A Grand Slameken kívüli egyik legerősebb versenyen, az "A" kategóriás milánói tornán ugyanis mindhárman az első körben búcsút intettek a versenynek, párosban pedig csak Susányi Zsófi indult és a szlovák Luknarova oldalán a nyolcig jutott.
"Babos Timi, Jani Réka és Susányi Zsófia utoljára március végén játszott tétmeccset a Fülöp-szigeteken, azóta viszont eltiltásuk miatt nem léphettek pályára,"
Lejátszották az Europe tennis centerben a seletezőket ahonnan sajnos csak Tivadar jutott fel luckyloserként (igazából nem is volt senkinek se esélye a feljutásra) És már a főtáblán az első körön is túl vannak a versenyzők, 4 magyar jutott a 16-ba:
főtábla, első kör:
(WC)Dora Hegedus (HUN) - (1)Sandra Roma (SWE) 1-6 3-6
Blanka Szavay (HUN) - Krisztina Kapitany (HUN) 6-3 4-6 6-1
Az első ötvenben csak a két soproni lány és az 50. helyen álló holland Hogenkamp nem lépett még pályára felnőtt nemzetközi meccsen, igaz Timi a második legfiatalabb a világ 50 legjobb junior játékosa között, még csak most töltötte be a 15. életévét, míg Réka már 17 éves lesz.
Most jöttem rá, hogy ez az Europe tennis center ott van 5 perc autózásra a házamtól, és hogy kiskoromban majdnem ott kezdtem teniszezni. Így utólag tudom már hogy hiba lett volna, mert számomra nagyon nem szimpatikus, eléggé sznob hely.
A történelmi oldalon azt lehet olvasni, hogy tavaly új tulajdonosi kézbe került ez a hely. Emiatt nem biztos, hogy a régebbi tapasztalatok most is mérvadóak. (Új seprő akár másként söpör ugye..)
Most jöttem rá, hogy ez az Europe tennis center ott van 5 perc autózásra a házamtól, és hogy kiskoromban majdnem ott kezdtem teniszezni. Így utólag tudom már hogy hiba lett volna, mert számomra nagyon nem szimpatikus, eléggé sznob hely.
Egyértelműen alig van esélye Pilveinnek, de szerzett róla egy kis infót az ITF: 1967-ben született, vagyis már 41 éves lesz idén. Mi ösztönözheti egy középkorú nőt hogy hirtelen profi karrierről álmodozzon? Ugyanis nincsen semmilyen junior eredménye, és a felnőttek között sem tudott még gémet se nyerni.
Érdekességként: A junior világranglistán Babos Timi és Jani Réka előtt minden játékos már kipróbálta magát a felnőttek között, és az RG főtábláján is szinte ők az egyetlenek akik még nem próbálkoztak a felnőttek között.