Keresés

Részletes keresés

Jawa 23A Mustang 1975 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5957
egyébként itt ki milyen pártra szavazna? (ha akar egyáltalán szavazni)
zzzsmile Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5956
A felső kerek lyukat akartad kitágíttatni négyzetesre a szívócsövön?
Előzmény: kelsza (5863)
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5955
Így van,mi hagytuk,és a fejünkre nőttek...a nép a legnagyobb hibás h ezt tűri!
Ők csak élvezik...mi meg birkák vagyunk...
Előzmény: 53zsiga (5954)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5954

Nem akarlak megtériteni, csak a véleményemet írtam.

Egyébbként ami itt van azt mi csináltuk magunknak!

csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5953
Na jó,de ha már rá szavaztam,hát ápolhat nem?:)
Fejlett demokrácia...nos igen...az árak nyugatiak,de a bérek a béka segge alatt...
Én max egy szar dísz kínai bukót tudok venni...úgyis kell most,aktuális...előre örülök az újabb kiadásnak...egy fritz meg csak azon agyal h melyiket is válassza...fasza.

Mellesleg megjegyzem,h ami nálunk van annak nem sok köze van a demokráciához,..
Jorgoszéknál anno volt különbség!
Mi csak azt halljuk h mindenki egyenlő,meg h demokrácia=népuralom...suliból gondolom ismerősen cseng.
Csakhogy:Jorgoszék különbséget tettek ember és féreg közt.
A démosz volt a nép,ez idáig stimm...volt szavazati jog,beleszólás,stb...ezt tanítják...csak ami utána jő,azt elhallgatja minden öltönymajom:
Valamit elfelejtettünk átvenni és emiatt nem életképes a régi modell...
Vot még 2 réteg a démoszon kívül (és most az ombudsmanok mehetnek a picsába!)
Poméros v ponéros=csőcselék...nincs szavazati joguk!!!
Volt még 1 megnevezés,az nem jut eszembe...de nem is a név a lényeg...
Ma is van csőcselék...aki szavazati jogát eladja egy felesért...akit le lehet kenyerezni ingyen krumpli osztással(ismerős?...)
Amíg nem szűrjük ki a primitív,nem kívánatos söpredéket a nép közül,addig nem is lesz demokrácia.
Előzmény: 53zsiga (5952)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5952

Az autok számának korlátozásával (bizonyos területeken) én is megértő lennék.

viszont az előző észrevételedet nem osztom.

Ha elvárjuk azt az államtól, hogy gyógykezeljen egy baleset után akkor ő is jogosan várja el tőlünk a kockázatok minimálisra csökkentését.

Érdekes fejlett demokráciákban ez miért nem kérdés? Ott az élet a legnagyobb kincs,ennek megfelelően óvják is rendessen.

Az is igaz mig nálunk egy bukó 1/2 havi fizetés addig náluk egy megfizethető tétel.

Tudod a baleset szó rendkívül találó, a körülmények kedvezőtlen alakulását takarják.

csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5951
Nekem nem lehet kocsim,nem tudom fenntartani...mégis túélem...majd egyszer talán...de lehet h sose...ki tudja...
Nem is izgat a dolog.Van biciklim,bérletem,Mustangom:))
Ezek együtt nem kerülnek annyiba mint egy fos fenntartása.
Különben is szemétség az autós egyeduralom,kicsit oda kéne már b*szni nekik...azt hiszik a az út csak nekik lett csinálva...holott más kategóriák is vannak...több kismotort,több kerékpárt!!!
Nem lenne annyi dugó se...pl India...ott aztán haladnak!Még lámpa se kell...mégis kevesebb a baleset mint pl nálunk...
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5950
Minap olvastam MaSZoP-os plakátot...az egyik seggfewjük büszkén dicsekszik h mennyit tettek a közlehkedési kulturáért...hahaha...parkolóházakkal...b*szd meg a parkolóházadat...gondoltam.
Ez semmit nem old meg!
Még több hely,bravó...akkor lehet még több kocsi...és lesz is!Tehát még több hely kelll...és ez így megy tovább...primitv agyszülemény...primitív egyedre valll....az is!

