Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -2 0 9606

Ez így már értékelhető hozzászólás. Nos, azért ezen is látszik, hogy mindkét - vagy több - irányból feltételezések és fenyegetőzések hangzanak el, persze valamennyire a diplomácia nyelvén. 

Előzmény: rocky reloaded (9600)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -2 0 9605

A kis Bush mindegyiket alulmúlta.

Előzmény: rocky reloaded (9601)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -2 0 9604

Pont neked fogok keresgélni. Úgy látom, téged sem az eszedért vett át a szabad világ.

Előzmény: Well (9602)
Siphersh Creative Commons License 2017.05.30 -5 0 9603

Teljesen félreérted a kérdést. Ez a kérdés nem azt jelenti, hogy Putyin meg akarja támadni Lengyelországot. Hanem ez egy olyan kérdés, amire a NATO a válasz. Vagyis az a kérdés, hogy de facto létezik-e még a NATO.

Előzmény: Well (9590)
Well Creative Commons License 2017.05.30 0 5 9602

"Russia Today könnyen elérhető a fészről. A videótárában angolul tudsz keresni az interjúk között. 

Jézus! Te ennyire fejletlen vagy?"

Hmm, szoval hivatkozol valamire, amit vagy megtalalok, v nem, ha nem akkor en vagyok a fejletlen Eh ?

bocsika, en ahoz vagyok szokva, h ha valamelyik mernokom hivatkozik valamire az, hozza a forrast. minden mas esetben ..nincs forras = nincs credit :o))

jo ejt lefarasztottatok, megyek csicsikalni 

Előzmény: Törölt nick (9599)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.05.30 0 7 9601

Öcsisajt, az utóbbi 100 év ÖSSZES USÀK ELNÖKE KIVÉTEL NÉLKÜL KIMONDOTTAN PRIMITÍV BUNKÓ TAHÓ VOLT. Talán a kiválasztási rendszeren kellene változtatni, mert a jelenlegi rendszer kizárólag bohócokat hoz a felszínre.

Előzmény: Törölt nick (9599)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.05.30 0 7 9600

Öcsisajt, valamit benéztél, mert Kalinyingrádból Németország BÁRMELY PONTJA (nemcsak a keleti határa) max. 10-12 perc alatt elérhetö Iszkanderrel. Amikor Putyin az igen hartcias Muzulmutti-nak a figyelmét erre az igen triviális tényre felhívta, akkor a Muzulmutti igencsak felkapta a vizet, mert leesett neki a tantusz, hogy neki ebben a partiban nem osztottak lapot. Ja, és Lengyelország megszállását még az ereje teljében lévö SzU sem kockáztatta meg. Trumpi-nak meg a védelmi pénz ügyében teljesen igaza van. Viszont az EU helyében meg aszondanám, hogyha az USA nem védi az EU nevü gyarmatát mert arra nincs zsozsó, akkor itt a nagy sansz az EU nevü usák gyarmatnak a felszabadulásra.

Előzmény: Törölt nick (9595)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -3 0 9599

Russia Today könnyen elérhető a fészről. A videótárában angolul tudsz keresni az interjúk között. 

Jézus! Te ennyire fejletlen vagy? Egyébként meggyőződésem, hogy Putyin IQ-ban magasan veri ezt az ócska ripacsot, akit csak a kis Bush-hoz tudok hasonlítani. Az is jó nagy gyeplák paraszt volt!

Előzmény: Well (9596)
NevemTeve Creative Commons License 2017.05.30 -6 0 9598

Próbálkozzál bátran, csak meg ne tudd, hogy Tusk-ot és Trump-ot is Donald-nak hívják, mégis két különböző személy... És ami a legfurcsább, az egyikük lengyel, a másik meg nem!

