Igazad van, de azért ez egy elég összetett probléma, ha konkrétan a Veszprémről beszélünk.
A Szlovén és Horvát bajnok soraiban a fiatalok megkaphatják a bizalmat és a sok-sok játékpercet, mert a BL-ben nincs eredménykėnyszer rajtuk. Azt viszont láthatjuk, hogy a nem kicsit tehetséges Lukács játékperceiért mekkorát kell kűzdeni, hogy ne menjen az eredmény rovására. Szerintem kölcsönadásokkal lehetne próbálkozni, ahogy azt tervezték már többször.
Ki kell nevelni! Nekem furcsa, hogy itt más sem megy, mint kit honnan kell megvenni. Ez a magyar kézilabda? Szerintem ez hibás út. Szlovének, horvátok pl. nálunk kisebb nemzetek hogyan tudnak annyi kiváló játékost kinevelni? Tán olcsóbban is, mint ami pénz itt van/lenne rá. Van példa.
Gondolom összebeszélt annó Davissal és most Guillaume Gille-el is, mert a francia válogatottban is inkább epizodista. Nehéz megítélni, hogy mi áll a dolgok hátterében, képességeit, mentalitását tekintve abszolút az elitbe tartozik, valami mégsem kerek. Hozzá teszem, abszolút ott lenne a helye a kezdőben! Most talán az lehet vele, hogy Manaskov sérülése nyomán próbálják beosztani, mert ha Strlekkel történik bármi, akkor az a poszt üresen marad. Bár ilyen szempontból a jobbszél sem a legbiztosabb poszt. Remélem lesz pozitív előrelépés az esetében, mert bár Nenadic még mindig a hátán viszi a csapatot, sanszos, hogy ez az utolsó szezonja nálunk.
A Kielcére kiváncsi leszek, mikor idegenbe játszik a PSG és a Barcelona ellen.
A sok jó játékos leigazolása nem garancia a sikerre, lásd PSG és Veszprém.
Nekem Bylik és Hesham játéka nagyon tetszik. Bylik pótolhatná Nenadicsot, Hesham meg Mahét. Mahé nálam 1 évig szélen játszana. Manaskovot meg elengedném.
A meg nem adott gólt nem látták... ok, de a végén több mint 1 percig támadni hagyni a Kielt az nem történhet véletlenül! Manapság azért ritka az ilyen nyilvánvaló részrehajlás. Ugyanakkor a Szeged lehozta 1-2 kiállítással asszem. Ez sem túl életszerű.
A nagyok egyelőre meg-meg botlanak, tavasszal hasítani fognak.
Közben bele-bele néztem a Kielce-Porto meccsbe. Szinte tarthatatlan a támadójátéka a lengyeleknek. Őket csak extra védekezéssel és pontos hatékony támadással (hogy ne tudjanak indulni) lehet megverni szerintem.
És nem csak a meg nem adott gól. A passzívok megítélése, amiért a Szeged két percet kapott a Kiel ellen csak szabaddobást fújtak vagy még azt sem. Véleményes belemenések. Végig érezni lehetett hogy ha kell a Kielbek akkor segítenek nekik.
Hú, szegény szegediek! Ma nem működött a sportdiplomáciájuk. Undorító, amit a bírók műveltek ma velük. Konkrétan a győzelmet jelentette volna a meg nem látott gól.
erről a VAKSZ-ban is beszéltek Egri Viktorék, hogy aki Szegedre igazol, annak számolni kell Pastor emberi oldalával is.
nem minden a szakma, szerintem Martinssal a Portóban Andersson az ott töltött évei alatt nem kiabált annyit összesen, mint amit az Elverum elleni meccsen kapott Pastortól.