Keresés

Részletes keresés

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5063

en bloc csalódás= összességében csalódás

Előzmény: zakarias1 (5062)
zakarias1 Creative Commons License 2021.10.29 0 2 5062

"ettől függetlenül csalódás mind Mahé, mind Máté idei játéka eddig."

Nekem Mahé veszprémi játéka unblock csalódás. 

Előzmény: Bembi86 (5061)
Bembi86 Creative Commons License 2021.10.29 -1 3 5061

nyilván a támadásbeli korlátainkról tudtunk előre.

ettől függetlenül csalódás mind Mahé, mind Máté idei játéka eddig.

az tisztán látszik, hogy ha valami egetrengetően nagy változás nem lesz - pl Liget robbanásszerű fejlődése - ,akkor idén max akkor van FF, ha a meccseink 80%án 40% körüli a kapusteljesítmény.

ami engem jobban zavar, hogy az elmúlt 1 évben klubot váltott Nahi, Remili, Konkoud, Sagosen, Röd - és mi csak Sagosenért voltunk hivatalosan versenyben, a fiatal horvátokról/szerbekről ne is beszéljünk 

érezhetően vagy nem csinálunk valamit jól ezen a téren, vagy visszaesőben a vonzerőnk

Psenior Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5060
Szeged, két Motor és egy Bukarest meccs van ezidő alatt.
Előzmény: Gozo (5058)
Gozo Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5059

Sagosen és Rød 2023-tól hazatér Kolstadba

Gozo Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5058

Ez alatt a 4-5 hét alatt sok minden el is mehet sajnos...

Rosszkor jött ez a sérülés (bár melyik jön jókor)

objektív3 Creative Commons License 2021.10.29 -1 2 5057

Én úgy látom Lékai játékát, hogy ő egy igazi irányító, és három dolog kell a jó játékához: bizalom, önbizalom és társak. Amikor kezdő volt, jól tette a dolgát, a társak hibáztak, illetve nehéz volt alkotni Ligettel és Blagóval. Kiszorult a csapatból, elment a bizalom és önbizalom, remélem, legalább a válogatottban hozza a klasszisát.

Egyébként támogatom, hogy menjen másik csapatba, Veszprémben soha nem volt igazán megbecsülve. Amikor a Veszprém legjobb, legstabilabb játékosa volt, akkor is Mahé és Nenadic volt a kedvenc és a sztár, Mahé, aki bejött a 2. félidőben a fáradó ellenfél ellen villogni, és Nenadic, aki vagy megnyert egyedül egy meccset, vagy elveszített egyedül egy Final-Fourt...

csalapet Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5056
Bokai Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5055

Na igen, védekezésben még van két-három vezéregyéniség, akikre lehet számítani (Corrales, Sipos és Liget), de támadásban csak Nenadic képes a hátára venni a csapatot...

Előzmény: Zso_Re (5053)
Psenior Creative Commons License 2021.10.29 0 0 5054

Tegnap sok hiba előjött, de nem szabad az eddig Momoék által felszínre hozott erényünket elfeledni. Azt már látjuk, hogy van védekezésünk, ami most kicsit visszaesett (talán Sipi kiválása miatt is), de azért erre lehet építeni és ennyivel előrébb vagyunk mint tavaly. Elindult Patrik játékba hozása, ami azért fontos, mert más nemigen vállal kintről. Sajnos ez a folyamat is megtorpant Lauge visszatértével, szerintem nem kéne "elengedni". Ha Patrik eddig felépített önbizalma visszaesik, akkor nem fog tudni segíteni vészhelyzetben, ezt láttuk tegnap. Ami viszont a szezon eleje óta a legjobban zavar, hogy van két klasszis irányítónk, aki a legkevésbé sem tud jelenleg a csapat hasznára lenni, még annyira sem mint Lukács Pepe... Máté már kapott elég lehetőséget, de nem megy neki, akkor inkább játsszon a fiatal. Mahe meg menjen a szélre. Ott hasznosabb, sőt a felkanyarodásai még színt is hoznak a játékba. Laugénak reméljük nincs súlyos sérülése, de ez most rosszabbul nézett ki, mint Omaré.

Zso_Re Creative Commons License 2021.10.29 0 3 5053

Végigszenvedtem, de ez borzasztó volt.

Az az érzésem, hogy ha kicsit is jobb edző ül az ellenfél padján, nekünk annál kisebb esélyünk van, és ez idegenben még hatványozódik is.

És ez a Szeged ellen sem vetít előre sok jót. Szerencsére van addig idő.

Alapvetően klasszikus átlövő játék nélkül akarjuk a szezont végigvinni? Yahiaban lenne potenciál, de rámászik a falra, vagy éppen elsodródik.

Ketten vannak a padon, ilyenkor egyik sem veszi észre az ordító hibákat? 

Amúgy meg mi lesz/lenne velünk Petar nélkül?...

Szucsi0110 Creative Commons License 2021.10.29 -1 0 5052

Jól látszik, hogy sem a Davis, sem az Ilic csapatba nem illik a játéka. 

Egyrészt mert ő az az irányító , aki viszi rá a falra a labdát. Ha van helye, 

és önbizalma, akkor beviszi és eldobja. Ez nincs neki. 10 perceket kap,

sokat hibázik, leszedik. Az átlövők sem olyanok, akik ehhez a játékstílushoz

megfelelőek lennének. Tegnap ugyan néhány Nenadic gól pont Lékai miatt jött

össze, de…. Tavaly nem volt baloldali átlövő, a jobboldali átlövők is sokat

voltak sérültek. Önbizalom nélkül pedig senki nem tud játszani. 

