Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 671
:)))

Egyébként nem zsákolt Trepi :( Csak simán dobta be.
Előzmény: Simi23 (670)
Simi23 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 670

Trepi zsákolt? Ez komoly?:)

A Szikó meg megpróbálja felemelni Dzsó bácsit, mert nem elég magas?:)

Előzmény: Lecso11 (667)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 669

Komolyan, létezik-e olyan kaposvári szurkoló, aki titokban, a szíve mélyén ne bízna a csodában?

Nem, nem, SOHA! :) Szerintem is mindenki reménykedik!

Tudom, nem játszott a bokautánugró.

De volt helyette Kisszsé, úgyhogy a hiánya SEMENNYIRE nem volt érezhetö!

Tudom, kéztörés után még nem az igazi az arcotütő-bírótlökő.

És nem is lesz az még egy jó ideig! Különben meg ki nem szarja le? Nálunk sem játszik a Bobó, aki alapember. De, ha nagyon demagóg akarok lenni, a Báne sem játszik, söt a Tanács sem :) Amkor nálunk 2001/02-ben a fél csapat sérült volt (Báne, Bobó, Gordan, évközben a Bencze Tomi, Sejo, Füli, Beck is sérült volt), azzal sem foglalkozott senki! "Abból kell fözni, ami van!" - by Földi Sutyi!

Tudom, a tüdőbajostorzszülött olyan szar volt, hogy Trepit nem adnám érte.

CZIGLER ENNYIT TUD!

Tudom, apjafia se lesz még egyszer ennyire rossz.

Dehogynem! :)) Niko mind a két meccsen szivatta rendesen, mekkora trauma lehet ez neki :)

Tudom, a fakezű bedobja a hármasokat.

Ha Monroe visszatér, akkor max. az üdítösüvegeket dobja majd be a kispadról, mert megint visszakerül oda, és örülni fog, ha max. 5 percet kap.

Tudom, ez csak egy meccs volt, és háromszor kellene legyőzni őket!

Ha ilyen hozzáállással játszunk, mint vasárnap, ha ennyire fognak hajtani, mint tették azt most, akkor akármi is lesz a vége, máris más szájízzel fogunk erre a csapatra gondolni.

Holnap mindenki Paksra! :)

Előzmény: norris21 (668)
norris21 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 668
Srácok!

Komolyan, létezik-e olyan kaposvári szurkoló, aki titokban, a szíve mélyén ne bízna a csodában?
Tudom, nem játszott a bokautánugró.
Tudom, kéztörés után még nem az igazi az arcotütő-bírótlökő.
Tudom, a tüdőbajostorzszülött olyan szar volt, hogy Trepit nem adnám érte.
Tudom, apjafia se lesz még egyszer ennyire rossz.
Tudom, a fakezű bedobja a hármasokat.
Tudom, ez csak egy meccs volt, és háromszor kellene legyőzni őket!

Ám mégis, én hiszek benne!
Mindenesetre a becsületünk már megvan.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Előzmény: kaposvari (665)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 667
Simi23 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 666

Hát én úgy vagyok vele, hogyha túl jutnánk a Pakson, akkor a döntőbe bejutnánk( a címvédéssel még várjunk), mert eddig ahányszor 4be jutottunk, akkor döntőt játszottunk!

FOREVER KKK!

Előzmény: kaposvari (665)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.09 0 0 665
Hiába, a szélsőségek csapata vagyunk. De komolyan, ha valamilyen csoda folytán továbbjutnánk a Paks ellen akkor szerintem meg is védjük a bajnoki címünket.
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 664
Nem is... :))
Előzmény: kaposvari (661)
luipotter Creative Commons License 2005.05.09 0 0 663
bocs, csak belestem  :o)))  nem zavarok tovább
Előzmény: luipotter (662)
luipotter Creative Commons License 2005.05.09 0 0 662

igen-igen!    :o)))     lui

Előzmény: kaposvari (661)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.09 0 0 661
Ahhoz képest, hogy milyen letargia volt itt pár hete, de nagy lett az arcunk hirtelen egy győzelem miatt:-))))
kaposvari Creative Commons License 2005.05.09 0 0 660
És végre Strnad is érettebben játszott mint ahogy szokott, nem? Talán lesz belőle valami a végén:-) Szerintem szerdán nem nyerünk, a pénteki meccsre kellene inkább gyúrni, aztán az ötödiken már bármi megtörténhet...Na akkor mennyien leszünk Paskon!
Simi23 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 659

