azért én bízom 1-2 top 30as játékosban még... Cornetnak mondjuk nagyon örülnék... ha már ilyen sikeres salakon, Wimbledon után is játszhatna még egy kicsit ezen a boritáson:)
tényleg nagyon szar helyen van ez a torna a naptárban:(
"A világranglista 15. helyén álló magyar versenyző lesz valószínűleg az egyetlen a TOP20-ból és lehet, hogy a TOP30-ból is a 175.000 dollár összdíjazású III-as kategóriás tornán, mely nagyban megnöveli esélyeit a tornagyőzelemre."
Állítólag Radwanska is bejelentkezett már.
"de egyes források egy meglepetés-nevezőről is tudnak"
Most nézem, hogy Czink Meli karrierje csúcsán van párosban (106.), ilyen jó helyen még nem volt. Akkor már nem kétséges (számomra), hogy kivel induljon Ági párosban az olimpián.
Ágiék nincsenek (ill. nem voltak) eleresztve anyagilag, ezért sokkal keményebben dolgozott Ági, mint a többiek (és sokkal jobban megbecsült mindent, amit kapott) és mint pl Vivien, akinek stabil (nem is akármennyire stabil) anyagi háttere van, így ő "megengedheti magának" hogy ne a teniszből éljen és hogy edzés helyett, mellett állandó résztvevője legyen az éjszakai mulatóknak, ahol Ági elég ritkán fordul meg...
Viszont gondoljunk bele, hogy Ági mihez kezdene, ha nem lenne ennyire jó teniszező, hiszen ha nem alakulnak így a dolgai, akkor kapcsolatok terén nem lenne ilyen jó helyzetben, ami eléggé megnehezítené az elhelyezkedést és a továbbtanulást.
Hogy ne kelljen mindenkinek elolvasni, idézem belőle a fontosabbakat:
Hogyan kerültél kapcsolatba a tenisszel? -6 éves lehettem, amikor eljártam megnézni a bátyám edzéseit és igazából rajta keresztül kedveltem meg a sportot. Most Szávay Ágival és a Tóth Bencével edzek együtt. Szerintem egy nagyon jó társaság alakul itt ki.
Hogy nézz ki egy átlagos heted edzés szempontjából? -A szüleimnek és nekem is nagyon fontos a tanulás. Bármi történhet velem ami miatt abba kell hagynom a teniszezést és akkor csak a tanulmányaimra támaszkodhatok.
Mik a terveid a jövőre nézve? -Mindenképpen szeretnék jövőre elindulni egy junior Grand Slam-en, és az ITF ranglistán szeretnék bekerülni a legjobb nyolcvanba. Ez egy nagy út, de remélem, hogy végig tudom járni.
Most ez így visszaolvasva elég vicces, de legalább nagyon motivált volt...
Lászlóffy Viven, a már az amerikai egyetemekkel szemező 18 éves Vivien azonban így is idei legjobbját nyújtotta.
Dudor ezt már leírta, csak nem id sikeredett. Nekem az a véleményem hogy nagyon kár lenne ha Vivien elmenne Amerikába, egy nagyon jó 600 körüli játékos válhatna belőle ha profi karrierbe kezdene.