Keresés

Részletes keresés

Bembi86 Creative Commons License 2021.07.02 -5 2 4185

gyerekek, hagyjuk már ezt a Szeged jobb lesz nálunk szöveget...:D

miért lesz jobb?

senkit nem hoznék ide onnan...oké, Szitát talán, de ő csak jövőre megy.

adjuk meg az esélyt a csapatnak

nyilván nem egyszerű a vezetőség elmúlt évekbeli áldásos tevékenysége mellett szó nélkül elmenni, de mi a CSAPATnak drukkolunk.

akit ki lehetett és ki kellett tenni, azt kitettük (mondjuk nálam Blagi is repült volna).

már az is egy nagy fegyvertény és segíti majd Momóék munkáját, hogy emberi keretet kell menedzselni

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4184

Az elmúlt években ezek az emberek egyfolytában HCS-T szapulták a háttérben. Milyen alapon? Kik ők? 
Mit tettek le az asztalra? 
Nincs itt jövőkép, illetve van, túlélni és még néhány évig ködösíteni. Addig pedig lehet behozni a rokonokat, barátokat, a kézilabda pedig mellékes. 

Előzmény: Veszpremi (4183)
Veszpremi Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4183

Gyerekek! Ne csodálkozzatok! A kézi itt rég nem elsőrendű kérdés. Ez másról szól már jó pár éve. Alább a lényeg leírva sokatok által. HCs óta nincs szakmaiság. De nincs menedzsment sem. Ez nem az, ami a kívánt szinthez szükséges.

Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4182

ez az pont ilyenekért tartunk ott ahol tartunk senki nem vonja felelőségre őket csak elnézünk nekik mindent és mennyünk tovább majd lesz valahogy címszó alatt! Az évek meg repülnek majd a levesbe...Azért nem kell pontot tenni a mondat végére inkább tennék kérdőjelet meg felkiáltójelet.Pont erről írsz teis ,hogy azon múlik minden kit igazolunk .Szerinted akik olyanokat igazolnak ,hogy Shishkarev vagy Markussen vagy említhetném Borozzánt is attól te személy szerint milyen igazolást vársz még?  vagy milyen jövőbeli gondolkodás vársz tőlük ?Én semilyet legalábbis olyat nem ami a csapatott hasznára lesz majd !Ilicről meg annyit szerintem ő egy jó edző lett (remélem lesz is majd )volna ha kicsit tanult volna még a szakmából így ,hogy szinte egy alap képzetséggel kéne nagyot alkotni szerintem elég hálátlan feladat. De ne legyen igazam váljon be minden amit elgondoltak ! 

Előzmény: Psenior (4181)
Psenior Creative Commons License 2021.07.02 -1 1 4181
Nem lesz változás a vezetésben. Pont. Ezen már felesleges rugózni. Nézzük lesz-e még változás a keretben és, hogy Momo tud-e változtatni a játékunkon. Úgyis ezen múlik minden...
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 2 4180

Ennek a három embernek semmit sem ér ez a klub. Minden egyes döntésük ezt bizonyítja. 
Egy korábbi ikont is úgy küldték el, hogy mit tehetett volna másként. Kérdezem én tett Csík, Sevinger, Nagy annyit ezért a klubért, mint Perez? Hárman együtt se!!! Mit tudnak arról kinek mit jelent a veszprémi kézilabda?! Az egyik ide lett rakva, mert a tulajdonos akarta, a másik korábban szurkoló volt és focikapus, a harmadik egyszerű zsoldos. Nem az a baj, hogy esetleg nem lesz F4 néhány évig, hanem, hogy ezek az emberek juttatták ide a klubot, és ez nem is zavarja őket. Szégyen!!!

Előzmény: Tomek 87 (4177)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 3 4179

De ezeknél sokkal szentebb

Előzmény: szaky23 (4178)
szaky23 Creative Commons License 2021.07.02 -3 1 4178

ÚGY látom sokan nem emlékeznek Csaba bá áldásos tevékenységére..... azért ő se volt szent!

Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.02 -1 1 4177

egyébként Nagy Laciék elég jól eltusolnak minden azt se zárnám ki ,hogy a felsorolt játékosoknak akiknek mennie kelet az élő szerződésükből a közös megegyezésből Lacika is csipegetett belőle magának  .Sőt a cimbivel is Csik Z ketten okosba megoldották... Most meg jól dörzsölik a kezüket....Azért véletlenül se gondolja senki itt most nagy változás lesz 4 év múlva akár ! Repülni fognak itt még mások is majd mikor nyilván való lesz ,hogy ők a hibások és mit alkottak és ,hogy nincs tovább akkor fognak fel állni majd talán!Akkor lesz padlón a csapat és akkor kell 0 ról építeni fel  majd minden .Régen is volt ilyen Laci jól írta de akkor volt egy Hajnalunk aki minden egyes szurkoló megbízott és tudta ki fogja emelni a csapatott a mélypontból .És úgyis  lett!Nagy Laciban én személy szerint az sem hiszem el ,amit kérdez ! Lehet pár szurkolót megtud vezetni a dumájával de aki kicsit és ért hozzá látja ,hogy nincs mögöttes tartalom!

tusek80 Creative Commons License 2021.07.02 0 2 4176

a baj ott van hogy folyamatos csapatépítés lesz évekig, a jelenlegi keret öreg, és én most azt látom hogy el fog jönni az az idő amikor komoly célok nélkül nem fogunk tudni jó korban lévő neves játékosokat igazolni. Szerintem még az is eljöhet hogy nem fogunk tudni indulni a bl-ben, mert a Szeged most előttünk lesz évekig, és lesz év amikor nem fogunk szabadkártyát kapni...