Ezt hogy csináltuk, hogy 12ponttal lenyomtuk a Paksot? Titkon biztam a győzelemben, de ekkora különbségre nem számítottam! Túl nagy volt a paksiak arca netán, mert ahogy láttam Kiss Zsolton kívül senki nem nyújtott kiemelkedő!

Szép volt fiúk! Csak így tovább! Remélem vasárnap lesz ötödik meccs Pakson!

Előzmény: Lecso11 (658)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 658
Áááá, Kunc zúzott ám egy qrva nagyot :) Félpályánál elcsente valakitöl a labdát, aztán végigszáguldott és jó nagyot dunkolt :) Végre-végre-végre :))
Előzmény: Pacey (657)
Pacey Creative Commons License 2005.05.09 0 0 657

Én már ennek a győzelemnek is nagyon örülök! Nem csak azért, mert legalább bebizonyította csapat, hogy van benne tartás, hanem önző módon azért is, mert így legalább nem kell beérnem állandóan Alba-Szolnok meccsekkel! :)

Hajrá Kaposvár! Még egy hazai győzelem, és bármi lehet!

Előzmény: kaposvari (656)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.09 0 0 656

Ki kellene harcolni az ötödik meccset! Akkor már otthon is megremeghetne a paksiak keze.

Előzmény: Lecso11 (655)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.08 0 0 655
Bizony, ez nagyon szép volt, fiúk! Teljesen megérdemelten nyertünk!
Úgy látszik máskor is ilyen pesszimistán kell írnom a csapatról, mint pár hozzászólással korábban :)) Most tuti, hogy nem 26-an leszünk a vendégszektorban :)
A 3. meccs, szerdán lesz! A 4. pedig pénteken itthon. (Ha szükség van rá, akkor vasárnap lesz az ötödik!)
Előzmény: kaposvari (654)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.08 0 0 654

KKK- Paks 88-76. Ez szép munka volt! Mikor lesz a harmadik meccs?

