>"Ennyi az ösz kapcsolat a kormánykoala és a MIÉP közt." <- egyenlore...
Mindenkinek: Higgyetek el, az eredmenyek ra fogjak kenyszeriteni oket, hogy egymas karjaiba rohanjanak.
De tenyleg... miert nincs szo egy MSZP-SZDSZ kolalarol?
Én megértem, hogy vannak politikai rögeszmék, csak minek ennyit hangoztatni őket. A Kisgazdiktól sosem határolódot el a FIDESZ. Mindig is immár nyolc éve mindig ugyanaz a nyilatkozat hangzik el: Nincs koala az MSZP-vel és a MIÉP-pel. Úgyhogy az SZDSZ maradék támogatóinak valszeg nagyon nagy sajnalátára a FIDESZ-MIÉP koaliciónak nincs realitása. Csak öszszeahsonlitásul: a FIDESZ és a MIÉP közt annyi kapcsolat sincs, amennyi az SZDSZ és a Munkáspárt között. Nem szerepelnek közös tiltakozó akciókban, sőt a MIÉP elég gyakran szavaz a kormány ellen. Ugyanakkor a MIÉP szavazó táborban van hajlandóság adott esetben átszavazni a kormány koalició pártjaira. Egy reálpolitikus ezt nem hagyhatja figyelmen kivül. Ennyi az ösz kapcsolat a kormánykoala és a MIÉP közt.
>Ja, nemrég még céged is volt, azzal mi lett?
szives tajekoztatasul kozlom, hogy el es viragzik.
>jj-ejj, ezt pont tőled, ugye... csináljak egy HOWTOt magyar keymap beállításról, csak Neked, lépésről lépésre? :)
nekem ugy tunik, nalad nincs kapcsolat a kozponti idegrendszer es az ujjaid kozott... de kerlek, kuldd a howto-t, hadd legyen egy kis sikerelmenyed. ennek ellenere nem fogok neked ekezettel irni, mivel latom, hogy a vernyomasod folyamatosan emelkedik tole:)))
Mivel Orbán a legkevéséb sem határolódott el a MIÉP-koala gondolatától (még annyira sem, mint 98-ban a kisgazdáktól), nyilvánvaló, hogy szükség esetén megteszik. Gondoltátok volna ezt arról a szimpatikus Fityiszről, amely iszonyúan leb@szta annak idején az öreg Antallt, hogy nem elég fürgén rakta ki a zsírtáltost? O tempora, o mores...., amikor még liberális volt a Fidesz. Azóta szabadelvűvé nemesedtek.
Következmény: européer centristák, tölgyessysták: EL A FIDESZTŐL!!!
Természetesen meg lesz, de sokkal keményebb feltételek mellett mint ahogy azt a Kisgazdákkal meg lehetett kötni. Viktornak meg kell becsülettel hálalálnia, hogy miniszterelnök maradhasson!
A Mérleg nyelven az elkövetkező évtizedben a MIÉP lesz, és nélküle, a jóváhagyása nélkül semmi sem törhet itt!
Tudod, én egy tanárképző főiskolai diplomával a helyedben nem villognék :-DDDD
karrierem
Nicsak, azt nevezed karriernek, hogy lenyúltad a Pannon Rádió bejegyzett védjegyét? Ez aztán a karrier, gratulálok!
Látod, már megint arra a nagy semmire vagy büszke, amit “alkottál”. Pár hihetetlenül bénán összetákolt céges (!) HTML oldalon kívül semmi… Ezekre a fércmunkáidra vagy büszke???
NICK:mindegy milyen pia.
De biztos vagy benne,hogy a Franka olyan országosan ismert? Szerintem nem rá,hanem a pártra szavaztak,akkor is ennyien szavaztak volna,ha én vagyok a jelölt :).
de a gazdasag mar a tv3-nal is (meg korabban is) nagyon erdekelte, nem igaz, hogy nem tud osszeszedni egy olyan segitot, aki egy kicsit rendet rak a fejeben. vagy legalabb alaposan felkesziti...
NICK:tét?egy üveg whisky jó lesz ?
ha igazam lesz örömömben,ha nem bánatomban megisszuk együtt s kitárgyaljuk a történteket...vagy mivel 2-en vagyunk legyen két üveg!Vesztes fizet!De fogadhatunk abban is,hogy hány % lesz a MIÉP.Szerintem 15.
sashimi, azert ez egy meglehetosen elfogult ertelmezese ov beszolasanak. balo elotte tenyleg azt mondta, hogy na de az mszp erre azt mondana, hogy...
mas
egyebkent ma nem ereztek annyira egymast, a multkor vidamabb volt a hangulat. balo most nagyon buszke volt arra, hogy o lyol utanajart a gyermektamogatas kerdesenek, es most lyol szamonkeri a miniszterelnokot, de keptelen volt erthetoen megfogalmazni a gondolatait, nem is ult a dolog.
egyebkent is laccik, hogy a gazdasaghoz naggyon nem erto slapajokkal dolgoztat, az a 100 milliardot elspejzolunk kerdes tragikusra sikerult. ov ugy kilepett belole, hogy csak na, mert balo nem tudta, hogy mirol is van szo valojaban.
hogy ontopic maradjak, ov-tol ugy tunik, ennel tobbet nem varhatunk miep-ugyben a valasztasokig, bar azt azert mondta, hogy a miep nehany megszolalasa az elfogadhatosag hataraitol is messze van...
sashimi: én fogalmaztam rosszul,nem oktatta ki,abszolút nem ilyen jellege volt,csak a Baló sokadik pökhendi közbeszólására szólt be egy kicsit egy kérdésre adott válasz után.Amúgy a Baló egyszerűen szörnyű volt,mintha a Hornot hallottuk volna,mind primitívségben mind retorikában.Nem tudom mit képzel magáról az az ember ! ember ???
Szerintem aki csak hajlandó volt arra,hogy a Haiderre szavazzon,az az első alkalommal meg is tette.
Szvsz egy megismételt választásnál az is előfordulhatott volna,hogy azok közül akik csak
(az éppen hatalmon lévők elleni)érzelmi alapon,"tiltakozásból" szavaztak pont rá,az eredményét látva,meggondolták volna magukat.
Es most hogy latjak, hogy Haiderek sem azok a teljesen Szuzies Artatlan Kizarolag Szakmailag Donto Nem Korrupt Lovagok, most azert a helyzet mar kicsit mas... a MIEP csoda (ha esetleg kormanyra kerulnek, amit nem tudok elhinni), is addig fog tartani, amig az elso 10millios lenyulast meg nem csinaljak kormanyzati poziciobol Csurkaek... aztan kiderul hogy ök is "budoset szarnak"....
Amúgy most szólok hozzá / Hozzátok másodszor tehát még nem értek hozzá oly' nagyon: nem tudná valaki megmondani,hogy ezt a hülye jelszót hogy tudom megváltoztatni egy egyszerűbbre ???
Mert a választók felháborodnak, hogy nem veszik komolyan őket, és látják a szocdemek és a néppárt tehetetlenségét, és mégnagyobb számban szavaznak a Haiderre.
A lényeg:Orbán tudja,hogy ha nem egyezik meg a két választási forduló között a MIÉP-el a visszaléptetésekről,akkor nem nyerhet.Ezért szerintem már most megegyezett a Pista bácsival,s ez így van jól :))).Beszélt a Franekről is (aki egyébként nekem sem szimpatikus),azt mondta,hogy a Franek hülyeségeit nem azonosítja a MIÉP-el.Szóval nagyon úgy tűnik meglesz az a koalició bármit mond a szoclib oldal ! :))))))