Keresés

Részletes keresés

szg307 Creative Commons License 2008.04.06 0 0 1885
Lehet, hogy divatba jön. Mindenesetre erről a gyártóról még nem hallottam. A fene tudja, hogy milyen az anyaga. A 225MPH gyakori leírása még nem garancia :-))
Előzmény: Quattroman (1884)
Quattroman Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1884
Szerintem csak akkor latsz ilyent ha veszel, nem hinnem hogy sok szaladgal az utakon.
Jövöre az F1ben szines gumik lesznek, akkor majd divatba jön biztos.
http://www.vezess.hu/forma1/f1_szines_gumik_jonnek/13688/
Előzmény: szg307 (1883)
szg307 Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1883
Az a kék guma elég izgalmas. Megnézném élőben :-)
Előzmény: Quattroman (1882)
Quattroman Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1882
http://cgi.ebay.de/180-55ZR17-120-70ZR17-COLOR-TIRES-Farbige-Reifen_W0QQitemZ110239447886QQihZ001QQcategoryZ21666QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Hogy tetszik emberek?
Quattroman Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1881
Zozo!
Hogy allsz gumikkal?
Mail ment!
Ma levizsgazott az FJR hetfön hozzuk a rendszamot ra:)))))))))))))
szg307 Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1880

Na én tegnap hoztam el a túraplexit.

Holnap nyomok a régire helyezett újról egy képet, ha érdekli a csapatot.

Különbségek:

- kb. 5cm-rel magasabb az új

- a régi sötétített, míg az új teljesen áttetsző

- a régiben a felső részén két oldalt van egy kis keskenyítés, míg az új egyenes vonalú, tehát a felső részén mindkét oldalon 1,5-2 cm-rel szélesebb.

Egyébként mindkettő ugyanolyan vastagságú anyagból készült.

Holnap felteszem, ha hó nem esik, akkor futok vele egy kört :-)

Előzmény: katifani (1878)
Quattroman Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1879
Szia Fani!
Üdv a brigadban:))))))))
Par napja volt pont erröl egy poszt a Totalbike oldalan. Keress vissza ra.
Nem mindig a magas plexi a megfejtes.
Ha jo a sisakod akkor nem kell föle terelni a levegöt, a lenyeg hogy a fej ne pont a turbulencia utjaban legyen,lehet megoldas a lejjebb eresztett szelvedö is.
Előzmény: katifani (1878)
katifani Creative Commons License 2008.04.05 0 0 1878
Üdv mindenkinek ! Végre vettél egy motort(mondták a mocishaverok)eddig ugyanis csak chopperjaim voltak most viszont egy fjr nyergében feszítek.Az elmult napokban léptem át vele az 1000km-ert,tehát e kategóriában nincs valami nagy tapasztalatom.(a baráti társaságban sincs ilyen moci)Ami nagyon érdekelne az az,hogy érdemes e a gyári plexit túra plexire cserélni(még nem láttam túra plexit a márkakereskedő kínált egyet de azt mondta,hogy nem nagyobb a gyárinál csak a teteje más) engem az zavar,hogy a sisak tetejét éri a szél és ez nagyon zajos.Gondolom egy magasabb plexi(kb4-5cm magasabb kellene)jobban terelné a levegőt és csendesebb volna.?Vagy nem?Ha van tapasztalatotok (hiszen nem most kezdtétek a túramocizást)és egy kis időtök lássatok el egy pár jótanáccsal.Előre is köszi      Fani              (ide is írhat aki akar:  apapi@citromail.hu
Quattroman Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1877
No akkor Szep Almokat!
Quattroman Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1876
HAHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szg307 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1875

Egy FJR-es társunk küldött nekem egy levelet.

Megosztom Veletek:

Szia!

D vagyok, nekem is FJR-em van. Olvastam az indexes FJR fórumon, hogy elhagytad a topcase-edet.

Nos, ez nekem is megtörtént, rossz minőségű, rázós úton, ahogy a TC népítéletben is megírtam.

Most éppen azt a gagyi kis műanyag platni alumíniumból való legyártásán (öntésén) töröm a fejem. Gondolkodtam rajta, hogy valahogy a fogyasztóvédelem útján kellene „érvényesíteni a jogainkat”, mivel üzemszerű használat mellett történt az eset (nem kis baleseti és anyagi kockázatot okozva) de valszeg sansztalan. Kérlek, oszd meg a többiekkel is a fórumban ezt a típushibát, figyeljék, meg, ha megjelenik egy kis kifehéredés a platni sarkában, és onnantól ne tegyék fel rá a dobozt. Ha van valami megoldásod a problémára (új műanyag szar vásárlása helyett), kérlek, írd meg nekem és azt is, hogy sikerült-e az útkezelővel kifizettetni a kárt.

