Én inkább úgy mondanám, hogy se egy fityeszes, se pedig más se anyagozzon. De az igazi probléma azzal van, hogy a narancspozsgás fejüek azt gondolják, hogy a drog, alkohol, egyéb labilis állapot csakis az ún. ellenzék sajátja. Most meg rájuk mászott egy drogozó hazaffy. A hatás frenetikus lett, minnyá született lisztszippantó verzió is. Az pedig orbitálisan naív, aki azt gondolja, hogy mindössze ez a lebukott hazaffy tömi az orrába, orcájába az anyagot.
tessék már egy kicsit gondolkodni! ma menyiben probléma bárkit is egy alteregóval helyettesiteni egy videofelvételen? tegnap láttam valamelyik honlapon Putyin hasonmását!
nincs is kizáró oka, de láthatóan az új werberi taktika erre fog hangsúlyt kapni: ld. Ppapcsák esetét is. Inszinuálnak videófelvételeket, felvett beszélgetéseket és megy a sározás tavaszig!
-" Így is több ballib besúgó van ebben a szegény, isten- és kommunistaliberálisverte országban/négyzetméter, mintsem kívánatos lenne..."-
Az MTVA elnökére gondoltál? Vagy Hende Csa volt kegyencére, Gubcsi Lalára? Megértem a bánatod. Nem tudsz úgy rinyálni valamit, hogy ne kacarásszak rajta.
A videó jogi értelemben valóban O, de ugyanennyire nulla egy gyilkosságról készített videó is. Nagyon csalódott lennél, ha mégis csak kokózott a kellemes fityeszes? A világ omlana össze.
Ismerős a fityesz 2006-2010 között folytatott taktikájából ugye? Nem egészen comme il faut, de a fagyi most kezd visszanyalni. Miért vagy ennyire pánikban?
Szvsz de jogi értelemben ez a video nulla. Csinált valami hasonlót mint mikor a kokót szippantják, de mondhatja, hogy liszt volt és hülyéskedtek a haverjával, vagy egyéb orvosság oszt jónapot. Megkérdezik majd róla mi volt és megesküszik rá, hogy nem "anyag" - kényszeríteni pedig nem lehet független orvosi tesztre. De politikai értelemben hatásos, és bizonyára van még valami nyomósabb bizonyíték is.
Csakhogy sajnos a szabotőr gazságszolgáltató bírók mind ballibek. Látszik is az ország állapotján (no meg a megítélésükön).
Ezeknek még egy blum, egy hagyó, egy hunvald is ártatlan lehet, a gyilkos cigány is felfüggesztettet és kártérítést kaphat,viszont utcáról begyűjtött, véresre vert járókelőket bűnözőkként ítéltek el futószalagon.
Én csak bízom benne, hogy minél több maszopszadeszes lebukik - de aztán röhögve kisétál majd. A "kultúra" meg nagyon rákosista az én ízlésemnek. Így is több ballib besúgó van ebben a szegény, isten- és kommunistaliberálisverte országban/négyzetméter, mintsem kívánatos lenne...
Akkor nem ítélték volna el adócsalásért. Egyébként a felvétel elég rossz minőség, bizonyítéknak szvsz kevés lesz. Hacsak nincs egy egyelőre nem publikus jobb anyag.
Biztos oka van ... emlékszel, Kósáék sem rohantak közhírré tenni azonnal a Őszödi beszéd felvételét ... kivárták a megfelelő alkalmat. Csúnya játék a politika ... ezt most fideszék is kénytelenek lesznek megtapasztalni.
Miért, miért... Mert mocskok. Ócska, kommunista vamzer módszerek.
Hiába, a vér nem válik vízzé - volt honnan hoznia werberkének a technikát. Lásd, még a Terror Házát Budapesten, és a bűnözők képeit a falán.
Egyébként pont ez az - egy huszadrangú kis önkormányzati képviselőt is képesek már besározni, csak hogy a fideszfideszfideszfideszbűnös hangozzék az éterben.
Akkor hiszem, ha látom.
Tényleg, feljelentették már? Vagy attól fosnak, mert rögtön kibújik a szög a zsákból?
És ez nem gyerekes, nem. Feneketlenül aljas. Tipikus maszopszadesz szemétség.
Az ártatlanság tisztán lejön a videóból. A drogosjuhász meg bucira röhögi a fejét. Némi vadkender sodrása gyerekcsíny a kokozáshoz képest. De ki volt az az ostoba, aki azt gondolta, hogy csak a Juhász drogozik? Néha érdemes megfigyelni Tompika kitágult pupilláit is. Gondolom a kokós fityeszes miatt heveny agyrohamot kaptál.....csak tudnám minek teszed? Rokonod?