en nem ismerem a csapat tagjait, de te eppen eleg jol nyomod magad is. a szindbadosat meg a tasmant pedig egyenesen irigylem toled!
karvalyt sajnos evismetlesre kell buzditanom. sekelyes hozzaallasra vall, ha valaki a temanyito hozzaszolas ilyen merteku figyelmen kivul hagyasaval rondit bele a topikba.
ujak (legalabbis remelem ;)):
Kalandos mocsari biciklitura Lekuzdottem ket hullot,
s veszitettem het kullot!
Teli berek Bar sapka volt nagy fejen,
kifogott a fagy nejen!
Szado-mazo par haloszobajaban - Versz-e, parom?
- Persze!
- Varom!
Telen is szomjas az ismert elefant Soka tart, mig felesege bolet habar:
elotte meg benyom egy kis holet Babar.
A másik egykori csatárcsillag tornatanárként keresi kenyerét, edzései igen kemények Messzeföldön hírhedett a Szarmach-óra
'Gatya, ing le s kúszva hason mars a hóra!'
ses, a Lato rimmel nagyon megihlettél. Úgy éreztem, jó lenne, ha közös emléket állítanánk ennek a nagyszerű csapatnak. Íme gyarló próbálkozásom:
Lato egykori csapattársa a kisméretű kutyákért rajong Izgalomba jön Boniek,
'milyen ritka, vékony eb'
Egy másik szabadidejében anatómiai tanulmányokat folytat Most Buncol
húst boncol
Az egykori kapus a fővárosban a nemzeti ünnepre kirakott lobogót nézi [remélem a 'w' néma] Zászlót bámul Tomaszewszki,
Azt amit Varsó ma tesz ki.
A délutáni partira felvett bő nadrág lehetővé teszi, hogy a középpályás nagymennyiségű sütit vegyen magához Jó laza a zsúrbermuda
ötven fánkot búr be Zmuda
A balszélső már a suliban kivételezett helyzetnek örvendett Mindig teljesült Smolarek kénye
Tudták, ő az iskola reménye
A csapatban voltak nem éppen tisztességes játékosok is, akik társaik feleségét szédítették el. Csapattársi nej dalol,
A kurafi Deyna ‘lól
Az a szép, ha a vers és a cim összedolgoznak, erősítik egymást. Kiváló példa a kis Lato esete. Vizuális tipus vagyok, ha felidézem, erősen mosolygok... :)
A női tenisz teltkarcsú kiválóságát arra intik, hogy enyhén túlméretes tomporát a pályán szokásos miniszoknya helyett egy nagyobb darab textíliával fedje
termeszetgyogyasz nem ad helyt a kezeleset ero kritikanak faj a helyre rakott csigolya???!
ha mashol nem faj csak ott: rigolya!
A hiresen konzervativ lengyel ex-futballsztar vegul csak-csak lemond a biciklidinamoval fejlesztett aramrol a vezetekesert cserebe Elkuldi a szolgat Lato:
jobb az aramszolgaltato!
Az arab strici megegyezes szerint szallitja a prostikat az amerikai laktanyaba Nem lehet semmi panasz Musztafara:
menetrend szerint jon a muff Taszarra!
ez nagyon gro-loposgyanus, de hat:
Erdei figyelmeztetes fortelmes a bagoly szele:
a vilagert se szagolj bele!
A kőmíves korholja iszákos és lógós segédjét Piálsz míg más téglát rak
hiába bújsz, rég látlak
Az izlandi bokszgálán a zsürielnők bosszús értetlenkedéssel fogadja, hogy a sokat szabálytalankodó és végül vesztes arab induló –ha jól értik szavait- újrajátszást követel A zsürielnök morogva révül,
hogy-hogy e csaló mór óv varégül?
Az állatkert dolgozói finom szárnyasételt főztek maguknak. Vagy mégse szárnyas? Jól sikerült a kakas-vetrece
De miért üres a fóka vasketrece
A diák elméletből jó volt, de az atombomba-kísérlete nem sikerült ezért feleletét közepesre értékelik Nem lesz ebből már hasadás
Így a vége: hármas adás
A neves rendező a ‘Tanár úr kérem’ megfilmesítésébe kezdett Már dolgozik Karinthyn a
leleményes Tarantino
ses,
Akakibara: ez a név az utóbbbi hónapok gyűjtése vagy régebben is megvolt?
Válaszom:
A dél-amerikai mocsárlecsapoláson dolgozó elítéltet kedélyes választás elé állítják a felügyelők Told a dombra a taligát orral
Vagy küzdj meg e hat alligátorral
ez azt hiszem, nem egészen szabályos. Milyen kategoriába kellene sorolni? Vurugya?
Tulajdonvita Teves ez a velemeny:
mit ovenek vel, enyem!
A meduzava valtozas elonyeirol Miota lé felem,
nincs bennem félelem!
Hanyag gyerek Teny, hogy ez a Csanad léha:
szidja is a csalad néha.
A (letezo!!!) japan oktatasi szakertot varatlanul eri a hir, hogy gyermeke koprofag Megdobbenti Akakibarat,
hogy nagyobbik fia kakibarat!
Parasztbacsi kommentalja a szomszed kapuja elott reggel talalt, irdatlan buztomeget Nem az ejjeli eso mosta feléje
a szennyvizet; hanem en fostam eléje!
Matula stikában dohányra cserélte a nádat Évtizedes barterek
eredménye tar berek
Az újonc Forma-1-es pilóta sírva veszi tudomásul, hogy van még tanulnia Bár hajtom gépem előre könnyel,
Schumi hogy előz le körelőnnyel?
A litván hal nagy sikert arat Helsinkiben A kaunasi rája
a szanua királya
A konyhán próbálnak egészségesen főzni, de még a répa is zsírban úszik Jobb lenne egy májas hurka
Mint e szakács hájas murka
Az arab vendéglóben tett látogatásunkkor diplomatikusan próbáltam rávenni a mulya énekest, hogy adjon már egy kicsit a halából. Kérdeztem a birka baritontól,
Enni mennyit bír katari tonból.
Az aggok háza házirendjéből Alsó venni köteles, ki
nem látja ha, töke les ki
Főleg, hogy az előbb beszéltem koszorúsunkkal, CSABEEval, és nagyon rossz híreim vannak: alkotói válságban van.... Ismerve tehetségét remélem, hogy ez csak átmeneti, mert sporttárs és evad után még egy ekkorát veszteni nagy luxus lenne...
GroundZero, szvacs
köszi.
ses kedves,
a korzo, az egér, és Ivo megfogott...
Én a kórház belgyógyászatának női osztályán jártam:
Ha a kislány elmerül a kézimunkában, krónikus bulímiája pacalevés után se jelentkezik. Mikor kendőt batikol
Ne várj bendőt Katiból
Variáció avagy ágyszomszédja esete súlyosabb Bár kezében kendőt tart Alma
csak kiszökken bendőtartalma
Szegény Erzsit meg ne fertőzd, így is van elég baja a frissen berakott ólom koponyatető-protézisével Ne köhögj kanyarót Örzsére
Nagy súly, mit nyaka ró törzsére
A továbbra is kritikus állapotban lévő beteget eltiltják a kórterembe besurranó nőcsábász török tiszttől. Nem ment még úgy lejjebb Lea lázad
Hogy magad e bejjel lealázzad
Mivel Lea nem hajlik a jó szóra, a török iskolázatlanságát hangsúlyozzák előtte Bár bejed élete szex-ikon-lét,
Nála még nem esett lexikon szét