Ha az ember ezt a fórumot olvassa, talán feltűnik neki, hogy aki itt magát jobboldalinak vallja, az sokkal inkább a Jobbikhoz húz, fideszes megnyilvánulások szinte nincsenek is. Ha egy közvéleménykutató az itt megszólalókból következtetne a választásokra, kb. 80 %-os Jobbik győzelmet is vizionálhatna... Hová tűntek a fideszesek?
Mert már hónapok (évek) óta semmi különös nem történik
Öreg, erről az alábbi butuska kis sútka ugrott be:
Gyerekeket terelget a tanítónéni az utcán, elmennek egy lovasfogat mellett, aholis a csődörnek éppen a földet súrolja a pöcse. -Tantónéééniiii, mi az ott?-kérdi az egyik égetnivaló kölyök. -Semmi, kisfiam, menjél csak szépen tovább. Hm, jó firma lehet ez a bige is, ha neki egy ekkora méretes kékeres semmi- morfondíroz a gyerkőc.
Nem lehet majd Mekdöncit nyitni?
Ha nem lesz rá igény, nem lenne felesleges? - MOST MITŐL VAN RÁ IGÉNY?
Betiltjuk a Coca-Colát?
Ki akar majd tiszta víz helyett cukrozott, adalékanyagokkal telített löttyöket inni? - MOST KI AKAR?
Kizavarjuk az Audit?
Egy elhúzódó válságban kinek lesz pénze új gépjárműveket vásárolni? Aki igen, az vajon nem szúrja ez majd azok szemét, akik meg nem lesznek képesek erre? Pláne, ha a mindennapi megélhetésük is kockázatokkal lesz telítve? -
EZT BÁRMELYIK ÚJ TERMÉKRE EL LEHET MONDANI. TILTSUK BE AZ IPART?
Amire majd megtiltják a magyar mezőgazdasági termékek eladását az EU-ban?
Ki mondta, hogy 10-15, vagy 50 év múlva még lesz Európai Unió abban a formában, ahogy azt most ismerjük? - JÓ. AKKOR A NÉMETEK, A FRANCIÁK, AZ OLASZOK KÜLÖN-KÜLÖN FOGJÁK MEGTILTANI. AZ JOBB?
Nem fogadják majd el a magyar egyetemi diplomákat?
Részletkérdés. - EZT MONDD EL EGY MAI EGYETEMISTÁNAK, AZTÁN FUTÁS!
Lezárják a határokat, mint az 50-es években?
Nem csak akkor voltak lezárva, egyébként meg részletkérdés. - VALÓBAN. DE AZÉRT NEM BAJ, HOGY LEHET UTAZNI, NEM?
És letartóztatják majd nálunk azt, akinél dollár van?
Ki mondta, hogy mondjuk 20 év múlva lesz még dollár? Honnan tudod? - AKKOR LEGYEN UGYANEZ NÉMET MÁRKA. ÚGY MÁR JÓ?
Betiltjuk a külföldi lapokat?
A nyomtatott médiumok részesedése a tájékoztatásból rohamosan csökken, 10-15 év alatt különösebb eszközpresszió nélkül is teljesen elhalhatnak. - FONTOS, HOGY SZITTYAMAGYAR LEGYEN. MERT AZ ÖRÖK.
3 évenként lehet majd külföldre utazni?
Miért kéne külföldre utazni, ha adott esetben Magyarországon, vagy a közvetlen lakókörnyezetben nagyobb lesz a közbiztonság, lesz áram, lesz tiszta víz, lesz fűtés, ellentétben a nagyvárosokkal zsúfolásig telt nyugati országokban, mondjuk Angliában, ahol az erőforrások drasztikus csökkenésével súlyos társadalmi hanyatlás várható? - MIT TEGYEK, HA A MACHU PICCHU NEM MAGYARORSZÁGON VAN?
Mindezen negatív hatások kivédéséhez természetesen a magyar államot meg kell erősíteni, mindenfajta értelemben, katonalilag pedig különösen. - ERRE MÁR MÁS VÁLASZOLT - NAGYON SZELLEMESEN...
...a topicnyitóhoz annyit, hogy több baloldali fog a jobbikra szavazni, mint azt bármelyik jobboldali gondolja...a jobbik úgy túlnyeri magát, hogy abból lesz a baj...
Hát, szerintem Morvai (vagy bármelyik másik, a brüsszeli, kényelmes-bőkezű kádertemetőbe küldött akárki) alapvetően nem sok vizet fog zavarni. Az egész mandátuma alatt nem lenne képes annyit ártani a megítélésünknek, mint Gyurcsány egyetlen CNN interjúban ...
