Megmondtuk mi a Zs. Bandinak, hogy szaaaaros a gatya, meg, hogy az kevés lesz a bajnoksághoz, amit ellenünk is "nyújtottak" ... de úgy látszik nem tanult belőle...
Best of bekiabálás vasárnapról: Már elment a meccs, aránylag csend a csarnokban, borízű hang közülünk: "BUZI WALKE!" :)))))))))))))))))))))) Készek voltunk :)))
Igen, nagyon felemás lett ez a szezon számunkra. Ha szigorúan a számokat nézzük, azaz a nyolcadik helyet egy bajnoki cím után, akkor egyértelműen csalódás az év. Ha már idevesszük azt is hogy milyen játékosállományunk volt, akik azért értek el szép bravúrokat is (pl. ez a két győztes meccs a Paks ellen a rájátszásban) akkor azért lehet felfedezni pozitívumokat is. Összességében azért jó lenne ha hosszútávon ezt az évet csak kisiklásként emlegetnénk, nem pedig egy középszerű időszak kezdeteként. Majd meglátjuk.
Egyelőre annyit, hogy kb. 36-37 percig most is partiban voltunk az ASE-val, vezettünk is párszor, de 55-53-as előnyünknél megtört valami, és ott elhúzott egy picit a Paks. Egyánileg: Strnad hasznosan játszott, de ezúttal már látszott rajta a fáradtság, és föleg a meccs végére sok hibát követett el. Dobásban szerintem jó volt, de egy-két jó tripla után, talán túl sokat vállalt, és így többet el is rontott; magában az irányításban viszont ezúttal nem volt túl jó szerintem. Moseley viszont nagyon jó százalékkal tüzelt távolról, középtávolról, érdekes, de most meg többen is azt hiányoltuk, hogy miért nem vállalt többet... Dénes: az elején rá sem lehetett ismerni: ahol kapta szórta. Aránylag jól is. A második félidöben sokat ült a padon, aztán meg mintha fent sem lett volna... Kunc: hajtott, küzdött, mint egy igazi profi. Szvsz annyira nem ment neki jól, mint megszoktuk, föleg a végén szerezte a pontjait. Wylie: betli. Cserék: Trepák: a CSAPAT LEGJOBBJA!! A meccs után Zombán a Guba is dícsérte, és a lelátón is mindenki ezen a véleményen volt. Rengeteg lepattanó, eképesztö SAPKÁK!! Fantasztikus védekezés, és támadásban is hasznos volt, tripla, középtávolik... Talán a szezon egyik leghasznosabb játékát nyújtotta. Szikó: védekezésben nagyon ott volt ezúttal, sajnos támadásban is... de ezt már ugye tudjuk, hogy mit jelent... Primc: támadásban egyszerüen nem kap labdát... Ha kapott beszórta a triplát, amúgy összjátékban sokat hibázott, és több labdát is eladott. Kiss Kornél Moseley kipontozásakor állt be kb. 1 percre, a végén Czigler technikaijánál ö dobta a két büntetöt. Gordan ezúttal nem játszott. Elnézést, de ezúttal az ellent nem igazán figyeltem. Talán Smith volt a legjobb, de ezt úgy mondom, hogy se statot, se dobókat nem láttam eddig még. Bírók: hát... minden negyed úgy kezdötött, hogy faultarány 0-5 a táblán :( De hát most már mindegy. Szurkolás: volt mindkét oldalon. Nálunk nagyon-nagy létszám volt, és volt hangunk is :) Pacey kedvéért: még "ki nem ugrál szar újpesti hejj-hejj" is volt :) A paksi oldalon egy igazi mocskos koszos cigány faszi ült Újpest mezben, és végig mutogatott; neki szólt - nem tetszett neki, annál inkább nekünk :))
Hogy mi lesz jövöre? Hát ez jó kérdés. Tegnapi infók alapján: A légiósok nem maradnak, kivéve ugye Strnad, mert neki élö szerzödése van. Nagyon sok függ attól, hogy a magyarok közül ki marad, csak ezután lehet majd építkezni és gazdálkodni a légiósokkal. Dénes még kérdés. Edzökérdés: nem valószínü, hogy Kmézics-csel hosszabítanak, de, hogy ki lesz helyette az még kérdés. Pletykákat mindenki hall ugye (Dzunics-Farkas páros, stb.), de ezek tényleg csak pletykák egyelöre.
Magáról a szezonról és a rájátszásról is sok HA-val kezdödö mondatot lehetne írni, mert sok minden volt, ami HA máshogy alakul lehettünk volna elörébb is, de ugye ezekkel felesleges foglalkozni most már, és nem is érdemes azt hiszem. Amúgy 1999 óta nem végeztünk ilyen háttul a bajnokságban (akkor ugye 7. lettünk), de összeségében én azt hiszem a kosárbajnokságban majdhogynem teljesen mindegy, hogy 5. avagy 8. egy csapat. Az ideinél rosszabbak remélhetöleg jövöre sem leszünk. Csak bírjuk ki valahogy kosárlabda nélkül ezt a hossz idöt szeptemberig-októberig...
Hogy szakadna meg ez a geci faszszopó mészáros! Remélem vasárnap elkapja valaki, mert amellett, amit tegnap megengedett magának nem lehet szó nélkül elmenni...
Én mindjárt indulok meccsre, vagyis haza, de ez ugyanaz, mondhatnám a csarnokban érzem otthon magam... :D Két napja nem aludtam rendesen, enni se nagyon, már most kikészültem teljesen, és hol van még a feldobás? :-)
A lényeg az szerintem, hogy ne tegyük a csapatra a terhet. Mi a legrosszabb? Kiesünk 3-2-vel, ez szép egy 8. helyezett csapattól. Így mi csak nyerhetünk már. A Paks viszont a sírból hozza vissza esetleg, hogy ne röhögjön rajtuk az egész ország.
Szóval csak okosan, taktikusan játszunk... ÉS LEGYEN POKOL A CSARNOKBAN A PAKSNAK! (ez viszont CSAK rajtunk fog múlni, mutassuk meg mi is, a csapat már megmutatta tegnap). MINDENKINEK SZURKOLNI KELL, nem csak a sarokban lévőknek! Akkor sikerülhet...
Nehogy már számolgatni kelljen, hogy hányan szurkolunk! Mindenki hangos lesz, az kell, hogy legyen! Szerintem még az 900 is, aki amúgy nem jött volna. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy 100 decibel legyen az átlag-hangerö (most nekem sincs hosszú ö-m :) ) a csarnokban. :-)
"Szaros a gatyád..." ez nagyon ott van! :-) A bemutatásnál épp megtenné... :-)
Én is így gondolom, de a legjobb az lenne, ha 1600-an lennénk és MINDENKI SZURKOLNA!! Tényleg kell, hogy a pokolban érezzék magukat a paksiak már a meccs elött fél órával is.