Szerintem az meg gáz, hogy azért mert magyar ragaszkodik a klub hozzá. 
Nyilván van néhány éve még (2-3), de nem itt és így. 

Előzmény: Gozo (5050)
Veszpremi Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5051

Én azt mondom, ez a meccs megmutatta Ilics gyengéit. Mikor száll a csapat, akkor nem kell belenyúlni, az megy neki, de az az egyszerűbb mutatvány (ráadásul hazai pályán, plusz egy játékossal). Ma Xavi lemeccselte, fogalma sem volt, mit kéne lépni rá. Pedig ez egy gyengus ellenfél, egy furcsa-, kellemetlen taktikával. Az elejétől látható volt. Erre rá kellett volna, rá lehetett volna készülni, mert volt precedens. Hogy egyszerre ennyi ember formán kívül van, az megint csak az ő sara. Cserestratégiája is fura volt.

Gozo Creative Commons License 2021.10.28 -1 1 5050

A jelenlegi (és már a tavalyi) Veszprém játékába valahogy nem illik. 

A válogatottéba meg igen. Ma sem tudott igazán hozzátenni.

Hová tudna menni? Mert az tény hogy neki lépnie kellene. Gondolom a Veszprém meg azért ragaszkodik hozzá, nert magyar. Ha elmenne meg kevesebb magyar lenne a csapatban.

Kapott azért az elmúlt másfél évben lehetőséget, de elért egy olyan szintet, hogy már megkopott iránta a bizalom.

Előzmény: Szucsi0110 (5049)
Szucsi0110 Creative Commons License 2021.10.28 -1 2 5049

Szerintem nem várható jó teljesítmény egy olyan játékostól,

aki a 48. percig ül a padon. Legalább 1-2 éve el kellett volna őt engedni,

igy lett volna korrekt. 

Előzmény: Marton 55 (5045)
tusek80 Creative Commons License 2021.10.28 0 2 5048

A legnagyobb gond szerintem amit írtam, Nenadicson kívül minden belső emberünk oldal irányban kézilabdázik nem a kapu felé

Csehov doktor Creative Commons License 2021.10.28 -1 2 5047

Ami pontokat bravúrral hoztunk (én a PSG elleni fordítást és a Barca-verést is idesorolom, hisz tudjuk, honnan jövünk felfelé), azt a mai meccsel buktuk. Kicsit kiábrándító, de nem kell a kardunkba dőlni... Azt hiszem, jókor jött pofon, ami segít visszazökkenni a földre, csak váratlan helyről érkezett. A Szeged elleni rangadó előtt szerintem különösen jó intőjel.

Lékai esetében pedig nem hónapok, hanem évek...

videkiman Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5046

No Sipos, no party. 

Marton 55 Creative Commons License 2021.10.28 0 2 5045

Ez engem is érdekelne! Szerintem saját magán kívül senki más nem tehet arról amit kitesz a pályára, az meg elég halovány.

Előzmény: Gozo (5044)
Gozo Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5044

Mert ki hozta és milyen helyzetbe?

Komolyan érdekel

Előzmény: Szucsi0110 (5042)
tusek80 Creative Commons License 2021.10.28 0 1 5043

Támadásban ma 3 ember ment kapu felé: a két szélső és Nenadics, azon kívül labdatologatás.

Yahia-nak el kéne magyarázni hogy nem magasugró hanem átlövő.

Máté olyan mint a lassított felvétel.

Mahé meg gyönyörködik a passzaiban, csak túl sok van belőle, ezzel visszük bele magunkat a hibába hogy van egy támadás amit 3 passzból meg lehetne oldalni, mi 13ból akarjuk, addig addig tologatjuk meg valaki eladja, elejti, nem tudja megfogni.

Szucsi0110 Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5042

Kérdezd azokat, akik ilyen helyzetbe hozták

Előzmény: Marton 55 (5037)
Psenior Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5041
Ilyen xart....
Marton 55 Creative Commons License 2021.10.28 0 1 5040

Ki lehet kapni de így nem !!!! úgynézki két arca van a csapatunknak

Gozo Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5039

Sok mindent nem értek ma itt.

Nem érdemeltünk pontot sem. 

Ilic remélem elgondolkodik ezen a mai meccsen. Főleg az erre történő felkészítésen. De a meccselésen is.

Egyszerűen nem szabadott volna ebbe a játéktípusba belemenni amit a románok ránk erőltettek.

Veszpremi Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5038

Botranyos, gyalázatos!

Marton 55 Creative Commons License 2021.10.28 -1 1 5037

Lékaival mi történik teljesen passzív hónapok óta???!!!

Gozo Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5036

Kapuban is lehetne visszacsere

tusek80 Creative Commons License 2021.10.28 0 0 5035

Mahé is mint egy serdülő,l Strlek kihagy egyet erre 10 mp múlva visszateszi neki nullszögbe - egyébként belülvédekezés volt - meg kint volt utána a labda, de ma azt sem érdelmeljük meg hogy szoros legyen, majd kicsit magába száll mindenki... mert fejben elszálltunk

Előzmény: Gozo (5033)
Gozo Creative Commons License 2021.10.28 -1 0 5034

Hát Ilic rendesen mozizik a pad mellett.

Próbálkozni kellene más felállásokkal, hátha valamelyik be jön. De így, hogy sémaszerűen negyedóránként cserél, esély sincs arra hogy felpörögjenek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!