Ez olyan, mint a harcászkodás. Önts fel a garatra, aztán nyomulás az első vonalba, hö. Másképpen nem lehet elviselni a konzumálást. Célirányosan, borotvaéles stratégiával.
Szerdzsó Taccs? Az egy trendy tatyó, valamelyik topicban ezzel vert pofán engem az asszony.
Ps: Asszem valahol a Trendyben, az eredetiben, hö.
egyébiránt kezdem unni a gyerekes szabályokat, amelyek csak önnön kitalálóiknak jók. így van ez a mit hova pako9ljak a fórumon, hogy ne kössön bele senki c. népi rigmussal is.
én is jártam ott, de nem terepem, nem lételemem a plázaélet. a nagy kérdés. az.
mit nem lehet elviselni másképp? hogy bambák vagyunk default? hogy ha nem mondják meg, merre menjünk, akor magunk alá teszünk? mert a plazaemberek ezek.
még azt se mondanám, hogy ez egy 22-es csapdája (na, azt se olvastam, nem tetszett...), mert nem örök a körforgás, csak egyet fordul a szekár és máris a kányúban ragad benn.
tudod mi a fura, de nagyon? az, hogy anno, amit az "átkosban" szerettünk, vagy amit szamizdat olvastunk, meg habzsoltunk (már aki és már amit), azok közül sokan ma már nem férnek bele a keretbe. és érdekes újraolvasni a dolgokat. valahogy a mai fülledt erotikájú fidesz érában a dolgok értéke helyére kerül.
NégyX jártam plazában, haver, és olyan fölkent untrendy manusokkal találkoztam, hogy Lacháza.
Kétségtelen, másként nem lehet elviselni, mint beülni egy plazabeli krimóba, lenyomsz három Black Jacket jég nélkül, hozzá néhány vöröscsillagos sört, és közben vadul esemesezni a külvilággal.
Majd aztán megveszed életed első Sergio Tacchiniját a nődnek, hö.
Furi, hogy most összejön itt Hamvas meg Borges. Hamvast az archaikus ember-elmélet felmelegítésével van szerencsém az ultrajobb (tehát nem a szélsőjobb) vádjával illetni, miközben ez a barom Borges meg Pinochettől fogadott el valami nagyon hülye díjat, vagy mi a lófütyi.
De hát hogy is írta Vargas Llosa a Julia néni és tollnokban? Minden faszság és buziság forrása: Argentína, hö. (Nem szószerinti idézet - Ozagen.)
na, most pl. trendi voltál.
de a többi trendiség- meg csikorgatásable dolog meghatározásához most fáradt vagyok...
a nemtrendi a trendi alatt ugye tudod, hogy valójában azt értettem, hogy az trendi, ami nemtrendi, mert trendi?!
Az a trendy, haver, amit annak tekintünk. Itt és most. Nem vagyok én Órákulum, hogy megmondjam a frankót. Nem akarom én korlátozni a te szabadságjogaidat, hö.
Sőt! Kérlek, mondjad el, mi nem trendy és mi fogcsikorgatasably itten.
borhgest nagyon szeretem, furcsa paradoxon. de ô a könytárat eszköznem tekintette a maga gondolataihoz, nem végcélnak. de a dolog ennél is egyszerűbb. az egyiket el tudom olvasni, a másikat nem, mert megfájdul tôle a hasam.
Borgest se szereted? Ő úgyszólván megrágott csontokon élősködött, szerintem mégis hö, szegény vak könyvtárosa. Szerintem az életében nem volt dóga nővel.
a legyetek rosszak trendi?:)
az úgy volt, hogy akkor vesztettem el:), amikor elromlott az indexmél. mer nem emlékeztem a sdfyxcv jelszavamra. mert olyan hülye voltam, hgoy nem változtattam meg. aztán eccercsak megjavult az indexmél.
Csak egy hülye szokás. Van, amikor úgy köszönök el pl.: hogy: legyetek rosszak, vagy elköszönéskoz hellózok, ami viszont nagyon nem trendy, olvastam egy angol újságban.
De epekedve várom a részleteket, hogy sikerült visszaszerezned a nickedet?
lassúság az itt is van. mondjál most már végre vmi személyeset is:) (télleg nem baj, ha szmájlizok?)
hogyhogy reggel? máshol vagy? vagy ez csak egy vicc?:)