Sorry hogy csak most válaszolok, de nem volt időm eddig. Természetesen alkalmas, majdnem minden felvonó működik, köztük a Nova Hola Telemix felvonó is. Van egy 2 ágyas apartmanunk, kérlek lépj kapcsolatba velünk....
Amit Bopat javasolt, az tökéletes megoldás, ugyanakkor a Patty apartmanok szuperek. Én is laktam már ott néhányszor, és nagyon bejött. Igaz sétálni kell a kajáldáig, de mondjuk engem nem zavart. Szóval azért megnézném a helyedbe a Patty apartmanokat is....
Jövő szombaton megyünk hozzátok kb 1 hétre. Megnyit addigra a Nova Hola pálya? Milyenek a hóviszonyok? Hóágyúznak is? Ahogy a kamerák képeit nézem minden szép fehér...jeges vagy vizes a pálya?
Ha panzióban akarsz lakni akkor ajánlom a következőt http://www.penzionencian.sk/ Új tulajdonosa van, így nem tudok véleményt mondani. Más www.penzionumarsa.sk de itt nem tudnak semmilyen idegen nyelven, sajnos és ez az étterem ahol le kell foglalni a félpanziót... Donly panzió http://www.penziondonly.sk/
A szánkópálya csak akkor fog működni, ha lesz esti síelés. Esti síelés pedig egy ideig nem lesz, hisz alig vannak elszállásolt vendégek, a hétvégén kívül. Ugyanez a helyzet a NOVA Hola pályákkal, azok is akkor nyitnak ha lesz elegendő vendég.
Attól függ merre szeretnél Bp-n? Amit én tudok ajánlani: Óbudán K2 (www.skiing.hu) illetve az Alkotmány utcában a Salomon shop (nekik nem tudom van-e weblapjuk). De biztos hogy van rajtuk kívül is jó síszervíz, csak nem jártam még ott. Talán a www.sielok.hu oldalon találsz segítséget még ha ezek neked nem esnek útba...
Sziasztok! Lehet hogy offtopic leszek, de volna egy kérdésem:
Tud valaki ajánlani korrekt sí szervízt Budapeten, ahol normális áron megbízhatóan dolgoznak? Vettem egy használt lécet, élezni, waxolni kellene, illetve kicsit átnézni mielőtt a hóra megyek.
Végre lesz kijelölt szánkópálya Donovalyn, méghozzá a sípályán. No nem egyszerre, hanem zárás után a Zahradiste pályán az erdő melletti pályán. Tehát tulajdonképpen esti szánkózásról van szó. Egyelőre még nem tisztázott, hogy elkerített pálya lesz, esetleg kivilágítják , de ahogy megtudok további részleteket, azonnal közzéteszem. Az idei szeonban így felveszzük a kínálatunkba a szánkókat, bobszánkókat is, így lehet majd kölcsönözni, minden méretben és fajtát.
Itt az új téli szezon, több mint 50 cm friss hó esett és folyamatosan havazik most is.
Az idei szezon november 17-én szombaton kezdődik Donovalyn Ahogy a PARK SNOW Magas Tátrában, úgy Donovalyban is kihasználjuk a megfelelő körülményeket a síelésre. Most jelenleg Donovalyban 40 cm-s a természetes hótakaró, a lesikló pályákon a műhóval együtt eléri az 50cm-t is. Így tökéletes a síelésre.
A Záhradite oldalon üzemelnek a sífelvonók, a 4 üléses Bully Expres , Lomená poma és a P2. Rendelkezésükre áll, 2 lesiklópálya, melyeknek hossza összesen 1, 8 km.