Valószínűleg az a kedves, topiknyitó olvtárs problémája, hogy mostanában már csak a Jobbik szentkoronatanos-pilisiszívcsakrás lunatikusaival bír hadakozni. Megfejtem az okot is: a kormánynak már a (hajdani) tulajdon szavazói sem hisznek, az mszp és az szdsz népszerűsége a béka segge alatt, azt meg nagyjából az egész ország világosan látja, hogy a választásokig már semmilyen módon nem lehet megszabadulni ettől a borzalmas kormánytól, a pálya széléről lehet csak izgulni, hogy ne kapjon az ország addig is további bődületes gólokat. A nyakóistván-, és gusztospéter-féle handabandázásokkal pedig semmi értelme vitatkozni, annak az ellentétpárja a vonagáboros handabandázás. Úgyhogy a választópolgárok elsöprő többsége már magasról szarik a mindkétoldali asztalverésekre, és rezignáltan nézi, hogy a kormányváltásig még mit bír tönkretenni a kormány. A Jobbik szimpatizánsainak viszont tiszta lucsok a bugyija, miután van valami halovány esélyük arra, hogy ezúttal megcsípjenek egy parlamenti küszöböt és/vagy kijuttassák Prüxellesszbe Balónét.
Jobbos kevesebb van, mint korábban, köszönhető a kőkemény cenzúrának, sokak abbahagyják az itteni pályafutásukat. Én is write only vagyok, szóval ne válaszoljatok erre sem, vagy moderáljátok (moderáltassátok) ki nyugodtan. (Ja, és a kérdések a pilidil moderátorai fórumból is ki vagyok tiltva vagy 2-3 hónapja, úgyogy még panaszkodni sem tudok. (Hozzáteszem, hogy semmi olyat nem írtam, ami miatt ki kellett volna engem baszni, csak egyszerűen 8 emberrel leálltam vitatkozni egy topikban, aminek egyenes következménye, hogy keményen kell fogalmazni, hogy a sok BALf@sz felfogja amit írok. :-)
Ami Morvai károsságát illeti: Aki most kifejezetten káros számunkra, az Gyurcsány. Teljesen mindegy, milyen Morvai, egy alulteljesítő magyar gazdaság alapból csökkenti a tekintélyünket és érdekvédelmi lehetőségeinket is.
Sajnos úgy néz ki, hogy már régiónkban is leszakadunk, ezt nagyon is jól mutatják a jelen történései, több keleteurópai ország is tiltakozik, hogy ne vegyék őket egy kalap alá magyarországgal. (Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Litvánia) Mellesleg igazuk is van, hiszen sajnos leszakadtunk. Tévedés lenne azt hinni, hogy Morvai, ha bejut, kizárólag a palesztín nők jogaiért fog kiállni. Ez a része mellesleg engem nem is érdekel, engem a magyar érdekek érdekelnek. Ennek súlypontja meg szerintem nagyon nem a rasszizmus, vagy antiszemitizmus.
Nem kérem hogy lekeverjenek innen ,mert akkor önök azok akik miatt nincsennek itt olyanok akiknek a fidesz gondolkzása tetszik.No de a kérdés az ugye ,hogy hová tüntek a fideszesek .Ezt azért bövebben ki kellene fejteni ,hogy mi az hogy fideszes ?
Már egyszer leírtam: a Jobbik küldetése, hogy a Fidesz felé hajtsa a tömegeket. Bármennyire is nagy a gond, ez az ország azért mentes a szélsőségektől. (Bár sokan szeretnék, hogy ne így legyen. lsd ez a topic is) A Jobbik nem kerül a parlamentbe, aki rászavaz, annak voksa elvész...
Ha ilyen ütemben mennek tönkre a háztartásokban az elektromos hősugárzók akkor azért lehet necces lesz... és akkor talán befuthat a szadesz is a sok romaszavazattal...(bár azokért tülekedni fognak a komcsik is)
Mindezen negatív hatások kivédéséhez természetesen a magyar államot meg kell erősíteni, mindenfajta értelemben, katonalilag pedig különösen.
Hogynepersze, főként katonailag, az mindig is egy magyar sikertörténet volt. És akkor majd ha gyün a globalizéció, akkor egy nagyot beledurrantunk a puskétával, és kész-passz, meg is van oldva a dolog. Esetleg beélesítjük a pilisi szívcsakrát, ha még ebből sem tanul.
[igLévén a Fidesz magasan vezet ezúttal megreszkírozok 1 Jobbikos X-t..
Ha ez ennyire elterjedt hozzáállás, akkor lesz itt rendesen meglepi az EP választáson. Fine Tune itt jelezte, bár 10-ben -mint mindig a Fideszre-, de most besegít a Jobbiknak. Ex_lx más topicban szintén ezt írta, és én magam se vagyok kivétel.
Ha ez így megy tovább, akkor az EP-be akár több képviselőt is küld majd a Jobbik:-)
Ennek elég eccerű oka van. Mivel a balos eszköztárból mára csak az antirasszizmus müködöképes úgy-ahogy, óhatatlanul Vona fannak tűnik mindenki, akinek nincs inyére a cigánybűnözés.
Az elfogultságnak is vannak határai, sovinizmusba nem csaphat át, illetve származási alapon nem követelhet senki törvények felettiséget saját népének. Ez messze túl van azon a határon, amit tolerálni lehet.
Ehhez képest Morvai Európában a nagy népszerűségnek örvendő Izrael ellenes vonalat viszi, ami nemhogy rosszallást váltana ki, hanem egyenesen a balos fősodorba illeszkedik.
Persze várjuk meg, bejut e, illetve mitet csinál majd ottan. Nem biztos, hogy a hazai ballibhergelő vonalat követi majd ott is.