Szia "marklar"!
Nekem is folyton visszajön az emiled, úgyhogy ide írom, amit elküldtem:
Beszéltem a Faragó Barnabásnéval (alias Fari), akivel leegyeztetted, hogy ő elhozza tőled a halakat, és arra jutottunk, hogy inkább nálam landolnának, mert nekem elég sok helyem van most az akimban, és pont sügereket szeretnék tartani.
Szóval, ha nem probléma (gondolom nem) akkor én vinném al a halacskákat. Csak annyi lenne a kérdés, hogy mikor tudunk találkozni és hol. Én kistarcsai vagyok, szóval elsősorban az Örstől a metró vonalán (akár kék metró is lehet) tudnék könnyebben közlekedni. Az időpontról meg annyit, hogy nekem nincs programom a hétre,max délutánra, úgyhogy eléggé rugalmas az időbeosuztásom! :))
Várom a válaszod!
!Előre is köszönöm!
Üdv: Havasi Mónika (momo18@freemail.hu)
Sziasztok!
Brakkvizi akváriumomat komplett eladnám. Esetleg csak a halakat is a technika nélkül.
Megtekinthető:
http://www.akvarista.hu/topicakv.php?page=&id=kardhal2
mail: kardhal2@freemail.hu
Sziasztok: Z
Szia Marklár! Hiába írok Neked, állandóan visszajön. Találjunk ki valami megoldást, hogy a halakat át tudjam venni. Én vasárnap ráérek, a kék metró vonalán. Van valami ötleted egyéb? üdv. F
Hello! Ha van véletlenül vkinek egy nem használatos kb 80-100 l-es akváriuma, akkor kérem jelentkezzen és megegyezünk! Tisztítás közben sajnos elrepedt az üveg, így most sajnos szegény halaim most a hűtőtáskába lettek "száműzve", abban úszkálnak...
Hello! Ha van véletlenül vkinek egy nem használatos kb 80-100 l-es akváriuma, akkor kérem jelentkezzen és megegyezünk! Tisztítás közben sajnos elrepedt az üveg, így szegény halaim most a hűtőtáskába lettek "száműzve", abban úszkálnak... Köszi
Hi,
eladnám a következőket időhiány miatt (Pécs):
aksi: 300 literes, 10es üvegből 15000 Ft.
Eheim 2217 szűrő 18000 Ft
Sacem Marathon 1000 szűrő 12000 Ft
A két szűrő kb. 3,5 éves. Kifogástalan állapotban vannak.
70/2569655
vagy
kgabor@dravanet.hu
pecskeke
300L-es akvárium komplett felszereléssel (Fluval külső szűrő) stb. költözés miatt SÜRGŐSSEN eladó
Ár:50.000HUF
Ugyanitt 50L-es akvárium ugyancsak eladó!
Sziasztok!
Sikeresen felneveltem néhány guppit, szivesen megválnék tőlük most már, mert kevés a hely.
Kerek farku, vad szinü változat.
Ugy gondoltam, 50Ft-ot kérnék darabjáért, ami persze a megetetett eleséget sem fedezi, de tényleg szeretném ha most már új gazdájuk lenne.
A halak gyakorlatilag felnőttek, januárban születtek.
1 himhez 3-4 nőstényt tudok adni, az lenne a jó ha minimum 4-5 darabot vinnétek egyszerre.
Sziasztok! Most állítok be egy aksit, és diszkoszokat keresek Szegeden(esetleg Csongrád megye).Érdekel kicsi-nagy, mindenféle színű, ha tudtok vkit esetleg, aki tenyészti őket akkor is lécci szóljatok. Köszi!
Sziasztok!
Eladnám két cápamárnámat és egy kék gurámimat, esetleg törpesügerekre cserélhető, vagy sziámi algaevőre. :)
Emilben érdeklődjetek: momo18@freemail.hu