Igen, juniorok lesznek mert a "Citta" olasz toursorozat folytatódik ahol szinte majdnem biztos hogy ott lesz Mikó Zsófi, Bíró Laura és Lukács Vanda, és Romániában is lesz mégegy verseny ahol pedig Filipovski Aleksandra és Lászlóffy Vivien fog szerintem elindulni.
Németh Virág és Király Páma indult volna ITF women tornán csak Virág (nem tudom mért) visszalépett, Pálma pedig mivel Nagymihályon elődöntőzött nem tudott Lengyelországban selejtezőzni. Juniort nem tudom, ha van európában verseny akkor szerintem majdnem biztos.
nem tartja a kapcsolatot az édesapjával, nincsenek jóban, ezért nem él a magyar vonal.
'97-ben ezt mondta Martina:
"We still have a great relationship, and I know he wants the best for me," says Martina. "He's much more easygoing than my mom. That's why he is where he is. I'm a lot like him, but I reached so much farther than he did."
Az ITF pontokat csak a jövő héten fogják hozzáadni a világranglistás pontokhoz, vagy hogy van ez pontosan?
Igen, a kis tornák(25ezer dollár és kisebb) eredményeiben van egy hét csúszás.
"ITF Women’s Circuit Tournaments with prize money of $25,000 or less are processed a minimum of one (1) week following the conclusion of the Tournament"
Az ITF pontokat csak a jövő héten fogják hozzáadni a világranglistás pontokhoz, vagy hogy van ez pontosan? :S Mert Pálma egyéniben és Kira párosban visszacsúszott, nem is keveset és a páros ranglistán nem szerepel Marosi Kati annak ellenére hogy elődöntőzött Buenos Airesben ...
Sibenikben is pontosan ez volt, hogy szépen elmenetelt az elődöntőig ahol verhető ellenféllel került össze, csak akkor 46 46 -ra kapott ki Pálma. De most néztem a profilját, még csak 17 éves, vagyis nagyon fiatal, nem tudom mért idősítettem legalább 20-ra :S Így még bőven van lehetősége top200-ba jutni később, egyre jobb eredményeket ér el, és akkor még előtte az egész pályafutása :)
Jövő héten magyar női érdekeltség nem lesz egyik ITF tornán se, és WTA tornán Rómában is csak Szávay Ági lesz főtáblán, vagyis a jövő héten nem lesz nagy buzgás a topikban ...
Nem mondom hogy meglepő, de főleg a második szett nagyon kicsi különbségeken ment el gémeken belül, ha ezt az eredmény nem is tükrözi ... :( Remélem a RG-ra összeszedi magát