Válaszodat várva, üdv:

D

Tiszaújváros

A nevét én írtam át D-re. Remélem hamarosan regisztrál itt, ha másért nem is, ezért az egy topicért :-)

Szóval nekem, amikor elhagyott a dobozom Miskolc kellős közepében nem sikerült kivernem senkiből a cuccot. Pedig ügyvéd, levelezés orba-szájba, meg minden volt. Nem részletezem, ugyanaz a nyomorúságos bürokrácia, amelyben annyira jó ez az ország. Nekem fogyott el az időm hamarabb.

Ha lenne valamilyen jó, megbízható, stabil platni, nem gondolkodnék rajta, rögtön rátenném.

szg307 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1874
Superman pólóján is egy nagy "S"-van... nagyobb darab vagy...? :-)))))))))
Előzmény: jim32 (1873)
jim32 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1873
Már nem azé', de ez nem valami Suzuki-kereskedés?
Biztos jó motor, csak nincs belőle méret. A múltkor is bementem a kereskedésbe, végignéztem - csupa "S"-es volt, se M, se L vagy akár XL.
Mi a túrót akar egy ilyen cég szervezni nekem a 110 kilómmal, ha minden motorjára "S" van írva?
Előzmény: vrossi (1872)
vrossi Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1872

I. FULL-GAS TÚRA - Április 5.
2008. március 29.
Pisztrángleső túra Szilvásváradra
Kedves Motoros Barátunk!

A Full-Gas Budapest szervezésében motoros túrát szervezünk 2008. április 5-én az Északi Középhegységbe, Szilvásváradra. Célunk egy jó kis csoportos motorozás pisztrángkóstolás közbeiktatásával. Ha valaki nem szereti a halat, annak jut majd más falat.
Útitervünk: a hármason leugrunk Gyöngyösre, majd jól átszeljük a Mátrát s ha minden jól megy Parádsasvár és Sirok érintésével Egerben landolunk. Onnan egy élvezetes, kanyargós útszakaszt meglovagolva jutunk el Szilvásváradra. Letáborozunk 1-2 órára – pisztráng, rántott hús, jégkrém, nasi, vattacukor, erdei kisvonatozás - és újra nyeregbe pattanunk. Változatlan útszakaszon jutunk vissza Egerbe, majd a Mátra alján - Verpeléten és Abasáron át – egy kanyargós útszakaszról térünk be Gyöngyösre. Onnan pedig a hármason visszamotorozunk Budapestre.

Időpont: 2008. április 5.

9:00 Gyülekező a Full-Gas parkolóban. Teletankolt motorral!
Cím: 1112 Bp. Budaörsi út 160.
- motorellenőrzés, lánckenés, kisebb simítások a motoron, szükség esetén FullGas szerelőinek segítségével
- egyeztetés a túravezetővel

10:00 Indulás!

A túra alatt az alábbi szabályok betartására feltétlenül számítunk:
- a túravezetőt nem előzzük meg, de nincs előzés a csoporton belül sem, csak rendkívüli esetben
- zipzárszerű haladás
- maximális meghatározott tempó betartása
- mindenki figyel a mögötte haladó járműre
- 2 motornyi követési távolság betartása
- parkolásnál mindenki ügyel saját motorja tökéletes kitámasztására (nem szeretnénk motorokkal dominózni :) )
- a pihenőkre fix időpont lesz kiszabva, amit maradéktalanul betartunk
- tankolásoknál teletank
- tempósabb haladást szeretnénk diktálni - persze nem őrült lábtartókoptatós módon - ezt kérjük vegyétek figyelembe

Az indulás előtti eligazításon mindenről szót ejtünk még egyszer.

Szilvásváradon egy előre leegyeztetett étteremben fogunk ebédelni a’la carte. A résztvevők számára kedvezményt is intéztünk.

Országos eső esetén a túrát elhalasztjuk, későbbi időpontot tűzünk ki.

Kérünk benneteket, hogy amennyiben érdekel a túra és velünk tartotok jelezzetek vissza a dezzo@fullgas.hu e-mailre. A visszajelzésben pontosan írjátok le, hogy hányan és milyen mocival jöttök továbbá a résztvevők nevét!

A visszajelzéseket mihamarabb, de legkésőbb péntek délig (2008. április 4.) adjátok le