Előzmény: Gozo (4175)
Gozo Creative Commons License 2021.07.02 0 2 4175

Jelen pillanatban a Telekom Veszprém egy karámba szorult és csak egy irányba képes haladni. Ez az irány pedig nem a megfelelő ha az eddigi nagyívű BL célokat tekintve.

Ebbe a karámba a februári indokolatlan szerződés hosszabbítások és az elmúlt évek nem előre mutató igazolásai terelték. Felelősségteljes szakmájában neves  edző ezt a keretet az eddigi elvárásokkal nem vállalta el. Amúgy is rendkívül kicsi merítési lehetőség maradt júniusra. Ugyanez igaz a játékos igazolásra is. Júniusra már a használható játékosokat mind lekötik. Horribilis összegért persze kivásárolhatók (a költségeket tovább növeli hogy az elküldendő játékosokkal is meg kellene egyezni hisz érvényes szerződésük van)

És akkor még arról nem beszéltünk hogy komoly edző és játékos nemcsak a fizetést nézi de a jövőképet is.

No ez az amivel nem tudott a klub szolgàlni ezzel a kerettel és ezzel a közelmúlttal.

Szóval nem csodálkozom azon ami ma történt.

Remélem van kiút, de nagyon sok munka és idő lesz ahhoz szükséges hogy ismét az öt évvel ezelőtti fényében ragyoghon ez a klub

birka_zoli Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4174

Mit vártunk? Ehhez már nem is lehet mit hozzátenni, lófaxot csináltak ezek, tényleg, a vezetők szempontjából ez a legtutibb megoldás, a népnek ott a fiatalítás csont, ha meg nem jól sül el, akkor elviszi a balhét a két edző. Csak az nem hangzott el, h elnézést kérnek, mert ők tehetnek erről az egészről, és még az sem, h akkor mit is jelent ez a fiatalítás, kit lehet számonkérni és mikor és hogyan...

Komolytalan banda!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4173

Remélem a pénzügyi helyzet miatt lesz vezető is, aki repül. Láthatóan nem mindenkinek a munkája üti meg a megfelelő színvonalat, de évek óta túlél mindent. Pedig...Ott  komoly pénzeket lehet megtakarítani. Például a pohos pénzéért legalább 3 fiatal jöhetne. Azért ők jobb befektetésnek számítanak 3-4 éves időtávot tekintve. Én szurkolok továbbra is a csapatnak!

Előzmény: videkiman (4172)
videkiman Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4172

Én ebben nem nagyon hiszek.

Egyrészt meccsben kell lenniük a felnőtt játékosoknak is, sokszor a bajnokik szolgálják az éles felkészülést a BL-re. Másrészt meg nem tudom mennyire hasznos egy fiatal játékos fejlődése szempontjából az, ha csak olyan meccseken lép pályára, ahol a gólkülönbség a kérdéses (zéró felelősség).

Megint győri példát hoznék :), aztán befejezem: mikor Danyit kinevezték ő is nyilatkozott mindent, hogy így a fiatalok, meg úgy a fiatalok, aztán mikor ténylegesen odakerült a tűzhöz, kevesebbet játszottak, mint előtte Martinnál. 

Szóval én nem hiszek ebben a fiatalok játszanak a bajnokságban, a nagyoknak ott van a BL sztoriban. Erre max a seha volt jó, az már tényleg csak egy púp volt mindenki hátán.

Előzmény: Psenior (4169)
Psenior Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4171
Nagy felelősség, mert Ő már tart ott, hogy játszhasson.
Előzmény: fecco007 (4170)
fecco007 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4170

Szegény Zoran Ilic-et így nem engedik vissza Plockba, pedig csak érettségizni jött haza.

Psenior Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4169
Különbséget tennék a BL és az NB I között. A BL-t biztos, hogy Laugeék fogják tolni, de az NB I- ben játszhatnának 20-30 perceket a fiatalok, ezért nem biztos, hogy bánkódnának a "nagyok".
Előzmény: videkiman (4168)
videkiman Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4168

A fiatalokat én nem ismerem, mégis kétlem, hogy érdemi szerepet kapnának. Gondoljunk bele, bevallottan a csapatkohézióval vannak gondok. Ezt nem úgy fogják megoldani, hogy sokszoros válogatott játékosokat a kispadra ültetnek pár bizonyosan tehetséges, de még nb1es rutinnal sem rendelkező fiatal miatt.

