Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2019.07.14 0 1 45

Vagy túl egyszerű a telefonod, vagy túl új.

A képfeltöltés egy flash nevű böngészőbővítménnyel működik, ami egyszerű telefonokon sosem volt, a legújabbakon meg már nincs, mert - számtalan biztonsági probléma után - leálltak a fejlesztésével.

(Esetleg ha nagyon új típusú a teló, akkor talán lehet rá keresni egy olyan böngészőt, ami tudja a flash-t is. Mondom: talán.)

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.14 -1 0 44
Te olyan ügyi vagy.
Miért nem tudok telóról képet feltölteni?
Nem is adja fel a lehetőséget.
Előzmény: MrJones512 (42)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.14 -3 0 43
Akkor ti vagytok Albert Flóri rokonai?
(Lábatlanok)
Előzmény: Törölt nick (41)
MrJones512 Creative Commons License 2019.07.14 0 0 42

"Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok." :)

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.14 0 1 41

Szia, jó reggelt! De jó, h itt vagy te is! :)

Sajnos nem tudok neked segíteni. Az én családomban eccerűen nincs lábszag. Mi ilyenek vagyunk. Lehet, h genetika, de még soha nem volt lábszagú a lábam. Tudom, h sokan küzdenek vele, de engem az a kórság elkerült. 

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 -2 1 40
Nekem az a gondom egy ideje, hogy nem tudom, hova lesz a lábszag, ha megmossuk a lábunkat.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 39

Jó éjszakát! :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 -1 0 38

Örülök, h itt vagy! :) Mingyár' mék aludni.

Jó, h hoztad! Itt sem írják, h ajánlanák a hozzáadott cukrot... Nincs cukor a tányéron... 

Előzmény: liebElla (37)
liebElla Creative Commons License 2019.07.13 -2 0 37

'stét, ha már a hármason is kajáról van szó, hozok ide egy hasznos holmit: http://mdosz.hu/uj-taplalkozasi-ajanlasok-okos-tanyer/

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 36

Sziaaaaa! De aranyos vagy! Csak ne zabálnál annyit! ;)

Előzmény: MrJones512 (35)
MrJones512 Creative Commons License 2019.07.13 0 1 35

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 34

Nyissál egyet! Remélem mehetek majd, ha engem érdeklő téma is lesz... :)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (32)
next_opponent Creative Commons License 2019.07.13 -1 1 33

Bűnösen hanyagolod a lolacica rovatot, az már igaz.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (32)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2019.07.13 -3 0 32

lassacskán már mindenkinek van saját topikja, aszem én is kérek egyet, feminista cicuskák vagy valami hasonló címmel :)

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 31

Nézd, Szytopa, vagy Gyatlov! Én mindent megtettem. Azzal kell főznünk, amink van. Ha a moderatúra úgy döntött, itt nem libázhacc, akkor nem libázhacc. Tényleg van saját topicod, ami nem is csúnya. Oda vidd a libuskáidat.

Am mit csináltál ma? Hétvége van, pihengettél? Mi volt az ebéd? :)

Előzmény: Gedeon gúnár (28)
next_opponent Creative Commons License 2019.07.13 -4 0 30

Fogd már be, világos?

Előzmény: Gedeon gúnár (28)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.13 0 0 29

Ha nem tiltják ki ezt az árvamadarat innen az összes nickjével , ugyanazt fogja csinálni , mint a másik két topikon  is .  Naponta többször végigrinyálja ezt is .

Gedeon gúnár Creative Commons License 2019.07.13 0 4 28

nem

itt csak azt lehet csinálni amit a moderátori önkény kegyeskedik megengedni

Előzmény: Törölt nick (26)
next_opponent Creative Commons License 2019.07.13 -3 0 27

Azt a topiknyitó kérte, sőt, ő maga írta oda. Te pedig befogod a büdös pofádat.

Előzmény: Gedeon gúnár (5)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 26

Hihhííí! :) Mindenkinek nagyon örülök! Nem is gondoltam, h ennyien jöttök! Érezzétek jól magatokat! Itt mindent lehet csinálni, ami baráccságos! 

-----------------------------------

Nézem a megkínált áruházakat. Van, amelyik teccik. Köszönöm szépen! :)

next_opponent Creative Commons License 2019.07.13 -3 0 25

Mindketten szeretünk főzni is és beszélgetni is, úgyhogy itt vagyunk.

smrt_feminizmu Creative Commons License 2019.07.13 -3 0 24

Ide is be lesz engedve az összes femis marha? :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 23

Szóval a haszon érdekelne engem, h az engem leugatónak mi haszna származik ebből.