Az igazi megoldás: a gépkocsik számának limitálása egy adott terület lakóinak,területének számát figyelembe véve...ha tetszik,ha nem!
Szeretne az újgazdag köcsög egy másik kocsit is póznak a másik mellé a hangárjába?Hát nem lehet!
Törjön le a kedve,lázadjon,kit érdekel?
Nem tetszik neki,el lehet menni:))V járjon busszal:))
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5949
Jogos,de ezt mindenki döntse el maga...pl ezért szemétség h emiatt vkit birságolnak...olyan baromság mint a bizt.öv...szuverén joga mindenkinek hogyan ,mi módon döglik meg.
Ne akarjon már állam bácsi vigyázni rám...
Mivel: ha vki fékhibás verdával megy mondjuk,.az simán köz veszélyezteteése...de egy öv v sisak... ezek nélkül közlekedve másnak em okozok kárt,sérülést,csak magam szenvedhetem el...tehát semmi másra nem jó a kényszer,csak h még jobban utáljuk állambácsit!!!
Más dolog h ha olyan kisgyerek,kiskorú van velem aki még nem tartozik felnőtt kategóriába...nos azért én felelek,oda nyugodtan kivethetnek bírságot,mert veszélyeztettem...mivel még nem biztos h van veszélyérzete,stb...
Előzmény: 53zsiga (5948)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5948

Kicsit alulértékeled a biztonságot!

Nagyon helyes, hogy viselni kell sisakot, még kerékpáron is. Nem azért mert az ő teljesítménye ezt indokolná, sokkal inkább mert részt vesz a közlekedésben.

Rengeteg vétlen kerékpáros,  motoros esik áldozatául más járművek által. A sisak tudom, nem glória csak egy esély!

Bizonyára láttál már olyan görkorist, sielőt aki büszkén viselte a fejfedőjét.

Anno a DDR-ben nem volt kötelező a sisak viselése lakott területen belül, hát tudnék mesélni.

Hidd el nem haszontalan a bukó viselése.

Előzmény: csepel1951 (5945)
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5947
Tehát így h kismotor kategóriába sorolják ezek a faszok,egy kalap alá véve a Mustanggal pl,,,ez jókora baromság...és amíg nem lesznek ésszerű,reális kedvezmények rájuk,életképtelenek idehaza.
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5946
Úgyhogy nem szar csak nem a városi szíváshoz való...
Nekem volt egy 4 ütemű kis 50-es hondám...Belgából hozott,amigo v mifene...
Egy borzalom volt h nyélgázon kellett mindig üzemeltetni...és még akkor se ment többet 25--30nál...ez nagypapiknak való meg kissrácoknak tanulni...
Egyetlen előnye h minimál az étvágy...de semmi jót nem láttam bennük...
Akárhova mentem vele,unottan egyik könyökömre támaszkodva egykedvűen húzva a gázt szundikáltam:))
Előzmény: 53zsiga (5943)
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5945
Nem akarok senkit bántani,nem ez a szándékom...
Sajna olyan a világ h megköveteli a forgalom a tempót.
Belgium,Hollandia...ott vannak ilyen 25-re kényszerített mofa kategóriák...
Asszem a szlovákoknál is a Babesz félék...
Ezekre vicc a bukósisak,mi a francnak.Ha már ilyenje van az embernek, ne kényszerítsék már ilyen farokságok viselésére.
Ezek biciklik.És ugye biciklire se kötelező a tökhéj.Nyomiság is lenne.
Mivel bicajjal is lehet bőven 25-tel menni(többel is) akkor nem értem h mi a véres tajtéknak kell pl 207-es Tablettára sisak?
Miért ?,mert ez jó biznisz a segg trotyiknak akik a törvényeket hozzák,nem rugalmasak cseppet se valamit ezen államnak perverz élvezetet nyújt ha szivathatja a parasztot.
Tehát szerintem ha vki nem 2 falu közt akar közlekedni v nem akar Kamaz matrica lenni,akkor Simson v Mustang...(kategória)
Simán átvenném északi szomszédunktól h babesz félékre nem kell rendszám,bicaj kategória...és bukó se kell...a smkp mustangok meg mehetnek városban 40-nel,de lakot területen kívül 60!!!hogy tudjon is haladni...persze rendszámosan...de 2 személyt vihet!!!
A mi törvényhozó gyökér bandánk jócskán le van maradva...kb neandervölgyi...csak legalább akkor már halna ki:))
Előzmény: 53zsiga (5943)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5944

Ha jól csalódom én 600 keleti Márkáért vettem, de lehet, hogy 800!

Szorozd be 4-el, és akkor Forint.

Előzmény: Taxxi (5942)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5943

Miből gondolod? Volt már Mofád?

Szóval ami 25 el megy az mind szar?

Csak, hogy tudd, fejlettebb civilizácioban van egy olyan törvény, hogy a pedálos gépek nem mehetnek többet 30 nál! (Direkt folytás)

Akkor a Garellim Bing karbival, katalizátorral 0,8-as fogyasztással is szar?

