..franc. Pedig bizony csókkal többre mennétek.:) Ám Vadsásnak jár a csoki,majd behajthatja,pl. a cédéfűben.:)
ASL: Hátlátod...amúgy sem tudtam aludni,maradhattam volna még,de ez a fránya bleki nem válaszolt. Gondoltam küldök Nekije esemest,de nem akartam lelőni.
Bocsika, hogy csak úgy héba hóba, nagy ritkán kukkangatok ide, de szokásomhoz híven nagy fákba vágtam a fejszémet. Nagy tervek, szép álmok...
A megvalósításhoz persze idő és kitartás kell.
A kitartás megvan, no de idő tekintetében...
-no hagyom az önsajnálatot. Ami a lényeg, remélem nem felejtettétek el, hogy December 7.én egy HATALMAS összejövetelt szerveztem a "Cafe Lager" nevezetü helyen, ahová várok mindenkit sok Xeretettel. Olyan remek emberek jelentkeztek már mint Buzo, Zorro, ... (bocsi akit nem említek)
-a többiek valahogy nem találták az emilemet, vagy nem volt kérdéses, hogy megjelennek. :-)
Ajtónyítás 10 órától van. Remek környezet lesz, biztonsági személyzettel. Bárpult,fény és hangtechnika, Yo Dj és persze ti, azaz "Mi". -És még sok régi és új barátom.
Emilem zolika1976@freemail.hu
szió,
köszi a bátorítást, egy picinyt rám fért már, mert még mindig nem sok ember van itt, de nem sopánkodok, majd máshogy lesz. csak pozitív hozzáállás kell. :)
Naakkor üdv Mindnek. Nézzük,nézzük...ahá,igen...hmmm..érdekes....egyszóval...miisaz?.... ja,megvan: SZIASZTOOOOK!:-) Aki először kitalálja (kitálalja) ki valék, kap egy csokit.Csókot. Választhat. Segítségül: Ez egy lírai álnév (nahát,kihitte?) Találgatás indul... :)
emmeg arra hogy legyen egy kis idom... egy kis szabad. Meg arra, hogy Gyogyegertol kapjak egy levelet... amit megigert nekem. Es amire hamarosan nagy szuksegem lesz, hogy legyen meglepetes karacsonyra... de ezek hosszu es faraszto dolgok.
=re orulo, hogy itt vagyok es hogy ti is itt es jo latni, hogy mind.
Te fo szerverzkedo! ... miko lesz ma megint hivatlos vagy felhivatlos vagy egyaltalan nem hivatlos tarasagi osszegyulekezo, minek alkalmaval ujra latni lehetne az itt nevek moge rejtozott - szamomra keves kivetellel NAGYON kedves - arcokat?