Ô a klubbhoz mindig lojális volt évek óta,politikától független. Ô hozta haza Lacit,igazoltuk le Chemát, Ugaldet. Az ő ténykedése alatt jött el Palmarson a Kieltől.
Csík a nyomába se érhet,semmilyen szinten… én visszasírom.
Az attól függ, hogy mennyi volt a véralkohol-szint az öltözőben a meccs után. Az mindenesetre nem semmi, hogy a német csapatoknak mennyire bejön ez a torna immáron évek óta.
Kaddahal nagyot igazol újfent a Kielce .Nem egy esztelen Borozan ...Nemcsak ágyú van a kezében de remekül osztogat és hármast védekezik ! Laci remélem nem alszik megint amikor ilyen játékosokért le kell csapni!Mert ő simán jöhetett volna ide is !Super Globon a Barcelona ellen érdemes megnézni mit ment.
Már kezdtem besokalni, hogy Hesham is Kielcébe megy... ):
Egyébként úgy tűnik, hogy Talant barátunk nem a kész játékosokra hajt hanem a csiszolatlan gyémántokat keresi. Ez nekem kicsit azért furcsa, mert a kézilabda nem olyan mint a foci. Itt tanítgatja 2-3 évig a tehetséget, aztán esetleg elhappolja ingyen a Barca vagy a PSG.
Schiller a Göppingenben szerintem egy nagyon jó kis játékos balszélen egyébként, hihetetlen csuklója van, bár nincs reflektorfényben. Egy BL csapatba simán beférhetne, bár 30 évesen már lehet, hogy kései lenne neki a váltás...
Hessam aláírt a Kielcéhez 2023 nyarától 4 évre. Akkor róla is lecsúsztunk.... Kulesh így valószínűleg távozik főleg,ha Jaganjanc is valóban érkezik oda. Jó kis csapatuk épült.. Mi meg majd szemezgetünk a maradékből. Mind a két szélre kikosarazott minket egy-egy extra északi játékos.