Kurva nagy volt! A meccs maga biztos alacsony színvonalú volt, de ki nem sz@rja le? :) Nagggggggggggggggyon nagyon örülök! :)
Na, és most nem 26-an voltunk ám :)) Remélem idén már nem megyünk többet Paksra, mert már azért unom :)
Norris nem tudom ám mit mondtál a telefonba, mert épp a Wylie borult ki ránk a szektorba, de az eredményt akkor ezek szerint értetted legalább :))
Olyan még az életben nem volt, ami a meccs végén: a dudaszó pillanatában AZONNAL az összes kaposvári játékos extázisban örjöngve rohant, futott, mint az állat oda hozzánk a szektorhoz, többen fel is másztak a "nép" közé :))) Elképesztö volt :))) Hegyekben volt játékos-szurkoló mindenki :)))
A bravúros egyenlítés után holnap ismét Pakson lép pályára a Kaposvári KK a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében. Az Atomerőmű SE nem tudta a legsimább úton biztosítani a négy közé jutását, így minden egyes meccsel egyre nagyobb izgulni valója lesz a tolnai alapszakasz-győztesnek.
(2005-05-10)
Nagy csata volt a vasárnapi, és a kaposváriak szeretnék, ha nagy csatára kényszerítenék a paksi alakulatot a szerdai, harmadik találkozón is. Ehhez pedig jó játékkal ki kell egyenlíteni a paksiak fizikai erőbeli fölényét. Kmézics Zorán vezetőedző, Kaposvári KK: - Természetesen, ha tovább akarunk jutni - márpedig tovább akarunk, akkor nyernünk kell egy meccset Pakson. Ez lehet a harmadik vagy az ötödik. És ne felejtsük, hogy még itthon is meg kell egyet nyerni, hiszen csak 1-1-gyel állunk. Minden meccsen próbálunk győzelemre menni. Kulcsfontosságú meccs lehet a szerdai, és ezt tudja a paksi gárda is - igaz, ők szerepelnek hazai pályán. Zsoldos András vezetőedző, Atomerőmű SE Paks: - Minden meccs nehéz. De azért nagyon bízom benne, hogy hazai pályán sikerül nyerni és úgy jöhetünk vissza pénteken Kaposvárra. Az ASE csapatában szerdán már várhatóan játszik az a Monroe, aki az idén talán a legtöbbet tette csapatáért a Kaposvár elleni mérkőzéseken. Amennyiben a somogyiak ugyanolyan felszabadultan játszanak, mint vasárnap, akkor megszoríthatják a Paksot, és az eredeti terveknek megfelelően akár az ötödik találkozót is kicsikarhatják a kupagyőztesből.
Nekem megfelel. De várjuk meg a többiek véleményét is :)
Ha minden o.k., akkor a wagnerur@wagnerur.hu címre kell elküldeni Wágner Úr-nak egy sör társaságában a banner-t, meg a topic URL-címét. Ha nem jó a méret vagy valami, akkor majd ő hegeszt rajta.
Szerintem már ezzel a meccsel tettek annyit a fiúk, hogy már másként gondolhatunk egy kicsit erre az idényre. Megmutatták, hogy igenis, hatalmasat küzdve, de meg lehet csinálni! Bármi is legyen a párharc vége, én már büszke vagyok rájuk, mert meghalnak inkább farkasként, de kutyaként nem élnek!
És azt is tudom, hogy a továbbiakat sem fogják feladni! És azt is tudom, hogy ők is hisznek a továbbjutásban, úgy mint mi!
Sajnos nem tudok menni Paksra, de gondolhatjátok mennyit fogok tanulni holnap délután, pedig 2 vizsgám is lesz csütörtökön.
Komolyan, létezik-e olyan kaposvári szurkoló, aki titokban, a szíve mélyén ne bízna a csodában?
Nem, nem, SOHA! :) Szerintem is mindenki reménykedik!
Tudom, nem játszott a bokautánugró.
De volt helyette Kisszsé, úgyhogy a hiánya SEMENNYIRE nem volt érezhetö!
Tudom, kéztörés után még nem az igazi az arcotütő-bírótlökő.
És nem is lesz az még egy jó ideig! Különben meg ki nem szarja le? Nálunk sem játszik a Bobó, aki alapember. De, ha nagyon demagóg akarok lenni, a Báne sem játszik, söt a Tanács sem :) Amkor nálunk 2001/02-ben a fél csapat sérült volt (Báne, Bobó, Gordan, évközben a Bencze Tomi, Sejo, Füli, Beck is sérült volt), azzal sem foglalkozott senki! "Abból kell fözni, ami van!" - by Földi Sutyi!
Tudom, a tüdőbajostorzszülött olyan szar volt, hogy Trepit nem adnám érte.
CZIGLER ENNYIT TUD!
Tudom, apjafia se lesz még egyszer ennyire rossz.
Dehogynem! :)) Niko mind a két meccsen szivatta rendesen, mekkora trauma lehet ez neki :)
Tudom, a fakezű bedobja a hármasokat.
Ha Monroe visszatér, akkor max. az üdítösüvegeket dobja majd be a kispadról, mert megint visszakerül oda, és örülni fog, ha max. 5 percet kap.
Tudom, ez csak egy meccs volt, és háromszor kellene legyőzni őket!
Ha ilyen hozzáállással játszunk, mint vasárnap, ha ennyire fognak hajtani, mint tették azt most, akkor akármi is lesz a vége, máris más szájízzel fogunk erre a csapatra gondolni.
Komolyan, létezik-e olyan kaposvári szurkoló, aki titokban, a szíve mélyén ne bízna a csodában? Tudom, nem játszott a bokautánugró. Tudom, kéztörés után még nem az igazi az arcotütő-bírótlökő. Tudom, a tüdőbajostorzszülött olyan szar volt, hogy Trepit nem adnám érte. Tudom, apjafia se lesz még egyszer ennyire rossz. Tudom, a fakezű bedobja a hármasokat. Tudom, ez csak egy meccs volt, és háromszor kellene legyőzni őket!
Ám mégis, én hiszek benne! Mindenesetre a becsületünk már megvan.
Hát én úgy vagyok vele, hogyha túl jutnánk a Pakson, akkor a döntőbe bejutnánk( a címvédéssel még várjunk), mert eddig ahányszor 4be jutottunk, akkor döntőt játszottunk!
Hiába, a szélsőségek csapata vagyunk. De komolyan, ha valamilyen csoda folytán továbbjutnánk a Paks ellen akkor szerintem meg is védjük a bajnoki címünket.