Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2021.07.04 0 0 4215

Momo  interjú, amiben szerintem van egy lényeges mondat 

https://magyarnemzet.hu/sport/bator-belepo-a-szeged-kerete-nem-erosebb-mint-a-mienk-10029419/

Én nem látok különbséget a Veszprém és a Szeged kerete között: Rasmus Lauge sérülés miatt szinte az egész szezont kihagyta, Vuko Borozanra a bajnoki döntőben nem számíthattunk. Szóval, higgye el, fejlődni fogunk.

Mintha számolna Borozannal...

schanc Creative Commons License 2021.07.04 0 0 4214
Gozo Creative Commons License 2021.07.04 0 0 4213

Épp ezért nem is fog kiderülni. Minden fél tagadni fog és próbálja a másikra kenni.

Előzmény: Bembi86 (4211)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.04 0 1 4212

Mondjuk én Lacinak az sem hiszem el amit kérdez.

Előzmény: Bembi86 (4211)
Bembi86 Creative Commons License 2021.07.04 0 0 4211

amúgy bárki is kummant Bodó megkeresése ügyében, iszonyat nagyot bukik a hitelessége, ha kiderül

Előzmény: Psenior (4206)
Bembi86 Creative Commons License 2021.07.04 0 0 4210

úgy érted hogy Hansen egy évre Veszprém?:D

jelenleg így állunk:

Corrales, Cupara

Gasi,Dörnyei

Omar, Maqueda, Ilic

Máté, Mahé, Lukács

Nenadic, Lauge, Liget, Bodor

Andriska, Moraes, Blagi

Strlek, Manaszkov

Előzmény: kovi1123 (4209)
kovi1123 Creative Commons License 2021.07.03 0 1 4209

Borozan és Prandi mögött nem hinném, hogy padozni fog M. Hansen... Ez érdekes játékoskeringőt jelenthet. 

Előzmény: Psenior (4208)
Psenior Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4208
Ha Nenadicot ballökőnek tekintjük meg is vagyunk... : )
Face-en azt írják, Borozan - PSG.
Előzmény: kovi1123 (4207)
kovi1123 Creative Commons License 2021.07.03 -1 2 4207

Jó irányba halad a Szeged, de azért túlzásokba ne essünk.

Én személy szerint egyedül Szitát sajnáltam csak, hogy a Szegedbe igazolt. Máthé nagyon jó játékos, de Ilic Zoránba is van annyi tehetség, vagy még több is. Ligetvári megfelelő játékperccel támadásban, tudna olyan hasznos csapattag lenni, mint Bodó.

Az együttműködést  én is sajnálom, nem mindegy, hogy 1 félidőt játszik pl. egy játékos vagy egész meccseket.Az új szabályok szerint meg idény közben is vissza lehetne rendelni a csapathoz.

Rostának is el kellene igazolnia Szegedből, mert így Bánhidi és Gaber árnyékában sose fogja tudni megmutatni, hogy mi mocorog benne.

A fiatal játékosokhoz való visszanyúlásra sok pozitív példát lehetne felhozni. (pl. Nantes)

Fazekas Gergő a legnagyobb tehetség, akit mostanában láttam játszani Magyarországon, ha elkerülik a sérülések és sikerül pár kg izmot rápakolni, akkor fényes jövője lesz.

A csapat magja nem rossz, egy balátlövő kellene még. Nenadic, Mahé, Lékai, Lukács soknak tűnik egy posztra, innen várok távozó játékost még.

Kiváncsi leszek a távozókra és az esetleges érkezőkre. Elvileg 2-3 héten belül kiderül.

Parrondóval megvárhatták volna az olimpiát... Neki már van tapasztalata és hitele edzőként,viszont Ilicsnek nem lett volna helye itt akkor. 