Quattroman Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1871
Hi Zozo!
En közben kajcsiztam, bocsi:)))))))))
Kihoztam az FJR-t magammal, szombaton viszem TÜV-re utana hozzuk ki a rendszamot, mert igy csak 1x kell menni a Zulassungstelle-re. de mar ugy megyek haza hogy az is lesz rajt:))))
este raraktam a carbon raptorokat csak ugy ahogy a csö adta magat (azt meg adaptalni kell), mert mar nagyon kivancsi voltam a soundra:)))
Tetszetös mondhatom.
Picit melyebb, icipicit erösebb, eleg jelegzetes lesz de nem hivalkodo.
Előzmény: zozo.sz (1870)
zozo.sz Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1870
Szevasz!
Épp egy órája néztem, hogy senki nincs egy ideje:(
Az enyém valóban elkopott:)))))) Kellemes időnk volt ma melózni...ha vitorláznánk ugye...jó szelünk volt:))))) De egy 60-s torony tetején ez nem annyira pozitív dolog, pláne ha némi jégeső is jut mellé:(((
De inkább arról írj, van-e már rendszámod? Mikor gurulunk?
Előzmény: Quattroman (1869)
Quattroman Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1869
Szasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az utobbi idöben nagyon halott ez a forum.
Mivan elkopott az ujjatok?
zozo.sz Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1868
Sziasztok!
Na megint itt egy kicsit, aztán húzok szülinapot ünnepelni!:)
Viki lányom ma 9 esztendős:)))
Utána pakolás..hajnalban irány Pusztaszabolcs:(((( Holnap ott tornázunk egy 60-as tornyon. Jim bátyó majd átképez bennünket! Ha dokik nem is leszünk, de legalább minden nyelven tudunk majd táncolni:))
Hisz inni már most is:)))))))
Előzmény: jim32 (1867)
jim32 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1867
Felvétel nem nagyon van, meg elég szar is másnaposnak lenni, ne irigyelj:-)
Basszus, hülye telefon ahányszor szolgáltatót váltott, megkérdezte, állítsa-e automatikusan az időt. Már nem tudom, mit nyomtam erre legutóbb, de visszaállt 1 órával. És én arra ébredek.
Zúgó fejjel döbbentem rá, hogy már 10 óra van, mikor felébredtem. Szerencsére nem lett baj belőle, végül is 2500-an vagyunk itt:-)
Előzmény: butterbean (1863)
butterbean Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1866
Zéró tolerancia!
butterbean Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1865
http://auto.indavideo.hu/video/A_legdurvabb_motoros_esesek_gyujtemenye
Quattroman Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1864
En csak a tovabbkepzesre jelentkeznek:-))))))
Bar mar mondtak olyat: kesz innen nincs tovabb .................
Előzmény: jim32 (1861)
butterbean Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1863
A kurvaéletbre!
De szar is Neked Jim! Nincs felvétel a cégednél, mert rögtön átpártolok! :)))
Előzmény: jim32 (1861)
zozo.sz Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1862
Morning!
Én tegnap éjjel estem haza Füredről... Klassz a Balcsi ilyenkor, nincs tömeg:))))
Mondjuk a víz még elég hűs:)
Szóval meló hegyek, de azért reggel itt kezdtem, hogy lássam mik a hírek.
Jim! Javaslom a Svájciakat, a Törökkel vigyázz, pláne ha nem nő:)))))
Még a végén benne leszel a tv-ben, ha csatolnak a háremükhöz:))))))))))
Butter! Nagyon ráérsz:) Olyan tuti lett a mocim, hogy nahát:)
Most lépek, mert mára elvben nincs meló, de közben meg rengeteg akad, hogy holnap tudjunk menni másik helyszínre.
Majd még jövök!
Szevasztok!
Előzmény: butterbean (1860)
jim32 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1861
Vazze, Rodoszon kell lennem éppen. Innen nem tudok írni, mert pl. most este is be kellett rúgnom - ami sikerült. Most jöttem fel a szobámba - itt mindjárt 3 óra.
fél üveg bor, 1 korsó sör, 7vodka-tonik.
Táncoltam törökkel, szerbbel, némettel, svájcival ésnemtomkivel. Asszm a svájci kivételével mind lány volt:-)))
Céges továbbképzés van.
Előzmény: butterbean (1860)
butterbean Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1860
Mi történt itt Quattro- koma? Kihalt ez a szép család? Nem jár már ide senki? Csak mi látogatjuk ezt a döglött fórumot???
Előzmény: Quattroman (1859)
Quattroman Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1859
Hogy mit?:-)))))))))
Előzmény: butterbean (1858)
butterbean Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1858
Szava Quattro!
Elkészültetek? :))
Akartam szólni, hogy...:)
Előzmény: Quattroman (1856)
Fóti Gyula Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1857

Meghívó

A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre. 

A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka 

A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.

A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van  30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.

Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)

Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés

Quattroman Creative Commons License 2008.03.30 0 0 1856
Mi van Fiúk? Hová tüntetek?

Butter!
http://cgi.ebay.de/Gepaecktraeger-Suzuki-GSF-1200-GSF-1200-S-Bandit-NEU_W0QQitemZ310035394210QQihZ021QQcategoryZ30239QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/sw-motech-Alu-Rack-SUZUKI-GSF-1250-Bandit-2007_W0QQitemZ300206689867QQihZ020QQcategoryZ30239QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/Gepaecktraeger-Suzuki-GSF-1250-GSF-1250-S-Bandit-NEU_W0QQitemZ290171371835QQihZ019QQcategoryZ30239QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!