Előzmény: Well (9596)
Well Creative Commons License 2017.05.30 0 6 9597

"hogy rakétáikkal elérhetik akár Németország keleti határait is,"

E Korea meg evtizedek ota "raketaikkal elerheti az usa nyugati partjat" akkor most nekem attol kell felnem, h E korea meg akarja szallni az USAT ???  kesz feladtam, nincs vita, nincs logika :o(

Előzmény: Törölt nick (9595)
Well Creative Commons License 2017.05.30 0 6 9596

"Bizony Putyin tett ilyen sejtető kijelentést, pontosan Lengyelország USÁ-hoz való viszonyulása miatt."

Alljon meg a menet toke van a menyasszonynak !! 

ezen had ragjam at magamat, szoval Putin tamogatja a Donaldot, sott o a Putin zsebibabaja, ugyanakkor meg akarja szallni Lengyelorszagot, mert joban van az Usa-val, ahol a libtardok szerint a Donald csak egy bab, es Putin az igazi elnok ??? Akkor most mi van ?? Putin megakarja szallni Lengyelorszagot, mert joban van azzal az orszaggal amit o iranyitt ??? B+ sose leszek jo libsi, nem birom en igy kicsavarni a logikat :o(((

Előzmény: Törölt nick (9593)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -3 0 9595

Russia Today interjú volt. Pont a NATO balti terjeszkedése kapcsán hangzott el utalás arra, hogy rakétáikkal elérhetik akár Németország keleti határait is, ti. ott nagy az amerikai befolyás. De nem gyűjtök cikkeket és linkeket. Ellenben, mint amerikai pógár, jobban odafigyelhetnél a világ nagy dolgaira. Főleg miután Trumpli Európa pfájába vágta, hogy az európai adófizetők tartoznak az amerikai adófizetőknek a védelemért.

Előzmény: Well (9594)
Well Creative Commons License 2017.05.30 0 5 9594

qrvara erdekelne az a link ahol elolvashatom a sajat szememmel, h putin olyan "sejteto" kijelentest tett, amibol arra lehet kovetkeztetni, h meg akarja szallni lengyelorszagot ... ha a cikkban szerepel a " nevtelen forras" , "allitolagos" , "feltetelezheto" , "azt az erzest kellto" kifejezes akkor ne faradj :o)) 

Előzmény: Törölt nick (9593)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -4 0 9593

Bizony Putyin tett ilyen sejtető kijelentést, pontosan Lengyelország USÁ-hoz való viszonyulása miatt. De ahogy látom, ti odaát a nagy technikai fejlettség ellenére jól be vagytok zárva a bulvár világába.

Előzmény: Well (9590)
Well Creative Commons License 2017.05.30 0 6 9592

WOW 59.000 hsz 2 ev alatt.  te vagy az ugyeletes balos hozzaszolo ???? 

jaccunk a szamokkal, heti 5 munkanap, napi 8 ora, evi 3 het szabadsag....= 49 het/ev x 5 nap/het  8 ora/nap = 

1960 ora/ev  x 2 ev = 3920 index forumon figyelessel eltoltott ora 

59000 hsz / 3920 ora = 15 hsz / ora  

tehat ha foalasban csinalod, akkor szulsz 1 hsz-t minden 4 percben  (Sztahanovista mutch ??? )

ha mindezt a szabadidodben csianlod akkor meg B+ :o))

az meg ,h a cikrol amit belinkeltem , neked 56 jut eszedbe.... orvosnak gyorsan mutassd meg magad :o)))

Előzmény: martinaxe7 (9591)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.05.30 -13 0 9591

Nekünk baráti segítséget nyújtott a Vörös Hadsereg 56-ban

Jószándékuk azóta is legendás...