Psenior Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4206
https://m6agyarnemzet.hu/sport/nagy-laszlo-bodo-ricsi-menedzsere-tudja-az-igazsagot-10025639/
Halgattassék meg a másik fél is...
Psenior Creative Commons License 2021.07.03 -6 1 4205
Megtiszteltél egy komoly elemző válasszal! Mégha nem is mindent látunk egyformán, nagyon szívesen vettem és olvastam. Azt hiszem itt a fórumon az ilyen eszmecseréknek van értelme. Köszönöm szépen! A témához: Miklerre és Bánhidire építenek valóban Pastorék, de Bodó már rég nem lenne ott, ha nem lenne Magyar. Rosta nem játszik éles meccsen. Azonban az való igaz, hogy Szegeden Pastor és az új tulaj megjelenése lassan emelkedő pályára állította a klubot. Brandet építenek miközben szakmailag is fejlődnek. Ma már azon a szinten vannak, hogy ha a Veszprém -akár átmenetileg is- meginog, azt azonnal kihasználják. Ez idő alatt a Veszprém beverekedte magát a földkerekség 4 legnagyobb klubbja közé, minden tekintetben. A Bakonyban évek óta a BL győzelem a cél, a Pick-kel igazából nem sokat foglalkoznak, "őket majd csak legyűrjük rutinból". Pastor azonban csak a Veszprémre koncentrál, mert ha szeretnėnek előrébb jutni csak a Bakonyiak testén keresztül tudják megtenni. Ez egyértelműen látszik az igazoláspolitikájukon. Mindenkire hajtanak aki Veszprémben játszott, mert ismeri az ellenfelet, esetleg sértődött stb. Aztán ha nagynéha összejön nekik, akkor igyekeznek a legtöbbet kihozni a sikerből minden fronton. Ami engem zavar, hogy a Veszprémi tábor jelentős része maga is elhiszi, hogy micsoda zseniális és követendő építkezés zajlik a Dél-Alföldön ellentétben Veszprémmel, holott a mutatott játék nekem pont azt sugallta, hogy tavalyhoz képest ez egy gyenge Szeged volt. Sőt szinte mindenki ájuldozik a Szegedi igazolásoktól. Gondoljuk már végig! Megy két taktikai szempontból extra játékos. És kik jönnek a helyükre? Egy jó szélső (meg egy közepes), aki csak a szélen használható, és egy ígéretes irányító, aki komlexitásában ha megfeszül sem tudja majd pótolni Canellast. De a Veszprémi szurkolók már olyanokat írkálnak a Face-en, hogy inkább a Szegednek kellene szurkolni... Tudja fene... De ne tűnjön úgy, hogy én innen rózsaszín felhők közül mindent derűsen látok, felsorolom az általam megbocsáthatatlannak tartott Veszprémi hibákat is: a legsúlyosabbnak azt tartom, hogy a "kisveszprémmel" nem jött létre semmilyen stratégiai együttműködés. Botrány! A végén megérjük, hogy Fazekas Geri aláír Szegedre a balfaxságunk miatt... És megérkeztünk a másik súlyos hibánkhoz, hogy nem tudjuk magunkhoz csábítani azt a kevés nemzetközi szintet megütő Magyart se aki van. És nem csak Szita Zoliról van szó, mert Máthé is közelebb állt a Szegedhez mint hozzánk. Még szerencse, hogy a PSG jobban vonzotta... Egyébként ez a Szeged kis pénz Veszprém nagy pénz szlogen nekem sántít. Blonzot kivásárolták, Bánhidi többet keres, mint bármelyik Veszprémi (ráadásul a legtöbbet kereső Borozan már el is ment), a Spanyolt is kivásárolták azt hiszem (de lehet tévedek) és Dominikot is ki akarták. Ez nem aprópénz. Most pedig jöhet a 4 Szeged fan és bebiggyesztheti a 4db minuszt a HSZ-emhez... :)
Előzmény: Csehov doktor (4203)
Bembi86 Creative Commons License 2021.07.03 -2 2 4204

nem hinném, hogy arcozok.

egy szedett-vedett brigáddal szemben nyerte a bajnoki aranyat a Szeged.

idénre jól erősítettek, de bármennyire is vannak lyukak a csapatban, egy normálisan felkészített, normális taktikával felálló és meccselni tudó edzővel biztos hogy nem adnék 50%-nál kevesebbet nekünk a Szeged ellen.

