Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 374
akor te veszélyes környezetben élsz. nem a pofánverés miatt, hanem mert az asszonynak ilyen cuccot kell venned. :-D
trendysedsz, mélyvénásan bazze!
Előzmény: Ozagen (373)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 373
Ez olyan, mint a harcászkodás. Önts fel a garatra, aztán nyomulás az első vonalba, hö. Másképpen nem lehet elviselni a konzumálást. Célirányosan, borotvaéles stratégiával.

Szerdzsó Taccs? Az egy trendy tatyó, valamelyik topicban ezzel vert pofán engem az asszony.

Ps: Asszem valahol a Trendyben, az eredetiben, hö.

Előzmény: Törölt nick (370)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 372
egyébiránt kezdem unni a gyerekes szabályokat, amelyek csak önnön kitalálóiknak jók. így van ez a mit hova pako9ljak a fórumon, hogy ne kössön bele senki c. népi rigmussal is.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 371
a füledtek - már ha van ép ész a magyarban - észrevehetôen kezdenek kiesni a ritmusból. szív, szuszog, nyög, de nem megy el.... még nem.... és nem....

fülledt erotika? az majdnem egészséges erotika, csak valahogy bujább és szagosabb.

Előzmény: Ozagen (369)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 370
én is jártam ott, de nem terepem, nem lételemem a plázaélet. a nagy kérdés. az.

mit nem lehet elviselni másképp? hogy bambák vagyunk default? hogy ha nem mondják meg, merre menjünk, akor magunk alá teszünk? mert a plazaemberek ezek.

még azt se mondanám, hogy ez egy 22-es csapdája (na, azt se olvastam, nem tetszett...), mert nem örök a körforgás, csak egyet fordul a szekár és máris a kányúban ragad benn.

mi a pöcs az a szerdzsó tacsi?

Előzmény: Ozagen (366)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 369
Fülledt erotika: aka. szopás?

Szeretném kerülni a nyílt politikai állásfoglalást, hiszen ez a topic nem a Politiká-ban van, hö.

Mindazonáltal hangos sírást és fogaknak csikorgatását hallom a fülledtek oldaláról.

Hö.

Előzmény: Törölt nick (367)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 368
Persze, hogy értem, királylány: ha fáradt vagy, mars a paplan alá!

így is szmálji,

meg

így is: :)

Előzmény: dzsu-li (364)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 367
tudod mi a fura, de nagyon? az, hogy anno, amit az "átkosban" szerettünk, vagy amit szamizdat olvastunk, meg habzsoltunk (már aki és már amit), azok közül sokan ma már nem férnek bele a keretbe. és érdekes újraolvasni a dolgokat. valahogy a mai fülledt erotikájú fidesz érában a dolgok értéke helyére kerül.
Előzmény: Ozagen (365)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 366
NégyX jártam plazában, haver, és olyan fölkent untrendy manusokkal találkoztam, hogy Lacháza.

Kétségtelen, másként nem lehet elviselni, mint beülni egy plazabeli krimóba, lenyomsz három Black Jacket jég nélkül, hozzá néhány vöröscsillagos sört, és közben vadul esemesezni a külvilággal.

Majd aztán megveszed életed első Sergio Tacchiniját a nődnek, hö.

Előzmény: Törölt nick (363)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 365
Furi, hogy most összejön itt Hamvas meg Borges. Hamvast az archaikus ember-elmélet felmelegítésével van szerencsém az ultrajobb (tehát nem a szélsőjobb) vádjával illetni, miközben ez a barom Borges meg Pinochettől fogadott el valami nagyon hülye díjat, vagy mi a lófütyi.

De hát hogy is írta Vargas Llosa a Julia néni és tollnokban? Minden faszság és buziság forrása: Argentína, hö. (Nem szószerinti idézet - Ozagen.)

Előzmény: Törölt nick (361)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.13 0 0 364
na, most pl. trendi voltál.
de a többi trendiség- meg csikorgatásable dolog meghatározásához most fáradt vagyok...
a nemtrendi a trendi alatt ugye tudod, hogy valójában azt értettem, hogy az trendi, ami nemtrendi, mert trendi?!
Előzmény: Ozagen (362)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 363
vazze, az a trendi, amit a patások és a brifkós pasik csinálnak. trendi a pláza és annak minden folyománya pl.
Előzmény: Ozagen (362)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 362
Az a trendy, haver, amit annak tekintünk. Itt és most. Nem vagyok én Órákulum, hogy megmondjam a frankót. Nem akarom én korlátozni a te szabadságjogaidat, hö.

