Keresés

Részletes keresés

Áfonya03 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 790
Szia!

Nekem dr. Kamondi Zsuzsanna a háziorvosom, a Ferenc tér 1-ben van a rendelője. Kedves, segítőkész, alapos, és az asszisztense is nagyon aranyos. Területileg viszont a ház lakói a Drégely utcába tartoznak, én úgy könyörögtem be magam, mert nagyon sok jó hallottam róla, ami igaz is (azért kellett könyörögni, mert megszűnt egy praxis, és nagyon sok lett a beteg hirtelen).

Fogorvos: magánrendelőt tudok mondani, a párom a Tűzoltó utcai AAA Dent klinikára jár(t), és nagyon meg volt elégedve az orvosával.

Remélem tudtam segíteni.

Áfonya
Előzmény: turborago (789)
turborago Creative Commons License 2010.08.04 0 0 789
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a kerületi háziorvosokkal és fogorvosokkal? Kihez érdemes bejelentkezni?
Köszi!
Spárgatökmag Creative Commons License 2010.08.04 0 0 788
Nekünk február óta van, teljesen jól működik, eddig egyszer volt egy kb. fél napos üzemzavar.
Előzmény: KingInk (785)
LFC_82 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 787

Én is örülnék a Diginek, dehát ha nincs, akkor nincs mit tenni.

Előzmény: KingInk (786)
KingInk Creative Commons License 2010.08.04 0 0 786

fyi

emailt elküldtem, bár én jobban örülnék, ha a Digi bejönne mindenestül, t-home nélkül...

sok sikert és forza exeter!

Előzmény: LFC_82 (780)
KingInk Creative Commons License 2010.08.04 0 0 785

Digiről jut eszembe: amikor beköltöztünk, nagyjából az első lakók között még nem volt más lehetőség, úgyhogy pár hónap meddő infogyűjtés után behódoltunk az undorító t-home-nak, ahol a hűségnyilatkozatunk kb 2 hónapja lejárt.

Akkoriban a Digi semmilyen hálózattal nem rendelkezett, és tudtommal most sem, VISZONT a upc időközben előrukkolt a fibrenettel ami a t-home viszonylatban botrányos 9ezer HUF 8 mbit internetért (ebből szebb napokon jön 3-3,5) ajánlattal szemben 120 mbit-et ad!!!

namost ez a megoldás létezik társasház kedvezménnyel is, ezért kérdezném meg azt, hogy kinek van meglévő upc előfizetése jelenleg, és mennyire elégedett?

köszi előre is!
ZsilBee Creative Commons License 2010.08.03 0 0 783
Nekem sajna csak egy kis erkélyem es ablakom van a nappali közelében, oda nem tudok semmit rakni. Max az ablak alá, ami viszont a sarokban van a szomszédom közvetlen közelében. Azt pedig én sem viselném el ha ott kerregne és fűtene valami az ablakom alatt.
Előzmény: Spárgatökmag (781)
snowdrop77 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 782

jelzem, hogy azért az erkélyre kitett kültéri split igencsak behallatszódik a szomszédba. engem is körülvesz két oldalról is, de jó fej vagyok és elviselem.

a dohányosokat már szivesebben lelőném csúzlival! :)

Spárgatökmag Creative Commons License 2010.08.03 0 0 781

Én is úgy tudom, hogy a homlokzatra nem tehető ki semmi. Viszont az erkély magántulajdon, te rendelkezel felette, nincs esetleg olyan sarka, ahol nem lenne feltűnő a doboz?

Előzmény: Törölt nick (778)
LFC_82 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 780

Sziasztok!

Aki T-Home előfizető és szeretne DigiSport-ot, az továbbítsa az alábbi levélmintát - a végén a nevet kellene csak beírni - az alábbi e-mail címre. Állítólag folynak a tárgyalások a csatorna felvételéről, de lehet csak lokálisan és/vagy minicsomagban lesz elérhető, ezért célszerű minél nagyobb számban jelezni az igényt.

