Hogy szakadna meg ez a geci faszszopó mészáros! Remélem vasárnap elkapja valaki, mert amellett, amit tegnap megengedett magának nem lehet szó nélkül elmenni...
Én mindjárt indulok meccsre, vagyis haza, de ez ugyanaz, mondhatnám a csarnokban érzem otthon magam... :D Két napja nem aludtam rendesen, enni se nagyon, már most kikészültem teljesen, és hol van még a feldobás? :-)
A lényeg az szerintem, hogy ne tegyük a csapatra a terhet. Mi a legrosszabb? Kiesünk 3-2-vel, ez szép egy 8. helyezett csapattól. Így mi csak nyerhetünk már. A Paks viszont a sírból hozza vissza esetleg, hogy ne röhögjön rajtuk az egész ország.
Szóval csak okosan, taktikusan játszunk... ÉS LEGYEN POKOL A CSARNOKBAN A PAKSNAK! (ez viszont CSAK rajtunk fog múlni, mutassuk meg mi is, a csapat már megmutatta tegnap). MINDENKINEK SZURKOLNI KELL, nem csak a sarokban lévőknek! Akkor sikerülhet...
Nehogy már számolgatni kelljen, hogy hányan szurkolunk! Mindenki hangos lesz, az kell, hogy legyen! Szerintem még az 900 is, aki amúgy nem jött volna. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy 100 decibel legyen az átlag-hangerö (most nekem sincs hosszú ö-m :) ) a csarnokban. :-)
"Szaros a gatyád..." ez nagyon ott van! :-) A bemutatásnál épp megtenné... :-)
Én is így gondolom, de a legjobb az lenne, ha 1600-an lennénk és MINDENKI SZURKOLNA!! Tényleg kell, hogy a pokolban érezzék magukat a paksiak már a meccs elött fél órával is.
Beszéltem vele, megveszi nekem a jegyet. Csak ő fél 6-ra megy a csarnokba, én kb 4-re érek haza, és egyből mennék. Szóval majd bejutok csak valahogy... :-) Foglaljatok helyet, ha nem lesz, és gyertek ki sörözni majd! :-) Aztán kint megvárjuk Dope-t legfeljebb. :-)
Nagyszerű ez a tegnapi győzelem! Holnap pedig pokolt kell csinálni a csarnokban! remélem beszáll a WW is a szurkolásba! És biztos, hogy telt ház lesz, mert ilyen eredmény után még a divatok is kimennek! Csak sajnos az egyetem miatt én nem lehetek ott, amit rohadtul sajnálok, de remélem majd valaki közvetíti nekem a meccset!
Majd lesz, nyugi! Csak most még kicsit széjjelvagyok csúszva :))) Jegyet megpróbálom megszerezni, de a Dope ma megy jegyért asszem a klubirodába, ha gondolod hívd fel, hogy vegyen neked is! Ha nem megy ma, akkor majd én veszek neked holnap :)
Szópárbaj: Mink:-BAJNOKCSAPAT-BAJNOKCSAPAT-BAJNOKCSAPAT! Ők:-Kupagyőztes-kupagyőztes-kupagyőztes! Mink:-BASSZÁTOK A KUPÁTOKAT HEJJ-HEJJ!!!!!! :)))))))))))))))))))))))
Bandi szaros gatyád! Bandi szaaaros a gatyád, szaaaroos a gaaaaatyád!!! :)))
És még annyit, hogy akik nem olvasták a tegnapi "közvetítést" a meccsről az MNK-ban, azok tegyék meg! Én most olvastam vissza, megéri! Szerintem nagyon ott van...