Beszéltem vele, megveszi nekem a jegyet. Csak ő fél 6-ra megy a csarnokba, én kb 4-re érek haza, és egyből mennék. Szóval majd bejutok csak valahogy... :-) Foglaljatok helyet, ha nem lesz, és gyertek ki sörözni majd! :-) Aztán kint megvárjuk Dope-t legfeljebb. :-)
Nagyszerű ez a tegnapi győzelem! Holnap pedig pokolt kell csinálni a csarnokban! remélem beszáll a WW is a szurkolásba! És biztos, hogy telt ház lesz, mert ilyen eredmény után még a divatok is kimennek! Csak sajnos az egyetem miatt én nem lehetek ott, amit rohadtul sajnálok, de remélem majd valaki közvetíti nekem a meccset!
Majd lesz, nyugi! Csak most még kicsit széjjelvagyok csúszva :))) Jegyet megpróbálom megszerezni, de a Dope ma megy jegyért asszem a klubirodába, ha gondolod hívd fel, hogy vegyen neked is! Ha nem megy ma, akkor majd én veszek neked holnap :)
Szópárbaj: Mink:-BAJNOKCSAPAT-BAJNOKCSAPAT-BAJNOKCSAPAT! Ők:-Kupagyőztes-kupagyőztes-kupagyőztes! Mink:-BASSZÁTOK A KUPÁTOKAT HEJJ-HEJJ!!!!!! :)))))))))))))))))))))))
Bandi szaros gatyád! Bandi szaaaros a gatyád, szaaaroos a gaaaaatyád!!! :)))
És még annyit, hogy akik nem olvasták a tegnapi "közvetítést" a meccsről az MNK-ban, azok tegyék meg! Én most olvastam vissza, megéri! Szerintem nagyon ott van...
Kurva nagy volt! A meccs maga biztos alacsony színvonalú volt, de ki nem sz@rja le? :) Nagggggggggggggggyon nagyon örülök! :)
Na, és most nem 26-an voltunk ám :)) Remélem idén már nem megyünk többet Paksra, mert már azért unom :)
Norris nem tudom ám mit mondtál a telefonba, mert épp a Wylie borult ki ránk a szektorba, de az eredményt akkor ezek szerint értetted legalább :))
Olyan még az életben nem volt, ami a meccs végén: a dudaszó pillanatában AZONNAL az összes kaposvári játékos extázisban örjöngve rohant, futott, mint az állat oda hozzánk a szektorhoz, többen fel is másztak a "nép" közé :))) Elképesztö volt :))) Hegyekben volt játékos-szurkoló mindenki :)))
A bravúros egyenlítés után holnap ismét Pakson lép pályára a Kaposvári KK a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében. Az Atomerőmű SE nem tudta a legsimább úton biztosítani a négy közé jutását, így minden egyes meccsel egyre nagyobb izgulni valója lesz a tolnai alapszakasz-győztesnek.
(2005-05-10)
Nagy csata volt a vasárnapi, és a kaposváriak szeretnék, ha nagy csatára kényszerítenék a paksi alakulatot a szerdai, harmadik találkozón is. Ehhez pedig jó játékkal ki kell egyenlíteni a paksiak fizikai erőbeli fölényét. Kmézics Zorán vezetőedző, Kaposvári KK: - Természetesen, ha tovább akarunk jutni - márpedig tovább akarunk, akkor nyernünk kell egy meccset Pakson. Ez lehet a harmadik vagy az ötödik. És ne felejtsük, hogy még itthon is meg kell egyet nyerni, hiszen csak 1-1-gyel állunk. Minden meccsen próbálunk győzelemre menni. Kulcsfontosságú meccs lehet a szerdai, és ezt tudja a paksi gárda is - igaz, ők szerepelnek hazai pályán. Zsoldos András vezetőedző, Atomerőmű SE Paks: - Minden meccs nehéz. De azért nagyon bízom benne, hogy hazai pályán sikerül nyerni és úgy jöhetünk vissza pénteken Kaposvárra. Az ASE csapatában szerdán már várhatóan játszik az a Monroe, aki az idén talán a legtöbbet tette csapatáért a Kaposvár elleni mérkőzéseken. Amennyiben a somogyiak ugyanolyan felszabadultan játszanak, mint vasárnap, akkor megszoríthatják a Paksot, és az eredeti terveknek megfelelően akár az ötödik találkozót is kicsikarhatják a kupagyőztesből.