Pergel, Fazekas, Ilic sor nagyon tetszett tegnap és előtte is nyáron az EB-n. Én személy szerint Lukácsnak nem látom a helyét se most se jövőre a csapatban, neki egy celjei vagy egy tatabányai kölcsönjáték jót tenne.
2022-ben jár le a szerződése Ligetvárinak, Manaskovnak, Nenadicnak a csapatból, róluk eddig nem esett szó.
Igen, de addig ki fog írányítani, ezért mondtam, h Lékaiban nincs még két jó év. Kérdés mi lesz Mahéval. Megy kölcsönbe, addig lesz Pepe és aztán meg Pepe out?
És vajon megy Elverumba? Az már bejött egyszer, jobb lenne oda a kézilabda kultúra miatt, mint keletre v a balkánra.
A linkelt cikk szerint Fazekast az első két évében kölcsön adják egy BL-csapatnak. Kíváncsi leszek hova. Én ezzel egyetértek, 5-6. számúnak teljesen értelmetlen igazolás lenne (mint volt anno Győri).
Azért akkora amatőrizmust még a ner-világról sem feltételeznék, hogy a szurkolói kívánságok alapján igazolnak. :)
Egyébként a mostani érkezők közül ki volt az? A kis Fazekas ok, de hát hozzá nem kellett nagy ész, meg ahogy olvasom - nagyon helyesen - kölcsön is lesz adva.
Yahia után lesz Yehia is, remélem jóban vannak, de ennél fontosabb, h jónak tűnik a srác, igazi harcos.
Megnéztem ezt a videót, nekem látszatra kicsit furcsán lő, egy pár kivétellel ha nem muszáj akkor csak karból lövi el, nem viszi utána a vállát, felsőtestét, furcsa ezt látni, mondjuk Lékai is szokott így, lehet így gyorsabb, de ennyi baj legyen vele. Az nem derült ki, hogy védekezik, de a mostani irányítóknál bizztos jobban.
A kérdés, hogy akkor Ő lesz az Új Nenadics, és Lékai helyére meg jön Gergő? Mondjuk nem hiszem, h a jelenlegi Lékaiban még lenne két és fél jó év.
Plussz mi lesz Pepével? Ő is jó, de a kis Fazekas klasszisokkal jobb lesz, hac nem jön közbe vmi.
Ez távol áll az igazságtól! Ennyi erővel El-Deraa szóba sem kerülhetett vola. A döntési folyamat utolsó vagy az utáni pontja lehet az maximum, hogy a fórumokon kit szeretnének, ez egy gazdasági társaság, nem kívánság műsor.
Inkább azt jelzi, hogy a szurkolók ráéreztek, hogy hol és kikkel lehetne/kellene erősíteni. A tárgyalások, kapcsolatfelvételek legtöbb esetben az előtt megkezdődnek, hogy bárhol neveket írnának a szurkolók.
Nilssonak élő szerződése van 23 ig szerintem azt kifutatják .Petárnak viszont akkor lefőtt a kávé neki 22-ig van ha jól tudom !Meg Manaskovnak is ! Mahét akkor szélen fogják foglalkoztatni ?!
Távolról valóban kevésbé, viszont nagyon dinamikus, erős, agilis játékos, igen jó súlypontemelkedéssel. Egy fizikálisabb, rohanósabb játékban, ami felé Momo haladni látszik, simán el tudom képzelni Mahé és Nenadics helyén is, ráadásul védekezésben sem kényszerkettes.
Hát szerintem Blagit elől nem nagyon kéne erőltetni ha jön Peshmalbeck ő mindenképp erősítés elől hátul.De neki azért kell egy jó váltó társ is . Nilsson akármennyire nem a régi azért még elöl hozza a góljait ha kell hátul meg hozz egy elfogatható szintet .Szerintem ha el kellene engedni valakit a beállósok közül az Blago lenne nálam .Főleg ha jön El-Deraa mert ha jól emlékszem ő hármast szokott játszani a válogatottba.
Nyugi! :)
Csak találgatok. Laci elvégre beszélni akart vele, de nem gondolnám, hogy olyan nagyon komolyan gondolta. Én inkább Rostát szerettem volna Szegedről.