Előzmény: Bokai (4197)
Csehov doktor Creative Commons License 2021.07.03 0 4 4203

Viszont azt nem érzed visszásnak, hogy a Veszprémi szurkolók a Szeged építkezėsétől vannak elájulva, mikor évről évre cserélik a fél keretet?

Azért nem érzem visszásnak személy szerint, mert amikor Pastor megérkezett, Szegeden elég szedett-vetett társaság volt, Czinával, Kekezoviccsal, meg hasonló szintű játékosokkal is, akik közül csak páran emelkedtek ki. Pastor először leszálló ágban, de még extrát villantani tudó játékosokkal (Parrondo, Sierra, Robledo, Ilyés), valamint ifjú tehetségekkel, vagy annyira nem ismert, de ügyes játékosokkal próbált erősíteni (Mindegia, Bombac, Wyszomyrszki, Thiagus Petrus),  hisz akkor a Szeged nem volt olyan vonzó, mint most egy klasszisnak, cserébe jó ugródeszkának számított egy feltörekvőben lévő játékosnak. Itthon ekkoriban utolérhetetlenek voltunk, de a Szeged a nemzetközi téren olykor erején felül teljesített, és elkezdett kivívni magának egy tiszteletet. Ekkor még nem volt olyan erős, hogy a legnagyobb értékeit maradásra bírja, ezért mindig új projektet kellett kezdeniük, miközben egyre jobb játékosokat tudtak igazolni a kulcsposztokra. Emiatt voltak ezek a nagyobb csapatcserék, és most már eljutottak oda, hogy a Barcával veszik fel sikeresen a versenyt Blonzért, Martinsért, Bánhidiért... most épp pedig egy jól szervezett generációváltás zajlik a csapatnál. Mi pedig fordított utat járunk be...

A Szegednek érdemben 2 db Magyarral van több mint nekünk, ettől kell hasra esni?

Nem hasraesni kell, hanem elgondolkozni. Sajnos kénytelenek vagyunk, mert az ottani magyarokat nem hitegeti és veri át a vezetőség ilyen olyan ígéretekkel (Székely, Ligetvári), hanem rájuk építi a játékát. És gyakorlatilag a legértékesebb magyarok ott gyűlnek össze (Mikler, Bánhidi, Bodó, Szita és Rosta + Sunajkot is ők fedezték fel, nem is értem hogyan engedhették el), nekünk pedig marad az alig játszatott, görcsös Lékai és a csak védekezésben használt Ligetvári...

Az Ő sikerességük bármilyen furcsa is kimondani a Veszprém állapotától és a Veszprémi döntésektől függ.

Részben igaz, elkezdtek tőlünk igazolni játékosokat. De azért a játékosok is döntenek, hol akarják folytatni karrierjüket. Szerintem ez erős csúsztatása a dolognak. Nyilván, van, akivel mi már nem számolunk, de ez nem von le semmit abból a szisztematikus, már több évre visszatekintő építkezésből, ami olykor nagyobb fluktuációval jár, amivel a Szeged eljutott oda, hogy nemzetközi és hazai téren ott legyen, ahol. Az, hogy tudnak élni a lehetőséggel, semmit nem von le az érdemeikből. Ez olyan, mintha most azt mondanád, hogy a mi 2016-ig tartó építkezésünk azért lehetett sikeres, mert pl becsődölt az Atletico Madrid, a Barcánál nem tartottak igényt Lacira, és ezektől a döntésektől függtünk volna mi. Szerintem a Szeged ugyanazt az utat járja be, mint mi 2016-ig, csak hosszabb az út, mert mélyebbről kellett indulniuk keretileg és pénzügyileg is.

