A nyugdíjasok is felélednek néha... Nem túl szuperek, és Sus feladványát csak enyhén érintőek ezek a friss nyesedékek (nem is hiszem, hogy bekerülnek az alapítványi vagyonba), de most ez sikerült (nuku poén, csak "árt")...
A regatta szabályai köteleznek Ha propeller pörög a gályán,
Biztos, hogy nincs görög a pályán…
Mars-kultusz Láttam a Rómában lévő katonát
Menni kómában lévő aratón át…
Damaszkuszit csak a legjobb vevők kapnak... Hogyha egyszer piacunkra a szaracénok lejárnának
Nem hinném, hogy éppen nekik szar acélok ne járnának...
A szuzai menyegző (2) Irántad úgy perzsel a szerelem
Ha jönne egy perzsa, leszerelem!
Csak ülök, és keresem az államat... Asszem, új héroszt fogtunk. Ha nem CSABEE vagy, Sus, kollega - és nem hoiszem, hogy az lennél, más a stílus, más a ritmika, mások a címek - akkor asszem a alegnagyobbak közé kell sorolnunk itten, tehát, CSABEE, Pivo, föl a gatyát!!!
Kénytelen vagyok szegényes termésemet pánixerűen benyomni, bár télleg kevés, és savanyú mostan - is...
Az idősödő brazil csatárfenomén még mindig ellenállhatatlan! Remegjen csak Roma, Rio,
Hogyha lő a Romario!
Bocsi, de nagyon rossz szakács vagyok! Egyetek kis halászlét,
S már csap is a halál szét!
A kíméletlen metálegyüttes számában az egyik legjobb villányi borászt fikázza A genyó rockbanda
Arról dalol: Bock randa.
Mitől lassulnak le a délmagyarországi vándorcsirkék? Aki kendermagot szedeget,
Az sosem éri el Szegedet
Mongya, maga mért nem dolgozik lelkiismeretesebben, csak nem csökkentették a bérét? A fizetése csak félhavi talán,
Hogy nem munkálkodik hivatalán?
Magának elment az esze? Szegény átfagyott fiút ezzel a ronggyal takarja csak be? Hogy milyen angy ló, kend! Abát
Nem fűti a lódenkabát!
Higyje el, konyhafőnök úr, bombaüzlet lesz a pálinkás ponty! Hogyha van a halon szesz,
Abból jó nagy haszon lesz!
Munkájából holdfáradtan hazaérkező mama kér kis nyugalmat hiperaktív gyerekétől. Aranyom,
Anya rom!
A divattervezőnő árudájának 10 éves fennállása alkalmából csap bulit Azért rendez Juli bált,
Mert butikja jubilált.
hát, ennyi :((( Bocs.
Sus, ha te télleg nem másodnick vagy, akkor meg... bámulatos. Ha igen... akkor is. Grat.
mondtam en, hogy jo ez a sus... ;) mondd csak, kit tisztelhetunk benned? az adatok alapjan csak ebbe a topikba irsz, illetve elotte minden beszolasodat leteszteled a html-proba topikban. ezek szerint webmaster nem vagy, illetve pivovar mester masodik nickje sem - ha csak nem vagy annyira agyafurt, hogy felepits egy ennyire kiraly kozvetett alibit! :D de hat ez igy egyutt meg mindig nem tul sok info ;)
mindenesetre megyek, osszeszedem magam, mert erre irni kell valami komolyabb sorozatot... meg jovok.
Hát, nemtom... miért nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy ez a sus topiktárs egy törzstagunk másodvirágzása?? Talán, mert túl jó ahhoz, hogy idáig nem találkoztunk vele?
Konkrétan én Pivora gondolok, bár a halaálnak nem tudom elképzelni, mi vinné rá, hogy itt inkognítóba vonuljon...
Második verzióm: A Kétsoros alapítvány egy másik tagja...
Vagy télleg nyertünk egy új gyöngyszemet???
Csak így tovább, sus!
Na, és persze mindenkinek kellemes karácsonyt, így egy nappal utána, és boldog újévet így pár nappal előtte!
ez a sus, ez jo gyerek! idonkent kell az ilyen minosegi verfrissites a topikban.
Ugyes A no el gazdagon, boldogan a varazsloval -
hja, ugy konnyu, ha tele van a garazs loval...
Egy morbid: a kiskunsagi barack homerseklete koruli, nagyra felfujt botrany az aratoeszkoz-gyaros agyszulemenye! A kajszihő-hacacáré
hajcihő: a kasza-cáré!
A hires iro iskolakerulo volt Eppen ugy szart Merle a gimire,
mint az iment egy gerle a Mimire!
Az egyik kereskedelmi teveadon a Tuzep szponzoralja az esti gyermekprogramot Kovetkezik az esti mese,
amelynek cime: Eszti mesze!
Gasztronomiai szakiro jegyzetel Elottem az irka: bevesem
a tegnapi nagy birkaevesem!
Bár most eltűnök az édes téli szünetben
Nem szenvedek élet széli tünetben
Ha a fenyőn a gyertya kilobban, jövök
S majd újra rímet, szebben, jobban lövök.