Keresés

Részletes keresés

Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 29
Egyébként már abuzáltam Kriát a blogokkal de nem nagyon kapott rá a témára. Kár. Pedig ez ténlyeg az ö mufaja. Legyen Top3 is, kiváncsi vagyok ki lenne mindig az elsö helyen... :)) Természetesen karakterekben kellene számolnia, és nem hozzászolások alapján!!! :)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 28
ne bántsd az indexet. én szeretem.
Előzmény: Weres (26)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 27
Hogy a rákba ne! És szerinted milyet? :) Ha az XP-m is a GK-s avatarral lép be akkor sztem stilszerü lenne ha ott is az lenne nem? :)
Előzmény: DocBubus (25)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 26
Ehh. Akkor jau. Csorikám. Ebböl is látszik ki hányszor használja ezt a takony forumot. :) ÉN is elgondolkodtam egyébként a passomon. De szerencsére mindenhol UGYANAZT használom, igy mákosnak érezhettem magam azért hogy sikerült belépnem. Ha nem jutott volna eszembe megbasztalak volna ezzel a fika oldallal együtt. :))
Előzmény: DocBubus (24)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 25
ipp azt akartam kérdeznim hogy akarsz e avatart:)
Előzmény: Weres (23)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 24
mindig arra vágytam, hogy saját topicom legyen. csak sose találtam okot rá. végre van egy. és vedd tudomásul, hogy állampolgári kötelességemnek érzem, hogy szanaszijjel offoljam eztet is!!!!!

amúgy meg ki a franc olvassa ezt rajtunk kívül? a tcerhno gyermek, aki nem tud szólni, mert már megin elfelejtette a jelszavát..:-)

Előzmény: Weres (21)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 23
Megvan basszameg! Avatarok is kellenek! :))
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 22
Megmondom az öszintét felcsigázodtam egy picit. Tényleg régota akarok egy ilyet, de még az alap blogspotost is lusta voltam végigcsinálni. :) Szal fasz kivan. Kria sztem sokat tud hozzátenni grafikai szempontbol, sztem neked is "mutatta" párszor a viedoit... :)) Na azok nem voltak rosszak. Flash szinten ha lesz benne, megcsinálom az animot, ö meg a rajzokat. Szal nem gond. Valami alap banner kéne azért...
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 21
Szétbasz az ideg. :)) De ne offoljunk már itt is! :))) csak hogy tudd, univerzális moderátori jogom van az egész interneten!! :DD
Előzmény: DocBubus (20)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 20
irgykedel, mi?:-)))
Előzmény: Weres (19)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 19
Hmmm.... Ezt a számot valahol jol láthatoan, és dizájnosan be kéne épiteni a háttérbe. Vagy rosszul gondolom? :)) Persze a poént sosem irnánk le, kell egy kicsit misztifikálni is. :PPP
Előzmény: DocBubus (17)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 18
Igen erre gondoltam. Hazamegyek szerintem nem alszom hanem nekiállok megcsinálni valami kis alap fasságot. (Mondjuk nemtudom honnan szerzek progit még egy word sincs fennt. Sok fazs játék :))) Kriat abuzálom levélben majd, elmondom neki a dolgokat. Bár elég sztem ha idejön. Te is nyomd az ötleteket. Pl a föoldalra. Sztem az pl ne ugy legyen megoldva hogy belépé után, hanem ugy ahogy az összes blognál, kapásbol látszodjon a napi agymenés. Aztán lennt el lehet dugni egy kis belépés gonbot, vagy admint vagy mittomén. Szal éted. Nem tudom itt mennek-e a htmlek igy itt egy link tanulményozgasd majd ha ráérsz. Ráérsz...

www.blog.lap.hu

Magyar bloggyüjtemény. A legtöbb alap blogspotos cucc, persze én ennél kreativabb gondoltam, viszont vannak nagyon jo megoldások azokbol lehetne meriteni. De az alap az amit leirtam. Föoldalon az agymenés, valahol a menü, elrejtve meg az admin. A többi már csak részletkérdés. Persze nem olyan szintem hogy minden ömlesztve de ha az alap vázat ilyenre megcsinálod kisérleti lyelleggel akko el tudunk indulni innen. Ehhez nem is kell nagy dizájn jo lesz a fekete háttér fehér betü is. :)