Lecso11 Creative Commons License 2005.05.07 0 0 653
Ja, állítólag nem lesz teljes az ASE kerete holnap.
Talán így lesz némi esélyünk.
Előzmény: Lecso11 (652)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.07 0 0 652
És nagyon sima is volt sajnos tényleg... Ekkora különbségre nem számítottam. De, ami a legrosszabb volt, hogy a mindenáron való gyozniakarást sem lehetett látni a legtöbb játékoson... :( Ezt gyötrelmes volt nézni. Szinte hihetetlen, de talán Dénes volt, az aki a legjobban akart.
Igazából nem tudom mit csináltunk az alapszakasz vége óta, ha így készültünk fel a Paksból akkor holnap is ugyanígy ki fogunk kapni. Csak egy példa: a kupadöntön mindenki láthatta, hogy Sitku milyen formában van, és hogy dobja a triplákat, ennek ellenére úgy dobálgathatott üresen, mintha edzésen lenne...
Egyszer a 3. negyedben 5 pontra feljöttünk, és labdátszereztünk, Moseley vitte a labdát és talán Strnad (?) ment még mellette egy paksira, és a drága David barátunk eladta a lbadát, az ellentámadásból pedig kosarat kaptunk... Ez volt a fordulópont.
Amúgy nagyon ideges meccs volt, kb. 2-3 percenkét alakult ki majdnem verekedés. Vasárnapra jókora balhékat jósolok a pályán...
Strnad egyébként jól játszott, sült a keze is, és voltak szép betörése is, de nagyon elfáradt, kb. 38-39 percet játszott. Azt viszont egyáltalán nem értettem, hogy mikor már eldölt a meccs (4. negyed elején már eldölt sajnos...), akkor miért nem lehetett lecserélni, hogy pihenjen vasárnapra?! Nagyon kiváncsi vagyok mire lesz így képes holnap. Szőke borzalmas volt, támadás duplanulla, és most a védekezése is gyatra volt, elvileg Smith-t őrizte volna... Moseley a szokásos formáját hozta, amekkora hasznára volt a csapatnak, ugyanakkora kárára is. Jobbára akkor dobált kosarat, mikor már eldőlt a meccs. Kunc volt talán a legjobb emberünk szerintem. Triplát is dobott, középtávolik... sajnos ismét sok faultot kapott. Nagyon ideges volt, mikor megkapta az ötödik hibáját, alig akart lemenni :) Wylie katasztrófa volt, és sokszor úgy tűnt, mintha szarna az egészre, és nagyon nem ment neki. Csalódás volt.... A cserék közül egyedül Dénes nyújtott maradandót. Szép kosarai voltak, triplák, betörések, és nem mellesleg csúszott-mászott, hajtott, küzdött, mint az állat, nagyot nőtt most a szememben ilyen téren. Látszott rajta, hogy nagyon-nagyon akar nyerni. Primcet szivatta Kmézics rendesen, 1-2 percekre tette be, egy hiba után már cserélte is le... pedig mostanában jó dobóformában volt. Gordan meg hát... ezt az idényt már nem kellett volna neki vállalnia, maradjunk annyiban... Trepák továbbra is szenved. Pedig magához képest ügyesen mozgott a palánk alatt, de keveset volt játékban, nem igazán jutott el hozzá a labda. Kiss játszott a végén 1-2 percet.
Ja, és 26-an voltunk nézők Kaposvárról :( Mondanám, hogy ez a csapat többet érdemel, de a játékot, hozzáállást nézve ez már nem olyan biztos...
Előzmény: kaposvari (651)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.06 0 0 651
Bővebben?:-) A tudósítások szerint sima volt.
Előzmény: Lecso11 (650)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 650
??????????????????? <<--- ez volt a tegnapi meccs...
norris21 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 649
Én sajna nem. Annak is örülni fogok, ha a vasárnapi összejön. :-(
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 648
Én szeretnék menni, jelenleg kb. 70%, hogy ottleszek :)
Előzmény: kaposvari (647)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.02 0 0 647
Csütörtökön kezdjük a rájátszást Pakson. Tervez innen menni valaki?
Pacey Creative Commons License 2005.04.29 0 0 646
Ha látta ezeket az embereket, vagy bármilyen információval rendelkezik tartózkodási helyükről, hivja a 107-es telefonszámot ! :)))
Előzmény: Lecso11 (645)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 645
Úgy érzem, ezeknek feltétlenül itt a helyük:

:))))
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 644
Kint voltak a kosarasok!! :) Az oldallelátón láttam a Gordant, a Trepit, a Szikót, mellettük meg a Bane ült :))
De láttam a Monok Tibit is előttük, és a másik oldalon meg mintha a Nikot meg Primcet észleltem volna!
Előzmény: norris21 (643)
norris21 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 643
Majd megpróbálok nagyítani egy kicsit a betűkön. De csak majd a jövő héten.

Gratulálok a Kométának, remélem kint voltak a kosarasok is formaidőzítést tanulni, 2001-ben bejött a dolog... :-)

Én különben már ilyen NS címekről álmodom:

A KUPA-SOKK UTÁN A BAJNOKSÁGBAN IS KIKAPOTT AZ ASE!

MEGLEPETÉSRE ÚJRA NYERT A KKK!

HAZAI GYŐZELEM, 2-1 A KAPOSVÁRNAK.

A MUMUS AZ MUMUS, A KAPOSVÁR JUTOTT A NÉGY KÖZÉ!

:-)

HAJRÁ KAPOSVÁR!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

Lecso11 Creative Commons License 2005.04.28 0 0 642
Jó ez csak nagyon kicsik a betűk! Nem csak oldalt, hanem középen is :) Meg a címer is öléggé szét van csúszva, azt én is betettem az egyikbe, de nagyon nymi lett :)) Ja, és BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT!!!! A NYOLCADIK BAJNOKI ARANY :)) Hihetetlen :) Szép volt, fiúk! Németh Szabi a király! :)
Előzmény: norris21 (639)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!