De látod ügyi vagy megtaláltad az ideális megoldást, levetted a hangot, na bumm!! Mér kell bejelenteni??? Szerinted most ettől minden meg fog változni??? Kizárt!! Mi szeretjük úgy ahogy van, oszt nekünk igy jó! Ne raboljuk egymás idejét!!!
-alapveto ismeretek hianya nem egyenlo egy nev elnezesevel
-ha egy munkat nem tudsz rendesen megcsinalni, ne vallald el
-kozvetiteni azt kell ami tortenik nem pedig azt amit hiszem, hogy tortenik
-SZ.G. rovid kozvetitesek soran hasonlo szinvonalt produkal
-nem a hibakkal van a baj, hanem a stilussal
Na tessék. A mindenki által szeretett G megkapta a kritikát. Csak kérdés, hogy jogos-e?
Elmondom az én véleményem.
Néha tényleg előfordul, hogy úgy 'nyilatkozik' G, hogy úgyse sikerül. Ezt érzésem szerint egyáltalán nem azért mondja, mert lenézne egy sportolót, vagy mert nem sikerülhet sose egy bravúr, hanem azért, mert az adott pillanatban úgy gondolja, hogy ez nem fog sikerülni.
A szakmai hibákról meg óriási hülyeség beszélni. Ha Te annyit dolgoznál már napok óta, mint G, akkor megnézném, hogy nány nevet tévesztessz el. Arról nem is beszélve, hogy naponta több száz név van G előtt, ami bármikor véletlenül is beugorhat. Rengeteg adat, idő, idei legjobb, egyéni legjobb, ilyen csúcs, olyan csúcs. Úgyhogy jobb lenne, he ebbe nem kötnél bele. Amíg te nem csinálod ezt végig, addig egy szavad nem lehet.
-nem menekulok
-nem a gulyas a merce
-elo adast akarok, nem osszefoglalot
-nezni akarom, nem hallgatni. ha hallgatom szeretnem a hulyesegtol megkimelni magam
Mostnaban hang nelkul nezem az Eurosportot. Miert? Mert kicsit farasztanak az undok, rosszindulatu csipkelodesek amivel tarkitod a kozbetitest. A szakmai hibak tomkelege (pl.: Korir nyer ... ja nem, Kamathi nyer) elmegy mert elo kozvetites nem egy konnyu munka de annyira undokul beszelsz a versenyzokrol, hogy felall a szor a hatamon. Ha idaig elolvastad az uzenetemben, kerlek olvass tovabb is.
Mi lenne, ha "ezt mar ugysem viszi at" helyett azt mondanad, hogy "de jo lenne ha atvinne" vagy esetleg "annyira jo allapotban van, hogy ezt is atviheti."
Mi lenne, ha "eselye sincs" helyet azt mondanad, hogy "nagy bravur lenne" ...
De komolyan, tenyleg azt mondatad, hogy Buchernek eselye sem lett volna kenyai nyul nelkul 800-on? A veretlen, vilagranlista vezetore ilyen marhasagot mondtal?
Egyszer hallgass vissza egy kozvetitest es szamold az undok megjegyzeseket. Nezhetetlen (hallgathatatlan) az adas mert annyi negativum arad beloled, hogy a viragok elhervadnak a szobaban.
Így könnyebb lesz:
19:43 - 100 METRES HURDLES Women Semi-Final - Heat 2 START LIST
First 4 of each heat (Q) qualified
Personal Best Season Best
1 266 Ferga Linda FRA 12.81 12.85
2 835 Merriman Donica USA 12.70 12.82
3 762 Kallur Susanna SWE 12.74 12.74
4 443 Foster Bridgette JAM 12.70 12.70
5 491 Shishigina Olga KAZ 12.44 12.67
6 815 Devers Gail USA 12.33 12.69
7 686 Laukhova Svetlana RUS 12.72 12.72
8 457 Rose-Henley Dionne JAM 12.64 12.94
szintén lengyel, és szegény amik meg elejtik, mint a magyarok szokták volt nem is olyan régen. azért az tényleg érdekes, hogy a magyar sprinterek hirtelen eltűntek...
Frankee: Én nem értem, hogy a főnököd miért nem ért egyet, talán őt is atlétikára kéne szoktatni. Részvét! Én már szabadon garázdálkodom, nekem lejárt a munkaidőm...:o).
Én is lengyel párti vagyok!
Oszt most átugrom szavazni, mert van egy csomó pont behoznivalóm!
Én a lengyelekre szavazok.
Mindig jó 4*400-as váltójuk van mostanában.
Tudom, hogy ez nem mérvadó, de az ifi Vb-n legyőzték az amerikaiakat is, és így világbajnokok lettek (Debrecenben).