Igen azt írja a lap .Ha igaz akkor valaki légyszám feletti lesz a csapatban.Felesleges 3 beállós sőt 4 ha Sipit is oda vesszük +védekezésbe meg nagyon sokan leszünk hármasban .Egyébként én töbször említettem ezt a srácot itt, nagyon ügyes beállókhoz képest főleg , labdabiztos és jól védekezik + nagyon erős olyan Blago filing aki gondolkodik is és 25 éves amire lehetne építkezni hosszú távon .
Sziasztok! Új tagként rögtön bedobnék egy linket. :) Franciául nem tudok, de Google fordító szerint Pechmalbec jövőre jön Veszprémbe. Persze, ha jól értelmezem.
Nem elképzelhetetlen, de szerintem az esetében a fő kérők a Kiel (Sagosen utódjaként), Barca (eleve nem állnak jól ballövőben), PSG ( bár játékuk nagyon hasonlít Prandival, de ugye számolni kell azzal, hogy Karabaticnak a következő lehet az utolsó szezonja) lehetnek. A Kielce nagybevásárlása azért eléggé lecsökkentette a lehetőségeket klasszis ballövő tekintetében, ami a mi helyzetünket is rontja- sem jobb sem bal oldalon nincsen egyetlen könyörtelen átlövőnk sem-. Tudtommal- ha érdeklődünk is nála -nem ez az elsődleges irányzat perpillanat.
A vasárnapi Gyöngyös elleni - végig szenvedett - meccs után az jutott eszembe, hogy ha el akartuk titkolni mit tervezünk játszani a Szeged ellen, hát az kiválóan sikerült.
A hétvégén néztem a Tatabánya és a Siófok (48 kapott gól!) meccseit is. Mindkét csapat nagy gödörben van, és ezt nem magyarázza, hogy sok játékos elment. Két ilyen enervált, lélek nélküli csapatot régen láttam. Talán Danyi nem is olyan top edző, mint gondoltuk? Tatabányán az új edző, meg a MOL pénze majd rendet tesz?
Amikor 2016-ban először fel lett pumpálva a keretünk, ott gondoltad, hogy ekkora fejetlenség lesz? Pedig még egy erős indok is meg volt adva, hogy miért szükséges ez.
Természetesen lesznek távozók is; Kulesh, Karacic, az izlandi jobb-szélső és valószínűleg Vujovic is. A lentebb írt létszámba belevettem ezeket a távozókat. Biztosan lesznek akik majd kölcsönbe kerülnek, de szerintem alapvetően kérdőjeles, hogy Sicko és Jaganjanc kaliberű játékosok között hogyan osztod fel a játékidőt, úgy hogy mindkettő elégedett legyen. És akkor még a jobb oldalról nem is beszéltünk. Bár tud a spanyol és Remili is irányítót játszani baromi sok feszültséget fog szerintem az ő játékuk/nem játékuk generálni.( Mint ahogy feltétlenül a Barcában sincs értelme a Richardsson- Mem párosnak. Ott annyival másabb a szitu, hogy irányító hiány van, így valamelyik " mindig" játszhat középen is )
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Kielcei távozók hova kerülnek, illetve nálunk szóba jönnek-e. Én egy Karacic/Nenadic váltást el tudnék képzelni, de hosszú távú megoldást ez sem jelentene, akkor már lehet érdemesebb megtartani Petart.
de még jobb lövőben is Remili és Dusebajev se az a játékos aki meg elégedne félidőkkel .Én szerintem itt nagy hiszti lesz még a kis Dusebajevtől az apja felé ha nem kap annyi játéklehetőséget mert szerintem Remili lesz az elsőszámú lövő mert elöl van annyira jó mint Alex de Remili +ban még remekül védekezik is .Szóval érdekes lesz majd minden szempontból ,hogy keveri a szálakat majd az öreg Dusi.
Szerintem kicsit túlzásba estek. Jövőre 9-en lesznek balátéövő és irányító posztra. És Remili leigazolását tekintve sem látom a koncepciót. A fia és a francia is 50 perces játékosok. Az viszont látszik, hogy a vélt vagy valós anyagi gondjaik megoldódtak. Most már csak egy klasszis kapust kell szerezniük, remélem ez nem a mi kárunkra történik majd! :)
Off.: szerintem hamarabb lesznek ők 2x BL győztesek, mint hogy mi megszerezzük az elsőt. Idén és jövőre is abszolút favoritok.
Absz igazad van. Az elit igazolások tekintetében már nem jövünk szóba,sajnos… Rodrigo óta nincs világklasszis igazolásunk,helyette jött a fél Vardar… + a hosszabbítunk olyan játékosokkal akiket már rég el kellett volna zavarni.
Van benne logika, de remélem tévedsz. :) Mondanám, hogy fordított esetben a német jó lenne a banyaszba, de látván a keddi meccsuket, annyira azer nem rossz.
Nyilván a legjobb játékos kiesése sosem jön jókor. Értem az érvedet, de inkább ez, mint hogy egy olyan időszakban történjen, ahol a csoport elejevel van 3-4 meccs. Itt most simán meg lehet úszni pontveszteseg nélkül, utána meg jön a teli szünet + eb.
Miért? Épphogy a legkevésbé rosszkor jött, a Psenior által leirt ellenfeleket még Lauge nélkül is simán verni kell (ok, a Motor idegenben lehet szenvedos lesz).
A Szeged elleninek meg a presztízsen kívül semmi jelentősége.