Well Creative Commons License 2017.05.30 0 7 9590

na atugrottam kanadaba (del quebec) a hosszu7vegere, mert hala St-Justinnek a sollar piszok olcso, es a lanyok eddig sem voltak dragak :o))

ma reggel mit sem sejtve eszegetem a reggelimet, mikor a veletlenul kinyitottam a helyi ujsagot, (kopjetek le, ubatkoztam na, es ugye a franciak mindig komikus dolgokat tudnak irni...)

mikor a lassd mint lennet koldalhoz ertem, keresztbe allt a torkomon az "oeuf benedictine" , es sirva-rohogve torolgettem a konnyeimet, a pincer csaj komolyan aggodott ertem, mondtam, semmi baj mar csak ezert a rohogesert megerte ide latogani ... es akkor uraim es holgyeim, a Libtard media eddigi csucsa (nalam) 

a Felirat a Trump  (nem legelonyosebb kepe ) alatt igy olcasando : 

"Vajon mit fog csinalni Trump USA-ja , ha Oroszorszag megszallja Esztorszagot vagy LENGYELORSZAGOT ?!?!?!?"

az emberi hulyeseg es a libtard remuletkeltes ugyfesst hatartalan :o))

Eljen a kanadai osznepi paranioa :o))

komolyan, ez mi a fasz ?? mar itt tartunk, h Putin megakarja szallni Lengyelorszagot ?? b+ mit sziv az aki ezt leirta/jovahagyta/kinyomtatta ???? 

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 -2 3 9588

Hüüü de jó lenne. Beletenni az USA infrastructúrába.

Előzmény: bloody rain (9580)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.05.29 -12 0 9587

Sógor mit szól ehhez ?????

Előzmény: Supremes (9585)
Szentimentális Snidling Creative Commons License 2017.05.29 -2 0 9586
Supremes Creative Commons License 2017.05.29 -6 0 9585

Roger Waters

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 5 9584

Mivel ezzel te is és én is tisztában vagyunk, nem kell feltételezni, hogy Orbán nem tudja.

Előzmény: bloody rain (9583)
bloody rain Creative Commons License 2017.05.29 -3 2 9583

Akár.  De Trump az USA érdekét képviseli, üzletember, és megegyezik majdnem mindenkivel akivel érdemes. Merkellel simán.

Előzmény: Törölt nick (9581)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 5 9582

No persze az egérnek nagyon kell vigyáznia, amikor két elefánt összeverekszik.

Előzmény: Törölt nick (9581)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 5 9581

:)

Viccet félretéve, itt most csinos kis boxmeccs indul(hat) az USA és Németország között, amely Orbán akár jól ki is használhat az ország érdekében.

Előzmény: bloody rain (9580)
bloody rain Creative Commons License 2017.05.29 -3 2 9580

" fel kell lépni ellene"

- A legszebb lenne ha az usát kizárnák a NATO-bol - én helyeslem:-DDD

Előzmény: Törölt nick (9578)
Supremes Creative Commons License 2017.05.29 -8 0 9579
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 7 9578

Az szociáldemokrata (SPD) politikus Sigmar Gabriel ma Berlinben azt mondta: "Donald Trump amerikai elnök politikája gyengíti a Nyugatot, ezért fel kell lépni ellene".
A külügyminisztérium tájékoztatására hivatkozó jelentések alapján a szociáldemokrata (SPD) politikus a menekültügyről nemzetközi szervezetek vezetőivel folytatott megbeszélésén azt mondta, hogy "bűntárssá" válik, aki nem lép fel Donald Trump politikájával szemben".
"Az Egyesült Államok az elnök tevékenysége miatt kihull a fontos nemzetek sorából, így a Nyugat kisebb, vagy legalábbis gyengébb, mint a Donald Trump előtti időkben - mondta Sigmar Gabriel.

No, hát kifejezetten esélyes, hogy az ilyesmitől Trump rendesen be fog rágni és körül fog nézni, hogy ki is segíthet neki jól alátenni Bundesmuttiéknak... és esélyes, hogy Viktor is eszébe jut emiatt. :)

Supremes Creative Commons License 2017.05.29 -8 0 9576
Supremes Creative Commons License 2017.05.29 -8 0 9575

Igazad van, hisz nem sok maradt.

Előzmény: Törölt nick (9562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!