Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
A képfeltöltés egy flash nevű böngészőbővítménnyel működik, ami egyszerű telefonokon sosem volt, a legújabbakon meg már nincs, mert - számtalan biztonsági probléma után - leálltak a fejlesztésével.
(Esetleg ha nagyon új típusú a teló, akkor talán lehet rá keresni egy olyan böngészőt, ami tudja a flash-t is. Mondom: talán.)
"Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok." :)
Sajnos nem tudok neked segíteni. Az én családomban eccerűen nincs lábszag. Mi ilyenek vagyunk. Lehet, h genetika, de még soha nem volt lábszagú a lábam. Tudom, h sokan küzdenek vele, de engem az a kórság elkerült.
Nézd, Szytopa, vagy Gyatlov! Én mindent megtettem. Azzal kell főznünk, amink van. Ha a moderatúra úgy döntött, itt nem libázhacc, akkor nem libázhacc. Tényleg van saját topicod, ami nem is csúnya. Oda vidd a libuskáidat.
Am mit csináltál ma? Hétvége van, pihengettél? Mi volt az ebéd? :)
Ha nem tiltják ki ezt az árvamadarat innen az összes nickjével , ugyanazt fogja csinálni , mint a másik két topikon is . Naponta többször végigrinyálja ezt is .
Szóval a haszon érdekelne engem, h az engem leugatónak mi haszna származik ebből.
Mert mondjuk, ha arról van szó, h az osztályfőnök veri Pistikét, és Pistike mamája ezt szóvá teszi, akkor mondjuk meg tudom érteni a Pistike mamáját lehurrogókat, hiszen az osztályfőnöknél való jó helyezkedés a nyereség, az, h az ő gyereküket nem veri az osztályfőnök, illetve, ha látványosan lehurrogják Pistike mamáját akkor az osztályfőnök esetleg még elnéző is lehet az ő Mórickájuk hiányosságaival szemben. Az más kérdés, h az összjó az lenne, ha az of. senkit sem verne, de az hosszadalmasabb, és kétesebb kimenetelű sztori lenne. Benne van a veszteség lehetősége is. Hiszen még ha ki is rúgják az ofőt, a helyére kerülő osztályfőnökben benne lehet, h kik tartoztak a "hőbörögőkhöz"... Szóval egy ilyen sztoriban kézzelfogható a nyereség, mégha kétes is...
Az üzletes történetben elvileg az lenne a nyereség, h legyen áru. Tehát az lenne a logikus, ha az emberek a hőbörögő mellé állnának, nem pedig ellene fordulnának, hiszen nekik is nyereség lenne, ha tunnának zöldbabfőzeléket enni. De nem ez történik, hanem letapossák a hiányosságokat szóvá tevőt, és alányalnak az üzletvezetőnek, akivel semmilyen érdekkkapcsolatuk nincs... Totális talány... Pfff...
Ezek a cégek a fizetőképességük szerint osztják fel az embereket, a legjobb áruk nyugatra jutnak, ahol sok pénze van az embereknek, Magyarországon belül Budapestre, a sor végén meg a legszegényebb területek vannak, ahol bolt sincs.
Valahol olvastam , hogy a Spar 49 pest környéki helyre szállít . Nézz utána esetleg !
Az emberek meg "neszóljszámnemfájfejem" mentalitásúak többnyire . Kisebb településen pláne , mert mindenki ismer mindenkit , és mit szólnak a többiek , ha hőbörög .... Akinek fontos , az megtalálja a zöldborsó útját másokon át , a többi meg eszik krumplit , vagy terem a kiskertben valami .
Ide nem szállítanak házhoz... :) Mind1, eszünk, amit a Lidli "ad"... Ez is olyan jó magyaros... Érted? :) "Ad". A Lidli...
És nem is erről van szó... Hanemhogy vhogy az emberek nem állnak ki magukért... Az őslakosok azért, mert nem illik, mi lesz, ha megszólnak, a gyüttmaradtak meg mind elintézik Pesten kocsival az ilyesmit, és a helyi Lidlibe kb. ásványvízért, meg tejért járnak... És, ha több hónap után meg mersz szólalni, h ugyanettől a brandtől Pesten nem ehhez vagy szokva, lehurrognak, beleszolnak, kioktatnak... Nem, nem állnak be melléd, h ők is szeretnének spenótot/ zöldbabot enni... Alálihegnek az üzletvezető üllepének, és csóválják a fejüket téged méregetve... Bár nem tom, ebből milyen hasznuk származik... Kell, h legyen vmi hasznuk, csak aszt nem tom, h mi... Ez érdekelne... az egésznek a pszichológiája, h mi mozgattya eztetet...
A konkrét ügyben felkerestem az Üf szolgálatot. De ez nem olyan érdekes, mint az emberek viselkedése...