Előzmény: DocBubus (16)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 17
vááá!!!!!!!!! eenyiim a 17es hsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 16
figy. sqlhez zokni vagyok. szépen elkezdem, aztán majd valamikor csak összejön:) addig ti csinálhatjátok a difoltot. az kéne hogy ontsátok magatokból az ötleteket. milyen legyen pl a userreg, az about, milyen kérdések legyenek, hogy minél inkább elmondjon mindent az illetőről, stb. ez azér lenne jó mert akkor már úgy tudnám kialakítni a táblákat.

Bubus

Előzmény: Weres (15)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 15
Még a végén legfoglalják aztán hacolhatunk a jogdijakért! :)) Az egyszerü user passt csinálod meg egy hét alatt? Csak mert akkor neki kéne állnunk minél hamarabb valami difolt skinnek. Hja meg majd ha sikerül Kirát elkapni akkor lehetne csinálni egy IRC meetinget hogy minenki vizualizálni tudja az elképzelését. Mondjuk elrendezés meg ilyen fasságok :)
Előzmény: DocBubus (14)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 14
szeretném rendesen megcsinálni, ugy hoyg legyen rendesen user,pass. egy hét alatt sztem összedobom. ezért gondoltam, hoyg lenne legalább két része, egy nekünk, meg ha esetleg mások is jönnek, akko ők külön blogjanak. bkw.hu szabad:) a bkwp.hu is. hely van, holnaptól él bubus.jss.hu, mef amíg fejlesztem, úgyis localhostról nyomom.
Előzmény: Weres (11)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 13
Ugy érted többféle választhato skin lenne a default mellé? Nem rossz ötlet. Én alapbol hasonlo szinösszetételre gondoltam (magamnak akkor :P) mind GK-n. Tudod a honvágy. :)))
Előzmény: DocBubus (10)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 12
IGen igen, ezzel egyetértek. Nagyon jo ötlet. Valahogy ugy mint holymosesnél. A privát lenne az a forumos dolog amit mondtam egyébként...
Előzmény: DocBubus (10)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 11
Okés akkor elöször szerintem egy vázat kéne felépiteni. Az alap forumos dolog azért kellene, mert igy szélesebb skálán tudjuk kibontakoztatni azt a fenenagy eszünket. :) De itt ne gondolj valami exrtára, ugy értem a forumot, hogy van acc, amit mi osztunk (nekünk van csak. :P) és ugy irunk bele mint egy formba. a html tagok azért kellenek vele hogy a hozzászolásaink (napi agymenések) szépen összeszedetten és rendezve legyenek benne. Mittomén képet beilleszteni, meg linket. Igy kifejezöbb szerintem mint egy rakat "üres" karakterhalmaz. A tárhelyet ha kell most megcsinálom, bár ez sztem még ráér. Viccesebb lenne saját domain alol nyomni, de nem tudom Myko mikor intézi el végre végérvényesen a költösést, ergo fingom nincs mikor tudok vele beszélni ezügyben. Gondolom nem kell tul nagy hely... Max egykét mp3 (ilyen pillanatnyi legkedvencebb mp3, amit ki is linkelünk meg ilyenek. Leghanulatosabb pillanatnyi háttér ami hüen tükrözi a lelkiállapotomat és ami a winfos desktopom, természetesen mindez letölthetö formában) szla max 100-200 mega de akkor már sokat mondtam.

Nu a lényeg: mi az alap amit össze tudsz dobni kisérletezés szintjén?