Aki nem sportrajongó, szívességből is megteheti nekünk, hogy továbbítja, nekik előre is köszönöm :)

somoskoi.helga  kukac  t-email.hu

Tisztelt Somoskői Helga!

Az idei évtől az olasz, az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseit, valamint a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseit kizárólagosan vagy részben a DigiSport csatorna fogja közvetíteni.  A csatorna semmilyen formában nem érhető el a T-Home hálózatán, így ezekről a fontos sporteseményekről az előfizetők lemaradnak. Ezért ezúton kérem, hogy a DigiSport csatornát a T-Home rendszerében tegyék elérhetővé a Balázs Házak lakópark előfizetői számára is.

Tisztelettel:

KingInk Creative Commons License 2010.08.03 0 0 779

nem tudom, de az E-ben a harmadikon már jó ideje kikerült egy holdantenna a balkonra és arról sem volt kérdőív kirakva a lifthez.

gondolom mindenki felszerel, amit akar, aztán vagy szólnak neki vagy nem.

Előzmény: Törölt nick (778)
Spárgatökmag Creative Commons License 2010.08.02 0 0 777
Nekünk az erkélyen van a kültéri egység, és egyáltalán nem zavaró. A klimakereskedes.hu-nál vettük, de mondjuk ősszel, amikor akciós volt. Nagyon szépen dolgozott a srác.
Előzmény: ZsilBee (776)
ZsilBee Creative Commons License 2010.08.02 0 0 776
Sziasztok!
Mi a módja a klíma szeretletésének? A második emeletre szeretnék, a kültéri egységet meg gondolom nem az erkélyre kellene tenni mivel elég zavaró.
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszi!
thony67 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 775

...ezért felesleges "telekamerázni" a házat, ha idegen embereket mi magunk engedünk be/le!

Oriana7 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 774

Sziasztok,

Sajnos nagyon sok idegen autó van a mélygarázsban, konkrétan kezd ingyenparkolóvá válni:((( Ez sajnos nem kis mértékben rontja a ház biztonságát, ráadásul nem csak ezek hanem az itt lakók se tudnak 1 percet várni amíg a garázskapu lezáródik aztán meg csodálkoznak ha feltörik a kocsit, tárolót, s szépen lassan a lakást is.!!!! Pedig ki van írva mindenhol hogy a saját érdekünkben figyeljünk oda, sajnos nekik csak a pénztárcájuk bő az agyuk nem.

KingInk Creative Commons License 2010.07.28 0 0 773

Az E épülettel csak a gond van tényleg! bár amennyire én átlátom a helyzetet, a garázsba tulajdonképpen az nem jut le aki nem akar, szóval az is lehet h a merci gazdája idegen! rakj egy levelet a szélvédőre, vagy szoktasd oda a macskát!

Előzmény: Viktor84 (772)
Viktor84 Creative Commons License 2010.07.27 0 0 772
Az E épületnél lévő mélygarázsnál megköszönném, ha nem állnának a fal mellé az IUB rendszámú Mercedessel, és más autóval sem. Egyrészt mert hatszor kell előre-hátra mennem hogy kiférjek, másrészt mert nem vett az illető kocsibeállót és nem is bérel!
Legközelebb beállok elé és mögé is, mert mindkét mellette lévő beálló az enyém, és nézhet ha egy hétig nem tud kiállni!
Köszi!
vamme Creative Commons License 2010.07.23 0 0 771
köszi a HSZ-eket :)
euscac Creative Commons License 2010.07.22 0 0 770
Ja,és a szellőző probléma is "szomszéd" függő. Nálam pl. nincs dohányfüst, pedig alattam, felettem, és mellettem is dohányoznak (csak gondolom nem a fürdőben).

Éneket néha hallani, de csak a fürdőszobában. :)
Előzmény: vamme (768)
euscac Creative Commons License 2010.07.22 0 0 769
Szia!