Előzmény: Psenior (4199)
Psenior Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4202
Csárli marad a klubnál vagy nem?
DD-t Te megtartottad volna Zoli?
Előzmény: birka_zoli (4201)
birka_zoli Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4201

Örök igazság: szarnak, bajnak nincs gazdája! 

Vagyis lett, a beáldozhatók, DD és Csárli, felkészül, Ilics és Gulyás.

2022 nyaráig így leszünk, aztán lehet az itt elköltött pénz máshová kell. 

Gozo Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4200

Hozzátenném a hivatalos fórumot is ezért szüntették meg.

Előzmény: Törölt nick (4198)
Psenior Creative Commons License 2021.07.03 -4 0 4199
Igazad van. Ebben a helyzetben senkit sem szabad lebecsülnünk és minden győzelemnek őszintén örülnünk kell! Viszont azt nem érzed visszásnak, hogy a Veszprémi szurkolók a Szeged építkezėsétől vannak elájulva, mikor évről évre cserélik a fél keretet? A Szegednek érdemben 2 db Magyarral van több mint nekünk, ettől kell hasra esni? Ha a Kertitörpe nem üldözi el Rolit vagy DD nem utasítja el Szitát vagy nem erősíti meg a védekezésüket Macekkel, akkor a Szegediek munkája rosszabb vagy jobb lenne? Az Ő sikerességük bármilyen furcsa is kimondani a Veszprém állapotától és a Veszprémi döntésektől függ. A BL nem hazudik... Martinsnál pedig az igazi Lékai vagy Nenadics sokkal-sokkal többet tud a kézilabdázåsból! Bánhidi a legmagasabban jegyzett Magyar játékos persze, hogy kellene Veszprémbe, de mint kiderült last call opciója volt a Szegednek. Bármennyit fizettek volna azért, hogy maradjon, nem volt realitás... Az új edzőpárosnak meg kell adni a teljes bizalmat, nem hiszem, hogy egy Ilic hagyni fogja, hogy bábuként játszanak vele. Ő nagy edző akar lenni, olyan mint amilyen játékos is volt!
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.03 0 1 4198

"confident that our team and its supporters will once again be able to achieve their common goals with the unity they are used to. Let’s go Veszprém!" - Ezért hányok ettől az egésztől, ami a klub körül zajlik. Ne Játszuk mar el, hogy számítunk mi szurkolók! Sz...k ránk, csak a hangulat miatt kellünk, hogy ebben a rivaldafényben tetszelegjenek. Mi ott voltunk 10 éve, 15 éve, 20 éve (ki mikor kezdett meccsre járni), a legnehezebb időszakokban is, és ezek az emberek semmibe vesznek minket. Eljátszák, hogy fontosak a szurkolók (érem a vezérnek), és eltűrik, hogy a jóérzés határán túlmenően állandóan Tisza partizás megy (BL-ben, bajnokin). Kérdezem én, annak a sportigazgatónak, aki a szövetségében is dolgozik, nem gáz ez? Annak a tulajdonosnak, akinek az államtól jön a lóvé, nem gáz ez? Ez csak színház. Mikor volt szurkolói ankét? Ja, ciki lenne.....  

Miként lehet, hogy ennyi pénzből, ilyen szar munkáért nincs gazdája a dolognak? Ha ezek az emberek maradnak mitől lenne jobb bármi? Semmitől. És igaz, hogy mi a csapatnak szurkolunk, de ezt teszik tönkre ezek az emberek. Ez a baj, és én hiszem, hogy, amíg ezek ott vannak, semmi nem változik. Drukkolok Momonak, de szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ha gond lesz, akkor ő is bukik, de Csíz, Nagy, Sevinger még mindig ott lesz. 

