Én csodálkozom hogy egy ilyen állapotban lévő "csapatot" ahol védekezést kellene építeni, rájuk mernek bízni... tartok ettől nagyon. Davis tapasztaltabb volt én neki sem ment...
Mekkora para megy... :)
Az elmúlt hetek mindenkit megviseltek, de ideje lenne lehiggadni. Mindenki dolgozzon keményen és ha ez látszik, akkor mindent el lehet fogadni.
Tegnap este került fel a Kézi Vezérlés legújabb adása, amiben Ágai-Kis és Borsos említi, hogy ők már tudják, milyen bejelentések (edző, csapat) lesznek, ezért kivárnak péntekig, és a jövőhéten a tervek szerint Nagy Lacival fognak beszélgetni a változásokról. Nekem ez azt jelenti, hogy ő maradni fog, és csak az edző viszi a balhét, és néhány más játékos. Őszintén a hanglejtéséből nem tűnt túl optimistának.
A dizájnváltás szerintem csak annak tudható be, hogy hivatalosan is véget ért az előző szezon, lejártak a szerződések, aztán majd felkerül az új csapatkép a megfelelő időpontban. Nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki. Bár ki tudja... Már csak 24 órát kell kibírni :)
Én azt várom, hogy bejelentik, amit már elhintettek az elmúlt napokban. Gulyás és Ilic lesz a két edző, hárman távoznak, ebből egy már hivatalos, a másik kettőt tudjuk. Nem jön senki már a következő szezonra.
Edző posztra nekem Parrondo lenne az igazi. Fiatal, de tapasztalt, bátran variál védekezésben és támadásban is a csapaton.
Nálam Nilsson és Nenadic is benne lenne a távozó névsorban. Oda-vissza játékhoz Nilsson lassú és túlsúlyos. Az Aalborg beállója,Fabregas vagy Pechmalbec símán lefutja egy meccs alatt.
Nenadicson nem irányító, hanem balátlövő. Viszont, ha balátlövő, akkor tudjon védekezni is, amit nem tud. 2 bajnoki cím és két korai kiesés veszett el vele középen.
Szóval Nilsson, Nenadic, Borozan, Markussen, Shishkarev lenne a távozó.
Nenadic helyett Ahmed Hesham.
Borozan, Markussen helyett csak 1 játékost hoznék, aki hármast is tud védekezni. (Sebastian Heymann, Carlsbogard, Cavalcanti)
Nilsson helyett Pechmalbec,Bokhan,Vajda Huba,Topic.Sok játékos itt nem jön szóba, mert hosszú távú szerződésük van.
Ezt üzenem a vezetőknek is. Elsősorban mindig ők gondolkodnak nevekben, és nem a csapatban, ezért jutottunk idáig. Ja, hogy nem értenek hozzá, és ezért vásárolták fel a fél világot, sebaj. Sok érdekes dolgot hallani a klub környékéről…….
éni úgy gondolom ,hogy 1 valaki legalább jönni fog főleg ha igaz az ,hogy 5 ember távozni fog .Viszont ha nem illik bele a csapatban akkor inkább hadjuk is ne igazoljunk senkit most mert annak csak a kárát issza a csapat a jövőben.Remélem már átgondoltan igazolunk és hosszabítunk majd tanulva a dolgokból mert ahogy eddig csináltunk ezt azt botrányos . Nagy Laci a szakadék szélén táncol remélem tanul belőle majd ő is bár nem tudom én úgy gondolom egy sportigazgató áljon a csapat körüli dolgok mellé 100%- al és ne legyen válogatott edző + mksz tag plusz ahogy nézem insta oldalát most pl 1 hete a kézilabda akadémiáján van . Na ez így nem tud működni szerintem .De mindenek felett én a kommunikációra leszek kíváncsi pénteken mert egy önkritikus beismerő nyilatkozat még várnának a szurkolok .Kíváncsi leszek meg e történik ez . Ha ez megtörténne akkor talán hitelesebbek lennének valamivel.