Előzmény: DocBubus (8)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 10
valami egyszerű külcsínyt szeretnék. nem kell csilivili, flash meg ilyenek. egyszerű szürke kinézet. szürke, esetleg világoszöld, khaki, hasonló színvilág. talán lehetnének skinek, mint root.hu n. mindenkinek a saját íze szerint nézhetne ki a dolog.
Előzmény: Weres (7)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9
lehetne két része, egy össznépi hányás, meg a hármunk dolgai. esetleg kriptált része is.
Előzmény: Weres (6)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 8
a phpval ne foglalkozz, azt megoldom. ha kész a motor, simán rá lehet húzni a html kódot. előbbutóbb javaba is beletanulok, so aztis megoldom. illetve igyekezem:) hasonló ötleteket nyomjál.
Előzmény: Weres (7)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 7
JAu ez tetszik, de azt ugye tudod hogy a leghálátlanabb feladat a php moci összerakása lesz, ami ugye itt a lényeg, ugyanis mi abban nem nagyon tudunk segiteni. Kria ha rááll akkor max ö, de tudom hogy öt inkább a grafesz érdekli.
Előzmény: DocBubus (5)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 6
Bázz akkor lassabban. Na kicsit fáradok. A lényeget leirtam, a lényeg az lenne hogy tényleg hármunk piszkos magánügyeit irnánk oda. Ehhez persze kéne egy olyan moci amibe mindent tudunk csinálni. Egy alap forumos koncepciora gondoltam. Tudod a sok fassággal meg a html tagokkal. Képet is lehessen betenni, mert láttam egy csomo helyen fotoblogot. Én ezt a két müfaj szeretném ötvözni. Pl számitok Kria kreativitására ebböl a szempontbol. Tuti lökné a rizsát bele. De épp ez a lényege... Na akkor mondd hogy te mit tudsz csinálni és mi hol vagyunk itt. Ha meg tudod irni a kodot, akkor kira a szitu, bár sztem elöbb a html-t kéne megcsinálni és ugy ráhuzni a motort. Vagy te hogy gondolod? A tárhelyjel nem lesz gondunk Mykot majd szépen megkérem.
Előzmény: Weres (4)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 5
tetszik ez a blog dolog. lehet benne fórum is tőlem. bár sztem felesleges. lehetnének benne szavazások, mint holymosesnél, az jó5let. meg ilyen agyament játékok, ha valakinek leáll az agya, tudjon micsinálni. csinálhatnánk ilyen primko javas paintbrusht, aztán kiírhatnánk bkw rajzpályázatot. aki a legdebilebb rajzot csinálja egy adott témában, az nyer:)

DocBubus

Előzmény: Weres (4)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 4
Szerintem is jo lesz igy a név. Na mit szolsz az alapkoncepciohoz?
Előzmény: Weres (0)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3
hát, lökjed mit szeretnél.
Előzmény: Weres (0)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 2
BKW lol. :))) Nagyon jo!!! Most nézem csak. Teccik a projekt név. Kria benne lesz szerintem. HOlymoses hez hasolno dizájn akarok én személy szerit. Leglábbis az lenne a jau. Nem kell hogy csillogjon, csak legyen eccerü. Szal lehetne vedégkönyv, vagy esetleg forum, de az tudom hogy hálátlan feladat egy php programozonak. Nu szal ilyenekre gondoltam. Azt is hárman csinálják egyébként.
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1
hopp, első hozzászólásom kifelejtettem:)
szóvaltehát. ez a topic arra rendeltetett. hogy.

Weres kolléga előállt azzal az ötlettel, hogy csináljunk Blogot, amolyan össznépi hányófalat, ahová mindenki elsírhatja búját, örömét. ebbe remélhetőleg Kegg4rd pajtás is beszáll, így összeállt a BKW, vagyis Bubus-Kegg4rd-Weres hármas, az agyament triumvirátus. remélem megbocsássátok taplóságom, hogy magamat vettem előre, de így jött ki a legjobban:)

szóval ehhez a vállalásunkhoz szeretnénk itt ötleteket gyűjteni. mindenki segítségét előre is köfi:)

DocBubus

Előzmény: DocBubus (-)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 0
Nu vagyok. Szal mi a szitu?
Előzmény: DocBubus (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!