Bokai Creative Commons License 2021.07.03 0 4 4197

Már bocs, de nem ártana visszavenni ebből a lekicsinylő szövegből, pláne az idei év után... Épp ez a szomorú, hogy a nevek alapján egy gyengébb csapat vert minket oda-vissza. Egyébként én szívesen látnám Martinst akármelyik irányítónk helyett, de pl. Blonz és Bánhidi is beférne szerintem :). Ilic kinevezése számomra vészmegoldásnak tűnik és nem gondolnám, hogy lacika mellett lesz majd "szabadakarata", de ne legyen igazam. 

Előzmény: Bembi86 (4185)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4196

bocs Vailupau is a jobb szélre jönne 

Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.03 0 0 4195

Érkezők még várhatók azt ugye hallottuk szerintem szélre vagy a svéd srác lehet  ami a legsanszosabb így ,hogy Marguc időzőjelbe egyedül maradt. Vagy a másik szélre  Vailupau lehet szóba ! Távozok közül szerintem Manaszkov elégé esélyes.Vagy Moraes mert ahogy én tudom valami balhé volt körülötte is!

Tomek 87 Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4194

legalább játszik valahol ! de ő többre lenne volna hivatott !sajnos Laciék elintézték őt is!

Előzmény: sigurdson (4193)
sigurdson Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4193
tusek80 Creative Commons License 2021.07.02 0 1 4192

Nekem nem kell FF, ha lesz végre védekezése a csapatnak én már teljesen elégedett leszek, eredménytől függetlenül.

videkiman Creative Commons License 2021.07.02 0 3 4191

Banhidi azért csak-csak beferne. :)

Azzal mondjuk egyetértek, hogy semmivel nem lesznek előttetek, viszont néhány játékos simán elferne itt is. Én viszonylag kiegyenlitettnek látom a hazai eroviszonyokat, itt jobbak a nevek, de csapat inkább ott van. Bár szerkezeti gondok lesznek bőven Szegeden is, Kallman hatalmas kincs volt ilyen szempontból. 

Előzmény: Bembi86 (4185)
fecco007 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4190

És kitől tanulta? :) MErt ezen szokott még a polémia menni.

Előzmény: Psenior (4189)
Psenior Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4189
Budakalászon már volt előtte... :D
Előzmény: fecco007 (4188)
fecco007 Creative Commons License 2021.07.02 0 2 4188

Akik Ilicet tapasztalatlannak tartják, vágytak Parrondora. Ő is kezdő edzőként ült le először a Vardar női majd férfi csapatának kispadjára. 

Psenior Creative Commons License 2021.07.02 -3 1 4187
Sohasem voltam sportvezető! Soha nem is leszek. Egyszerűen csak szeretem a kézilabdát és a Veszprémnek szurkolok. Az elmúlt időszak rosszul sikerült (pedig fél éve még hajszálnyira voltunk a BL dötőtől), ezért én is keresem a magyarázatot, de soha nem állítanám, hogy én jobban tudom mit kellene tenni, mint NL. Max itt a fórumon megfogalmazom gyermeteg gondolataimat. Az említett igazolásokat én nem tartottam rossznak, sőt jónak véltem. BL győztesek, világbajnokok! Itt nem váltak be sajnos. Azt gondolom ez leginkább DD felelőssége.
Tegyük fel, hogy Momir összerak egy jó védekezést (mondjuk egy 5+1-est) egy gyors, kreatív támadójátékkal és bejutunk a FF-ba. Garantálom, hogy a most világvégét kiáltók 90%-a mindennel elégedett lesz és a ma megfogalmazottakat zseniális koncepciónak fogja tartani. Ezért én inkább azt mondom nézzük mi fog történni a 20x40-en. Mást egyébként sem tehetnék...
Előzmény: Tomek 87 (4182)
Gaga84! Creative Commons License 2021.07.02 0 0 4186

Sok sikert Momonak és Petinek. A keret nem bombaerős de szimpatikus. Akit kellett és gondolom mentálisan rombolt elzavarták. 

Jövőre ha még pletyka szinten is,tudtok/hallottatok-e valakikről akik érkezhetnek.?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!