A magam részéről maximálisan üdvözlöm a koncepciót! Még ha a kényszer is szülte, ez az irány jó. Remélem senki sem fog megégni és mindenki profitál ebből. Adjuk meg a bizalmat Momoéknak!
A szezont értékelve elsősorban nem a játékosok egyéni képességeiben láttuk a fő hiányosságokat, annál inkább a csapatkohézióban, ezért sem változtatunk jelentősen a keret összetételén.
Mint csapat nem működött a dolog - ezért nem változtatunk a kereten. Heh?
Szerintem meg kínos ez az egész. A 3 éves terv jól hangzik, de egyben azt is mutatja, hogy S E M M I mozgástere nem maradt a klubnak, amiatt mert az elmúlt egy évben azok az emberek akiknek ez dolga lett volna, nem végezték megfelelően a munkájukat. A fiataloknak gratulálok a szerződéshez,remélem kapnak majd lehetőséget. Ilicnek és Gulyinak pedig kívánom, hogy ne égjenek meg.
BTW az " öncéú, nagyképű, stb" Mahé most nem biztos, hogy boldog....
Ja és akkor most ez a kinevezés hány évre is szól? Csárlival mi lesz/lett?!
Nem is tudom, hogy várhattam ettől a bandától, hogy majd ma értékelhetőt tesznek le az asztalra.
ő is ugyanez mint Persson 20222 nyarára pedzegetik .De ha Shiskarevet elküldik holnap akkor szerintem ő a legesélyesebb a pozicióra .Kérdés Nagy L-ék meddig mennek el érte... vagy inkább várnak míg szabadon igazolható lesz jövőre.