Előzmény: Psenior (4164)
videkiman Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4167

Szerintem nincs itt semmilyen 3 éves terv, csak figyelemelterelés többek közt arról, hogy 3 tavalyi igazolással sikerült idő előtt szerződést bontani.

Nem úgy kezdesz el egy új koncepciót, hogy a szezon végén kirúgod az edzőt, majd mikor konstatálod, hogy kicsit elhamarkodott vagy máshonnan nézve elkésett volt a döntés, kinevezed a szinte semmi tapasztalattal nem rendelkező utánpótlás csapat edzőit. Ehhez passzolva fiatalítás jelszóval felhozol pár játékost az ifiből, akik a jobbszélső srácot leszámítva 3-4 számúak a posztjukon a világ minden részéről összeverbuvált felnőtt válogatottak mögött. Ilyen a világon nincs, a tudatos építkezés kb. olyasmi, mint amit mostanában a Kielce csinál.

Ahhoz hasonlít a dolog, mint mikor Győrben kiderült, hogy nem hosszabbít Martin, kinevezték a felnőtt szinten kb. nullkilométeres Danyit. Persze csak azután, hogy a vezetőség elmondása szerint körbeinterjúzták fél Európát. Valójában szerintem mindkét esetben az történt, hogy egész egyszerűen nem volt B, de még C opció sem. Csak az az ETO a saját mezőnyében még a Veszprémnél is jobb nevekből állt, meg jóval kisebb a konkurencia. De idén láttuk, hogy hosszú távon milyen következményei lehetnek a B opció hiányának.

Előzmény: tusek80 (4163)
A teremburáját Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4166

Ilic és Gulyás vezérletével a járvány előtt a S. kupában egészen jól teljesített a  csikó csapat. 

Előzmény: Psenior (4164)
Bembi86 Creative Commons License 2021.07.02 -1 0 4165

nézzók a dolgok jó oldalát: ebben a szezonban nálam bármi benne van  :) 

Psenior Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4164
Egy védekezésben - támadásban bevethető klasszisra számítottam de egyelőre nincs. Számítottam Momora is. Az biztos, hogy nagy kockázatot vállalt be a vezetés, de akár még jól is alakulhat. A fiataoknak örülök és remélem, hogy valóban megkapják a játékperceket. Fazekast még hoztam volna és BL-ben játszatnám ez abszolut prioritás lenne (nálam).
tusek80 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4163

Ezért mondtam, hogy kicsit unfair húzás volt a lejáró szerződésű játékosokkal hosszabbítani és utána elkezdeni egy ilyet. Lehet realitása annak, hogy felajánlják ezen játékosoknak hogy akinek ez nem felel meg távozhat és ezért mondta Nagy hogy lehetnek még távozók...

Előzmény: lincoln osiris (4161)
Sinnerman17 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4162

Nem biztos, hogy rossz döntés egy identitását vesztő, válságba került csapatnál, ha a belső tartalékaiból próbál meríteni. De ha az a döntés B terv híján, gyakorlatilag kényszerből fakad, sokat elárul a vezetés képességeiről, befektetett munkájáról. Nagyon drukkolok Momonak és Petinek, de még nem volt itt az ő idejük, nem gondolom, hogy elvárás lehet velük szemben a F4. A kinevezésükkel egeret szültek a hegyek. Petiből egyszer az akkori kompromisszumképtelen klubvezetés (Eklemovics-Sabate) által előidézett konfliktus már koncot csinált. Megbocsáthatatlan lenne, ha ismét megtörténne. 

lincoln osiris Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4161

Időt kell hagyni a stábnak, meglátjuk. Viszont aki BL-t akar nyerni az el fog menni jövőre, ha nem lesz FF. Őket lehetetlen lesz itt tartani. 

codi1993 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4160

Davissal együtt ment ő is.

Előzmény: r.tonyo4 (4159)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4159

Perezzel mi lett?

Amúgy azt kaptuk amit hallani akartunk és amit a pénzügyi realitás megenged. Jó az irány, részemről a bizalom meglesz, de a f4et el lehet felejteni. 

Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4158

na szerintem újabb 3-4 év megy majd a levesbe és ugyan itt fogunk állni akkor is a csapat mert mögöttes tartalom (vezetői elképzelés) nincs a csapnál csak megint próbálnak valamit mutogatni de ez semmi! Ha minőségi magyarokat akarnának akkor ott lett volna Szita vagy Bánhidi vagy Máthé!

tusek80 Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4157

Azért érdekes hogy hosszabbítunk nagy nevű játékosokkal akik nyilván a bl győzelem reményében hosszabbítanak, aztán Nagy László kijelenti hogy jövőre nem elvárás a F4.

De azt is mondta, lehetnek még érkező és távozó játékosok is.

plüss Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4156

Én úgy gondolom, a csoport 1-3 bravúr lenne, a 4-5 a realítás, a 6. már kicsit csalódás, a többiről ne is beszéljünk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!