Sőt! Kérlek, mondjad el, mi nem trendy és mi fogcsikorgatasably itten.

Előzmény: dzsu-li (360)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 361
borhgest nagyon szeretem, furcsa paradoxon. de ô a könytárat eszköznem tekintette a maga gondolataihoz, nem végcélnak. de a dolog ennél is egyszerűbb. az egyiket el tudom olvasni, a másikat nem, mert megfájdul tôle a hasam.
Előzmény: Ozagen (358)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.13 0 0 360
nem én nem vagyok zokni, csak lusta.
most komolyan, nem akarom ismételni magam, de akkor itt az untrendy a trendy?:)
Előzmény: Ozagen (359)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 359
Frászt, az az én különbejáratú, zöldövezetre néző dumám volt, és szerintem nem trendy.

Szóval, mint én, te is teljesen zokni vagy az ilyen technikai ügyekben?

Ha valami nekem itt szétesik, akkor kezdek nyomkodni összevissza, bökök, oszt valahogy mégis összejön a dolog.

Előzmény: dzsu-li (357)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 358
Borgest se szereted? Ő úgyszólván megrágott csontokon élősködött, szerintem mégis hö, szegény vak könyvtárosa. Szerintem az életében nem volt dóga nővel.
Előzmény: Törölt nick (356)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.13 0 0 357
a legyetek rosszak trendi?:)
az úgy volt, hogy akkor vesztettem el:), amikor elromlott az indexmél. mer nem emlékeztem a sdfyxcv jelszavamra. mert olyan hülye voltam, hgoy nem változtattam meg. aztán eccercsak megjavult az indexmél.
Előzmény: Ozagen (355)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 356
én ilyet nem mondok, de nem szeretem. ha olvasni akarok valamit, keresem az eredeti forrást. nem egy már más által megrágott dolgot.
Előzmény: Ozagen (349)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 355
Csak egy hülye szokás. Van, amikor úgy köszönök el pl.: hogy: legyetek rosszak, vagy elköszönéskoz hellózok, ami viszont nagyon nem trendy, olvastam egy angol újságban.

De epekedve várom a részleteket, hogy sikerült visszaszerezned a nickedet?

Kifúródott-Oldalam-szmájli.

Előzmény: dzsu-li (354)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.13 0 0 354
hát amit kérdeztem arra. hogy miért köszönsz reggelel. este.
:)
Előzmény: Ozagen (353)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 353
Mire vagy kiváncsi, királylány?

Tök, mondom TÖK KOMOLYAN mondom, hogy itt a :) trendy. Azé csinálok belőle telepeket, hö.

Előzmény: dzsu-li (352)
dzsu-li Creative Commons License 2002.02.13 0 0 352
lassúság az itt is van. mondjál most már végre vmi személyeset is:) (télleg nem baj, ha szmájlizok?)
hogyhogy reggel? máshol vagy? vagy ez csak egy vicc?:)
Előzmény: Ozagen (348)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 351
Az első kiadáshoz nagyon nehezen lehetett hozzájutni, szerintem elkapkodták.

Egyébként a Finnegan's Wake-hez képest habkönnyű lányregény.

Egy őrült tanár még a háború alatt lefordított néhány fejezetet ebből a regényből, nos, azt tényleg nem lehetett elolvasni.

Előzmény: Verax (346)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 350
Az én forrásom szerint 1-2 éves korban tök természetes. Ezek szerint elmúltál 2 éves, hö. :)
Előzmény: Verax (344)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 349
Ne sugdolózzál, hö. Mondd azt, Hamvas, különösen a Karnevál: szar.
Előzmény: Törölt nick (343)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.13 0 0 348
Jó reggelt! Becsámborogsz majd ide?

Ps: vmiért nagyon lassú vagyok. Nálad mi a pálya?

Előzmény: dzsu-li (342)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.13 0 0 347
én is elkezdtem anno, de belefáradtam.

a fogcsikarás múlása ha állandó, akkor az jó hír. lazíts lefekvés elôtt, ne nézz krimit, híradót.

Előzmény: Verax (346)
Verax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 346
Örülök, hogy körünkben a világ 5 még élő emberének egyike, aki olvasta. :÷)

Én letettem, de most majd újrakezdem, ilyen referenciák után.

Míg nem végzek nem is jövök. hm.

Előzmény: Ozagen (322)
Verax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 345
Nem elmulasztottam? kérdőjel

Ez bizony azt jelenti -már ha igaz-, hogy gyógyító sámánok vannak ebben a topikban.

Ez nagy hír.

Előzmény: Verax (344)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!