Szerinted az a jó ami 100-al megy?

Előzmény: csepel1951 (5941)
Taxxi Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5942
Hát az biztos, hogy nem rohangálnak valami sokan az utcán! :D
Az ára mennyi körül volt akkoriban? :D
Előzmény: 53zsiga (5938)
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5941

A Mofa tényleg egy rakat f*s:)

Megy v 25-tel...

Azért egy Izsnek  v Tlf(T1) nek is van feelingje!

A régi csepptankos 350-es Jawa is kényes a főtengőre?

Annak mi a kritikus pont,

Taxxi Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5940
A legrosszabb az egészben mégis az, hogy a srác nem akar újabb motort. Az a motor amúgy annyit csak megér ha olyan jó állapotban van! A Vape gyújtás az szerintem magában ér annyit mint nekem a Simsonom.

Na majd egyszer! :D Hátha sikerülne venni egyet papirok nélkül, és mire lenne Akorl jogsim rendbe is tudnám tenni, mondjuk majd nyáron! :D De hát az még mikor lesz! De addigra lenne egy szép Jawa 350-esem! :D
Előzmény: TyerCorp01 (5937)
csepel1951 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5939
:))))
Előzmény: flathead (5933)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5938

Nekem volt már 71-ben egy zsír uj, de azt sajna eladtam, ezt most vettem karácsonykor, nosztalgiából, mert mindene eredeti gyári.

Különben a börzén láttam sok alkatrészt hozzá, mivel a fűnyíróban is ilyen motor van, csak a főtengely bal oldala más.

Különben a gyujtás, dugó az s50 esé!

Előzmény: Taxxi (5934)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5937
A srác beleölt 450 000-et minimum, úgy, hogy a blokkban csak léptetővillákat, meg hengereket cserélt, vett vape gyújtást, gyári jawa tárcsafékrendszert, fényezés, krómozás, ez-az, új karbi, és most 190 000-ért úgy néz ki holnap eladja, mert elege lett belőle (minimális kerregés jön a blokkból, szerintem kuplung, szerinte főtengely ciripel, és hogy javíthatatlan, nem is akar helyette más motort...) :(
Két baja van annak a motornak, az egyik a kuplung beállítása, mert nem emel ki rendesen, a másik hogy nem az enyém.
Egyszer próbáld ki a 350-es feelinget, azután nyugodt szívvel röhögve nézhetsz rá minden mz-sre :)
Előzmény: Taxxi (5936)
Taxxi Creative Commons License 2010.04.05 0 0 5936
Jaja, azért durva egy fűnyíró lehet! Én még nem használtam olyat sajnos, csak hallottam.

Gyönyörű gépek, az tuti! :P A youtube-on vannak videók, hű, hát gyönyörűek! :P
Nekem sajna még nem volt olyan szerencsém hogy menjek TS-el. :(
Előzmény: TyerCorp01 (5935)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5935
Hogy az mekkora egy retek... :)
A simson fűnyíróban is ugyanaz a blokk van, haveromnak van egy, tyű, mondom azzal élvezetes lehet füvet nyírni, keveredik a friss fűillat a frissen elégetett 2t olaj illatával... :)

Az élvezetről jut eszembe, ma mentem egy TS 350-el. Apám... ha nem hallanék annyi rosszat a főtengelyéről, esküszöm vennék egyet a csepptankos helyett... :)
Előzmény: Taxxi (5934)
Taxxi Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5934
Simson Mofa? :O A Simson tuningolás fórumban egy srác épp egy ilyet újít fel, csak nem igazán van kiindulás alapja, meg semmi. Ritka gép! :P
Előzmény: 53zsiga (5922)
flathead Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5933
Most jól érzem, hogy nem csak én vagyok úgy bebaszva mint a mocskos szar????????????
Előzmény: csepel1951 (5917)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5932
Pesten a 8. kerület, Horváth Mihály tér mellett lakom koleszban, de most itthon vagyok még jövő szerdáig.
Előzmény: 53zsiga (5931)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5931

Ha Pesten vagy elmegyek érted, nem itt laksz koleszban?

Kép blokkról szeretném hallani a véleményed.

TyerCorp01 Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5930
Leghamarabb másfél hét múlva tudnánk találkozni, elég messze laksz, (Pestszentimre, ugye?) Nagyon fontos lenne a jelenlétem? :)
Előzmény: 53zsiga (5929)
53zsiga Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5929

Hogyan cserélünk vasat?

Kijössz hozzám?

Más dolog miatt is jólenne!

TyerCorp01 Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5928
Megvan a srác száma, holnap, vagy holnapután felhívom, és biznicelek vele. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!