Szerintem attól is függ, hogy a belső udvaros lakások közül hol helyzekedik el a lakás. A B, D és F épületeknek vannak olyan részeik, amik nem két épület közöti udvarra nyílóak, azoknál semmi gond az akusztikával. Persze én is hallom néha az alattam / felettem lakókat, ha éppen úgy gondolják nagyobb társaságban hangosan szórakoznak. Bár nyáron még jobban terjednek a hangok, de a hangoskodók többsége diák, akik nyárra hazamennek. ;)
Előzmény: vamme (768)
vamme Creative Commons License 2010.07.22 0 0 768
Eredetileg belső udvarosat néztünk ki,ma nézzük meg férjjel.

igazából ismerős minden ilyesmi amit leírtál, a dohányfüsttől kezdve az eddáig:) bár a száguldás porsche szerelem nagyobb sláger erre mifelénk:P

a tárolónak nagyon örülök,hogy ilyen. minap lopták el a biciklinket, folyosóról lelakatolva..... remélem a tárolót nem nyithatják fel....

Előzmény: thony67 (765)
thony67 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 767

1.

tényleg elfogadtuk,

2.

"néhány" lakó kedvéért gondoltam, hogy jól látható helyen olvasható legyen..

3.

:-))))...ja?...értem...rögtön szankció! Remélem nem kerül rá sor!

Előzmény: Törölt nick (766)
thony67 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 765

@Tony: ha itthon leszek a lakógyűlés napján, akkor felvetem!

de pl a másodikról a srácokkal rendkívül kulturáltan meg lehetett beszélni a dolgot, bár mindenkivel ilyen könnyű lenne...

ha nem lennél itthon a lakógyűlés napján, akkor

-kérlek jelezd e-mailben/telefonon/személyesen a közös képviselő felé...és ha van rá vmilyen elképzelésed...akkor azt is,

-megbizhatod másodikról a srácokat, hogy képviseljenek a lakógyűlésen...

Esetleg készithető egy házirend, ami magyarul és angolul ki lenne függesztve a faliújságra és a fontosabb dolgokat tartalmazná!

Egyelőre ennyi jutott eszembe!

Szép Napot!

Üdv.,

T.

Előzmény: KingInk (764)
KingInk Creative Commons License 2010.07.21 0 0 764

oops, nem válaszoltam a tárolós kérdésre: mi nagyon kedveljük a tárolónkat, kényelmesen befér mindkét bicikli, pár téli ruha, szelektív szemét (nincs fémgyűjtő kuka, ezért azt elvisszük oda, ahol van), meg néhány apróság, ami most nem jut eszembe.

ráadásul szerencsére elkezdett mindenki figyelni arra, hogy a nagy ajtó zárva legyen, szóval nőtt a biztonságérzetem is. szóval tároló ftw!

@Tony: ha itthon leszek a lakógyűlés napján, akkor felvetem! de pl a másodikról a srácokkal rendkívül kulturáltan meg lehetett beszélni a dolgot, bár mindenkivel ilyen könnyű lenne...

Előzmény: vamme (760)
KingInk Creative Commons License 2010.07.21 0 0 763

Hallo,

ne haragudj, nem volt szándékomban ijesztgetni, csupán hangot adtam abbéli aggályomnak, amit a történelem is gyakran bizonyított, miszerint a bennszülöttek és a hódítók viszonylatában a jó és rossz szerepének kiosztása nem kizárólag interpretációs alapon kell történjen. :)

melyik lakásra gondoltatok egyébként, ha szabad ilyet kérdezni? mi a belső udvarra nézünk, és tényleg katasztrofálisak az épület kialakításából eredő akkusztikai sajátosságok..

-- még vmi eszembe jutott közben: van még vkinél olyan, hogy a fürdőszobai szagelszívón vhogy átjön a dohányfüst a másik lakásból? nálunk igen, és tényleg vicces, hogy amikor kijövök a zuhanyból olyan szagom van, mintha egy doboz marlborot elszívtam volna...

szuperjól viszi a hangot is, külön örülök, ha a kedves szomszéd a himnuszt, a szózatot vagy a kossuth indulót visítja a fürdőben!!

egyszer volt edda is, innen üzenem, hogy az is szar volt, kérlek hagyj fel az énekléssel, ami nem megy, azt nem kell erőltetni :)