Mert mondjuk, ha arról van szó, h az osztályfőnök veri Pistikét, és Pistike mamája ezt szóvá teszi, akkor mondjuk meg tudom érteni a Pistike mamáját lehurrogókat, hiszen az osztályfőnöknél való jó helyezkedés a nyereség, az, h az ő gyereküket nem veri az osztályfőnök, illetve, ha látványosan lehurrogják Pistike mamáját akkor az osztályfőnök esetleg még elnéző is lehet az ő Mórickájuk hiányosságaival szemben. Az más kérdés, h az összjó az lenne, ha az of. senkit sem verne, de az hosszadalmasabb, és kétesebb kimenetelű sztori lenne. Benne van a veszteség lehetősége is. Hiszen még ha ki is rúgják az ofőt, a helyére kerülő osztályfőnökben benne lehet, h kik tartoztak a "hőbörögőkhöz"... Szóval egy ilyen sztoriban kézzelfogható a nyereség, mégha kétes is...

Az üzletes történetben elvileg az lenne a nyereség, h legyen áru. Tehát az lenne a logikus, ha az emberek a hőbörögő mellé állnának, nem pedig ellene fordulnának, hiszen nekik is nyereség lenne, ha tunnának zöldbabfőzeléket enni. De nem ez történik, hanem letapossák a hiányosságokat szóvá tevőt, és alányalnak az üzletvezetőnek, akivel semmilyen érdekkkapcsolatuk nincs... Totális talány... Pfff... 

Nem tom, itt foglalkozik vki ilyesmivel?

Előzmény: Törölt nick (17)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.13 0 0 22
Előzmény: Anyóca99 (19)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.07.13 -1 0 21

Ezek a cégek a fizetőképességük szerint osztják fel az embereket, a legjobb áruk nyugatra jutnak, ahol sok pénze van az embereknek, Magyarországon belül Budapestre, a sor végén meg a legszegényebb területek vannak, ahol bolt sincs.

Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.13 0 0 20

Lehet éhínség közelít , mert ma olyan leharcolt volt a Tescó , hogy nem is láttam még ilyet .

Megyei jogú városban .

Előzmény: Törölt nick (3)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.13 0 0 19

Valahol olvastam , hogy a Spar 49 pest környéki helyre szállít . Nézz utána esetleg !

Az emberek meg  "neszóljszámnemfájfejem" mentalitásúak többnyire . Kisebb településen pláne , mert mindenki ismer mindenkit , és mit szólnak a többiek , ha hőbörög .... Akinek fontos , az megtalálja a zöldborsó útját másokon át  , a többi meg eszik krumplit , vagy terem a kiskertben valami .

Vevegyő Creative Commons License 2019.07.13 -1 0 18

más is szállíthat házhoz, az auchantól a tescóig. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.13 0 0 17

Ide nem szállítanak házhoz... :) Mind1, eszünk, amit a Lidli "ad"... Ez is olyan jó magyaros... Érted? :) "Ad". A Lidli...

És nem is erről van szó... Hanemhogy vhogy az emberek nem állnak ki magukért... Az őslakosok azért, mert nem illik, mi lesz, ha megszólnak, a gyüttmaradtak meg mind elintézik Pesten kocsival az ilyesmit, és a helyi Lidlibe kb. ásványvízért, meg tejért járnak... És, ha több hónap után meg mersz szólalni, h ugyanettől a brandtől Pesten nem ehhez vagy szokva, lehurrognak, beleszolnak, kioktatnak... Nem, nem állnak be melléd, h ők is szeretnének spenótot/ zöldbabot enni... Alálihegnek az üzletvezető üllepének, és csóválják a fejüket téged méregetve... Bár nem tom, ebből milyen hasznuk származik... Kell, h legyen vmi hasznuk, csak aszt nem tom, h mi... Ez érdekelne... az egésznek a pszichológiája, h mi mozgattya eztetet... 

A konkrét ügyben felkerestem az Üf szolgálatot. De ez nem olyan érdekes, mint az emberek viselkedése...

Előzmény: Vevegyő (16)
Vevegyő Creative Commons License 2019.07.13 -1 0 16

házhoz szállítással nem oldható meg?

Előzmény: Törölt nick (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!