Help Me!!! Nagy szarban vok...akárhogy túrom a kupacot,az a meglátásom h hiányzik a bilux kapcsoló a kormányra...vkinek van esetleg? Kürt nyomógomb nélküli verzió...
Bár lehet hogy ő is meztelen! Én inkább nem mennék oda, Tyer mindenesetre jól öltözz fel és ne hajolj le semmiképp ha ott ilyen "hajlamú" emberek vannak! :D
Én annyit tudok ezekről a csepel gyárakról,hogy itt lakok a szigethalmitól kb. 5percre.
A mamám ott dolgozott.(ő alakította a teherautó hengereket) Annak idején itt rakták össze a teherautó alvázakat,meg a buszok vázát kormányát ilyeneket. Beletették a motorokat és úgy tök csupaszon mentek próbára velük az 51-es úton,aztán vonatra pakolták és vitték győrbe őket összerakni.
A csepel vasműnél meg motorgyártás folyt.Ennyit tudtam kihúzni a mamából.
Köszi a segítséget, megnézzük. 1 kép a mustang blokkról: Ma reggel mire kelek fel? Apám bökdös, hogy keljek, öltözzek, be kell tolni az ETZ-t. Kimegyek, tologatjuk egy kört a tömény 165 kg-t, nem megy. Jó, oké, akksitöltő ráköt, elsőre beindult, minden működik a duda, index is. Apám ment vele egy kört, szólt hogy üljek fel mögé, megyünk egy kört mert elhagyta a sapkáját 120-nál. Bazz. Meglett a sapka, készült egy pár fotó, ment vissza a helyére a gép. Elsőtelót meg kell szimeringezni, hajtóműben olajat kell cserélni, elsőgumit kell cserélni és nagyon fasza a gép.
Mondjuk, ha Csepel Autógyárban dolgozott, és Pannónia alkatrészek, hűha! :P Érdekes! :D No, meg egy kupac Pannónia alkatrész felér 5 Komárral, de azért a Komárok se rosszak! :P :D