Előzmény: vamme (760)
thony67 Creative Commons License 2010.07.20 0 0 761

Szia,

plusz, a nyári időszakban sokkal durvábban érvényesül egy-egy buli zajfaktora, akár zene nélkül is, hiszen a belső udvar jótékonyan felszázszorozza a lányok kacagását, nem beszélve a fiúk dörmögéséről és beküldi hozzánk pl, csukott ablakon, füldugón, mély álmokon keresztül is. na én ezt sajnos baromira nem bírom tolerálni hét közben, fél háromkor, és aki nem érzékeli magától, hogy erre lehetne figyelni, az bizony egy igazi idióta.

...megértelek...a lakók főleg fiatalok a "nem családos" kategóriából...szerintem a legközelebbi lakógyűlésen - gondolom 9.hó körül - ezt a problémád mindenképpen jelezned kellene...

Üdv.,

Tony

Előzmény: KingInk (759)
vamme Creative Commons License 2010.07.20 0 0 760

mennyi ebből az irónia?:)

ugye azért vannak nyugisabb napok is?

elijesztesz:P

Férjem pont most egyezett bele a költözésbe.....

a tárolók mennyire kihasználhatóak?

Előzmény: KingInk (759)
KingInk Creative Commons License 2010.07.20 0 0 759

sziasztok,

csak mostanra sikerült átrágnom magam a topikon, nagyon jó ötletnek tartom az elindítását, vicces lesz öreg koromban olvasgatni a történeteket a macskáról meg a zajokról.

azért azon kicsit elmosolyodtam, hogy az új/leendő lakók a környék miatt aggódnak. mi is aggódtunk, sőt a barátnőm elé mindentől függetlenül kiszaladok a metróig ha későn jön haza, elvégre nem disneylandben élünk, de engem személy szerint a balázs házak lakói sokkal jobban zavarnak.

igen, emberek álldogálnak az utcán, gyakran egész nap, néha sör is van a kezükben, DE ezek a szerencsétlenek, akik kvázi átzuhantak a képzeletbeli szociális háló rései közt, valamitől tudnak udvariasan köszönni, nem üvöltenek éjszaka, pedig valószínüleg nem kell másnap korán reggel munkába indulniuk, nem törik le a liftben a kapaszkodót, nem rúgdossák össze a frissen festett falakat, hagyják szét a szemetet a lépcsőházban, vagy vésik tele horogkereszttel a komplett épületet.

plusz, a nyári időszakban sokkal durvábban érvényesül egy-egy buli zajfaktora, akár zene nélkül is, hiszen a belső udvar jótékonyan felszázszorozza a lányok kacagását, nem beszélve a fiúk dörmögéséről és beküldi hozzánk pl, csukott ablakon, füldugón, mély álmokon keresztül is. na én ezt sajnos baromira nem bírom tolerálni hét közben, fél háromkor, és aki nem érzékeli magától, hogy erre lehetne figyelni, az bizony egy igazi idióta.

hétfőn egyébként rengeteg macska gang bangelt hajnaéban, az is elég jó volt! szerintem ők így tüntetnek az egyenlő bánásmódért. engedjétek őket vissza a garázsba..

vamme Creative Commons License 2010.07.15 0 0 758
sziasztok

Tegnap megnéztünk 4 lakást,abból kettő tetszett,tulajdonképpen pont olyan mint amire szükségünk lenne.

Ami szembetűnt,hogy azt hiszem a C lépcsőháznál nagyon be van süllyedve a talaj,jól láttam?ezt majd javítani fogják?

A belső kert pozitív csalódás,tényleg érdemes lenne új képekkel frissíteni az értékesítőknek.

Spárga azért nem kerestelek tegnap,mert már későn végeztünk a másik,helyen,de pénteken ha vagy...
vamme Creative Commons License 2010.07.14 0 0 757

az szuper,mert amiket eddig néztem,azokba sztem a téli kocsink anno nem fért volna el:)

A mélygarázsban lehet bérelni helyeket?

Előzmény: Spárgatökmag (756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!