszatérni, kellett mint egy falat kenyér.

Marton 55 Creative Commons License 2021.09.29 -3 1 4909

Lékaival mi történt valaki tudja ? Mérkőzések óta nem lehet értékelni a teljesítményét! Ma ő volt az egyetlen aki kilógott a Teamból! Libabőr volt egész mérkőzésen a szurkolás!

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4908

Gólszerzőink: Marguc 8, Nenadic 5, Yahia, Ligetvári, Lauge 3-3, Manaskov, Strlek 2-2, Maqueda, Nilsson, Blagotinsek 1-1

Corrales 43%-on zárt.

Sinnerman17 Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4907

Corrales mekkora ufó volt ma :D. Nagyon jó sebességünk és dinamikánk volt ma, csak még nem bírjuk a saját tempónkat 60 percig. Szép volt fiúk! 

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4906

ATYAÉÉÉÉÉÉÉÉG

KIBRUSZTOLTA A CSAPAT!

Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4905

Három csere is sok lesz, mert most annyit cserélünk

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4904

De most hátul sem állunk jól a lábunkon.

Corrales viszont segít, ahogy tud.

Előzmény: Gozo (4903)
Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4903

Ez most bizony Ilic sara itt.

Három bizonytalan középső támadóval felállni...

Strlek cseréje sem volt indokolt.

Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4902

Nem férnek bele a hibák.

Pihentetés se nagyon.

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4901

Sok volt most a két perc, hátul nagyon könnyen kapjuk most a gólokat.

21:20 ide, pedig pár perce még +5 volt. Gyerünk, fiúk!

Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4900

Nem gondolom, hogy Corrales ezt végig tudja hozni. Remélem hogy Perez Vargas sem bírja ezt végig.

Padon nálunk jobb kapus ül.

Előzmény: schanc (4896)
Marton 55 Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4899

Lauge nagyon kellett elől nagyon jól mozgatja a csapatott és hátul is szinte nullázza Memet . Rodrigora nincsenek szavak nagyot megy .Ez amit vártunk tavaly a szívet most megjött és kiteszik a jobb erőkből állá Barca ellen !Szurkolok elött le a kalappal még egy ilyen nincs a világon!!!!

szabopalesz Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4898

Azért ez nem egy olyan csapat, amelynél nem realitás a F4... Nyilván nehéz lesz bejutni, dehogy elég jó hozzá a csapat, az egyértelmű.

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4897

"Corrales nagyon jó" - nem, Corralesre ez nem megfelelő: 47%-kal védett a félidőben!

Előzmény: schanc (4896)
schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4896

Elég kompakt félidőt sikerült így összerakni :)

Kár Marguc üres kapus kapufájáért, de így is az eddigi legjobb BL-meccse idén.

Hátul óriási melózunk, Corrales is nagyon jó.

Nem lesz egyszerű ezt fenntartani még egy félidőn keresztül, de hátha a közönség be tud segíteni!

Gozo Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4895

Eddig jó.

Remélem erővel is bírja majd a csapat.

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4894

Kicsit jó lenne szélre is játszani. A 11 gólunkból 5-öt Strlek és Marguc lőtt, utóbbi egy hetest, de amúgy mindet indulásból.

Patrik forintos passzokat ad a vonalra indításképp és felállt fal ellen is.

schanc Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4893

12. percben 4:5, és ez volt az első gólunk felállt fal ellen (Ligetvári átlövése). A többit mind indulásból / rendezetlen védelem ellen lőttük eddig.

Csehov doktor Creative Commons License 2021.09.29 0 1 4892

A szurkolók adta lelki támogatással meg tudjuk csinálni. A legutóbbi utolsó negyedórás szurkolást kell végignyomni a mai meccsen, és akkor térdre kényszeríthető most ez a fontos sérültekkel megtizedelt Barcelona. Izgalmas meccsre számítok, és Corrales - PdV különmeccse is csemegének ígérkezik :)

Előzmény: ed1960 (4890)
csalapet Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4891

+ lehet, hogy a Melsungen más csapatokkal ellentétben engedte, hogy szövetségi kapitány is maradjon. mert lássuk be, egyiptomi kapitánynak lenni mostanság elég nagy büszkeség

Előzmény: birka_zoli (4887)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!